- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам най-добрия си приятел
Има едно момче което наричам най-добър приятел. Много сме близки от около година. Само че аз май го харесвам. Никога не съм обичала някой колкото него. Той също ме обича, но не знам дали като приятелка или като нещо повече. Интересувам се от психология (много помага в такива ситуации), но това момче ми праща смесени сигнали. Преди време седяхме на една пейка и аз го питах дали ще дойде с нас на състезанието в Ловеч. Той каза Да и аз много се зарадвах. Даже изписках "Малеее, Боби, обичам те", а той заби поглед в земята. Обясних му, че е израз и че нищо не значи, но той мислеше за нещо и нито ме погледна нито ми отговори. След около 30 секунди ме погледна в очите и каза "И аз те обичам" и ме прегърна. От тогава обаче нищо не се е променило. Ние сме много добри приятели и постоянно си го доказваме. Но аз май искам да сме нещо повече. Кажете какво да правя.
Моля, пишете описателни заглавия на темите си. Благодаря!
krem4et0
^_^ Представих си момента,в който ти е казал,че те обича. ^^ <3
По темата: Не мога да помогна. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Спри за месиш психологията с любовта,че те са взаимни да.
Фанала си го неподготвен,обясни му нещата как стоят какви чуства изпитваш към него после ти го питай и така.А не в скайпа това е жив курец...... така че просто щом те е погледнал в очите и ти е отговорил "Обичам те!" и те е прегърнал означава че от сърце го казва..
Споко момиче има шанс![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Абе аз тогава пак обичах ама по-малко от сега и все пак не исках да свършва. А и той го каза с много чувство. Ама съм тъпа и тогава нищо не направих...![]()
не е късно
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Според мен му е станало гадно точно защото той наистина те е обичал. Още преди да му кажеш, сам си е помислил, че това е само израз. Просто му кажи, че всъщност това е самата истина!
ооо много сладкоо се е получилоо ..![]()
![]()
![]()
иначе .. защо не го попиташ дали иска да сте повече от приятели??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
като в детската градина?Първоначално написано от Hilary_
4XCOKИ
^^детски неща са красиви)
говорете си в прав текст. гушнете се някъде самички и си говерете за всичко!
Красиви са,ама в това няма нищо детско.
"Искаш ли да бъдем повече от приятели?"
звучи като
"Искаш ли да сме гаджета?"
А това придава незрялост у човека,който го казва.
4XCOKИ
Проблема е в това, че преди време пак направих фал. Едни приятели ме сватосваха и той беше там. И един приятел таман ми обяснява за някакво момче колко било хубаво, какви сини очи имал. Бил и рус, абе просто мечта. А аз казах, че харесвам момчета с тъмни коси и тъмни очи. Тогава тоя съшщия приятел вика"Ооо,Боби, може и да те огрее" А аз викам "ааааа не. Боян няма да го огрее. Не си го и помисляйте" А и едно момиче го отряза и той едва ли би си показал чувствата отново. А и аз след това съм му казвала, че го обичам, а той на мен не.И съм му го казвала наистина не като преди. Ама той ме поглежда абе чете му се в очите ама... А и може би ме обича като приятелка...![]()
да ..Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
Priceless .. <3
Лични ми опит ме е научил на едно : Не разваляй хубавото приятелсво...
Но ти постъпи както го чувстваш. Друго не знам какво да ти кажа.
Това с детската градина е много сладко, но за съжаление малко съм го надраснала, а и точно в момента той прави опит с друга и аз имам голяма заслуга. Мога да проваля всичко, но го обичам и искам той да е щастлив. Може би времето ще покаже, вие какво мислите?
Това с детската градина е много сладко, но за съжаление малко съм го надраснала, а и точно в момента той прави опит с друга и аз имам голяма заслуга. Мога да проваля всичко, но го обичам и искам той да е щастлив. Може би времето ще покаже, вие какво мислите?
Това с "искам той/тя да е щастлив и без да съм с него/нея" никога не ми се е струвало достоверно и искрено.
4XCOKИ
Напротив... за какво ми е ако не е щастлив с мен. А и аз мога да му проваля шансовете с другото момиче, но защо да го наранявам само, за да получа това, което искам? Не е ли егоистично? Какво мислите за идеята "Времето ще покаже"?
Добре...
Ахм времето ще покаже...но може и да го изпревариш. Може и това,което покаже да не е хубаво и да не ти хареса. Защо задавате малоумни въпроси,на които знаете отговора?
Слънцето ще изгрее ли?
4XCOKИ
По-добре му кажи какво испитваш към него преди да го оредиш с другото момиче . В случай че не те отвърне на чъвствата (в което малко се съмнявам ) , тогава ще се хване с момичето с което си го оредила . Като скъсат с нея го попитай пак ако и тогава не отвърне ... Keep Walking![]()
в такъв случай щом искаш да е щастлив и да не се намесваш остави така нещата..![]()
Priceless .. <3
Ти сама решаваш дали да загубиш ценно приятелство за (може би) някакви си временни симпатии.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Нещо ми се струва, че и на твоя приятел му се въртят такива мисли в главата, като в твоята, но може би е го е страх да не те загуби като приятелкаИначе историйката е много готина
![]()
Бе щяли да си развалят приятелството, мрън-мрън.
Млади сте, излизате с много хора, срещате много хора, никой не е незаменим. Драпайте крастата докато можете. Така или иначе като се скарате след време изобщо ще ви е през т'ва за приятелството, дето сте имали еди-кога-си. Още повече, как може да развалите нещо, което явно нямате?
Everybody loves a little bit of pain.
Щом ти си спомогнала за това с другото момиче по-добре си трай за сега, не му казвай нищо.Щом се интересуваш толкова от психологията,дай му някакви сигнали,не много явни.Ако той изпитва повече от приятелски чувства към теб,то нещата с другата едва ли ще се получат.Пък ако си достатъчно смела говори с него.![]()
Тя цялата история е още по-готина, но написах само резюме. Ми... Не знам. А и днес като ходих на Английски го видях. Той не е в моята група и беше с другите момчета. Отидох и ги поздравих (познавам ги, защото са от моя клас) и абсолютно всички ме погледнаха без него. Само да добавя, че бяхме скарани по моя вина и вчера му се изжиних с СМСи. Бяха много мили и последния завършваше с "Обичам те!", а той днес даже не може да ме погледне... ЗАЩО?? Помощ!!!!