- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам най-добрия си приятел
Започни да флиртуваш с него. Ако започне да отговаря на тези ВЕРНИ сигнали, които ти подаваш, значи те харесва и полека-лека можете да преминете на друго ниво от вашите отношения. Ако обаче стане неловко и той се чувства зле от това, че ти флиртуваш с него, подисни новите си чувства в името на вашето приятелство и го запази такова каквото е.
Възможно е в онзи ден той наистина да те е обичал, но да се е страхувал както и ти сега да го признае. Най-вероятно е бил прав, защото тогава ти не си го харесвала и самият той е подтиснал чувствата си.
Малко гадно се получава, но може и да сте се разминали, така да се каже.
Малко ми е интересно обаче, че не си се сетила какво да правиш, а веднага стоиш пред форума ние да кажем. Щом се интересуваш от психология ( то в България всички разбират и от психология, и от политика, но това е друга тема), говориш за сигнали и т.н., а не си се сетила - сигналите не са само, да се получават, а за да се подават най-често.
Успех в начинанието.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абе аз и тогава си го обичах много, но по-малко от сега май. То беше отдавна и ме беше бъз, а и нямам никакъв опит в любовта. А с психологията не твърдя че разбирам, а просто съм чела материали. Не знам! Никога не съм вярвала, че ще го кажа, но не ми стиска и това е. Моля ви кажете по някакъв начин да го подтикна той да направи нещо или да разбера какво си мисли. То аз затова и почнах с психологията, за да съм в час кой какво си мисли за мен, ама съм начинаеща и това е... ПОМОЩ! А и тогава какво е трябвало да направя. Прегърнах го. Не съм се дърпала или нещо,а казах, че е израз, защото не знаех как ще реагира.
Ето ти сега психология в ход:
Казала си, че е "израз", защото ТИ не си била сигурна какво точно искаш да кажеш с тези думи и какво точно искаш от него. Това тогава. Сега нещата може да са други и да си осъзнала вече намеренията си.
Как да знаеш какво си мисли той?
Ами , няма начин да разбереш наистина, без сама да си разкриеш мислите. Не става дума за прав текст, аз принципно съм противник на правия текст, дето е много на мода във форума от време отдавнашно.
Щом сте добри приятели, предлагам, да се сближиш още повече с него. Кани го на кафе да излизате, говори му как си прекарала деня си, какво те вълнува. Извеждай го на разходки - това за мен е най-добирят начин да покана на едно момче , че го харесвай флиртувайки. Общо взето трябва да се закачаш с него, карай го да се смее. Да, това важи и за мъжете. Хвани го за ръка, Странно, но момчетата държат на този жест повече от момичетата. Това е защото при тях това не е прието в приятелски отношения, а е по-скоро изключение.
И след като внимателно подготвиш почвата и нещата вървят добре, той се забавлява и като цяло отговаря на твоите невинни флиртчета, премини към физическо сближаване. По-често го прегръщай, понякога го целувай по бузата. Ако всичко върви добре, ще се озовете на самотно местенце, където трябва да се сбъдне първата ви целувка.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Виж аз и тогава го обичах страшно много. Излизаме заедно и си прекарваме страхотно. Прегръщаме се напоследък по-често (но не като сме с приятели, а само двамата) Ама не мога да го целуна по бузата и аз съм си мислила за това, но не ми стиска. Срам ме е и ме е страх да не разруша всичко. Знам ли може или да не ме харесва като момиче или просто да не е сигурен какво иска. Той не е от момичета, които сменят гаджета и ти свалят звезди от небето. Даже не знам дали е имал гадже изобщо. Аз от момента, в който ми обясни колко обича Ани искам някой да ме обича толкова много особено той...
Виж, сега, аз ти казах, да действаш внимателно с тоя човек. Стъпка по стъпка. Чети ми целия пост, моля те. Шубе те било да го целунеш по бузата. Ами тя тая целувка не е толкова голяма работа и няма да ви развали отношенията. Още повече, че той ако не те харесва, няма да ти отговори на флирта, а аз ти казах, да го целунеш , АКО ти отговори на флирта, нали??
Последното изречние за Ани не го вденах нещо.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Ми прегръща ме и хич не бърза да ме пуска. Хваща ме за ръка. Да чета внимателно целия пост. Виж опитът ми с момчетата е точно една кръгла нула и точно в това е въпроса. Не мога! Тъпа съм и се отказвам!
Аз съм на същото мнениеПървоначално написано от ddddz
Може ли и аз да се включа? Прочетох темата и смятам, че е било грешка да кажеш "Обичам те, ама тва е само израз и не значи нищо". Помисли си, може и той да те е обичал (не знам колко отдавна е станало това), но с думите, че "нищо не значи" вероятно си му дала грешен сигнал.
На твое място, аз бих изчакала да се видя какво ще стане между него и Ани (така ли се казва другото момиче?). Ти си се пробвала, сега е нейният шанс. Ако стане - ще се радваш отстрани, ако не - пак си на ход.![]()
Истината е жестока, но както казва valdesbg "Не винаги получаваме това, което искаме".
Знаете ли, май наистина много съм сгрешила тогава. Всъщност това стана преди около 6 месеца. Просто тогава не знаех, че той ме обича. И той като заби поглед земята се уплаших, че може да си развалим приятелството заради няква изданка от моя страна. Когато той каза "Обичам те" вече нямаше какво да направя. Прегърнах го и това сигурно е нещо, което никога няма да забравя. Беше уникално, но и тогава не ми стискаше да го попитам какво е имал предвид и сега не мога. След този случай, никога не сме отваряли тази тема повече. Мисля, че той вече го е забравил. Може би като излезем трябва да си поговорим за това как сме се чувствали тогава. може би има какво да си кажем. Вие какво мислите? Трябва ли да отварям тази тема или ще му стане гадно?
Първоначално написано от FromAutumToAshes
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Знаете ли може би нищо няма да стане, защото той напоследък се държи ужасно. Просто ако се държи така няма да стане нищо.
A, може да се държи така, защото му е писнало да те е шубе , да му кажеш какво чувстваш наистина. Живей живота си, не се страхувай понякога дори да грешиш!
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
ААА не той изобщо не го прави заради това. Прави го заради приятелите си. Той е така-като е с тях се прави на идиот, а като сме си само двамата се държи нормално. Просто като сме двамата е истински и не се преструва на такъв какъвто не е, но като е с тях иска да е различен, да се вписва тяхната компания. Имало е случаи, когато съм се карала с тях и той е заставал на моя страна, но това са единични случаи. Честно казано аз много ценя всичко, което той е направил за мен. Но напоследък прекалява и не знам какво да направя. А и се се чудя в онзи ден на пейката какво трябваше да кажа или направя.
Защо като излезете, не го попиташ "Сещаш ли се когато те питах дали ще дойдеш с мен в (не помня къде беше). И той като каже да и какво за тогава (или нещо подобно), му кажи, когато ми каза че ме обичаш искрен ли беше?" И тогава по реакциите му ще разбереш чувстата му. Покажи му че държиш на него, а това че се прави на интересен пред приятелите си е малко тъпо, но е нормално. Не му се врягай заради това. Поговорете си. Аз мисля, че те харесва, толкова много неща го издават.
Успех!
1 искам да кажа, че имаш страхотен подпис и аватар. Ами той като е сам ама дойдат ли повече момчета ели и ни гледай цирковете. Ами то вярно, че много момчета го правят ама той ме нарича най-добра приятелка, а какво показва? А ти защо си мислиш, че ме харесва? Имам много малко опит и питам.
хора, моля ви се помогнете ми...
Вчера правихме контролно по математика и след контролното го питах какви отговори е получил и той беше получил моите, а това значи, че са верни, защото той е много добър по математика. Тогава аз извиках "Мале обичам те" и той ме погледна и каза съвсем тихо "Да, обичаш ме'', но не каза нищо друго. А днес той беше седнал на чина, а аз стоях до него и си играех с бритона му. Говорехме си и момичето, което сяда пред него каза на едно друго момиче "Мале колко много се обичат" Ставаше въпрос за нас, но тя не го каза като базик, а едно замечтано, сякаш искаше да е на мое място. Нито аз отрекох, нито той. Как да го тълкувам това? (само да каже, че не сме се обяснявали в любов, а го питах как е и затова ставаше въпрос) Не знам, ако вече не ме обича май трябваше да отрече.
Имам подобен проблем. Харесвам си най-добрият ми приятел,но и тои така като теб ми праща смесени сигнали.Примерно закача се с мен но когато е с приятелите му се държи малко по-разли4но с мен но пак добре.
Веднъж си говорихме ама седяхме прави и аз се мърдам малко наляво и той се лепна за мен . Много е забавен само разни смешки ми говори.Понякога и глупости ръси . Отвреме на време ми показва кво може да прави ! Веднъж ми направи комплимент ! Звъни ми по gsm да излезем да се видим за малко ! Но поняякога се държи странно ! Мислите ли че ме харесва и дали да му кажа че го харесвам ???
Хаха моя даже почна да ме прегръща пред всички. Един ден ме прегърна пред целия клас. В друг ден пък ме прегърна пред един друг приятел. Не знам какво иска. Той не ме харесва (поне така мисля) Постоянно ми праща целувки и прегръдки по скайп и ми казва, че ме обича. Просто не мисля, че е по този начин. На всичкото отгоре аз не знам дали го обичам като момче или само като приятел.
А относно твоя проблем мисля, че не трябва да му казваш (освен ако не си сигурна, че те харесва) Пиши как върви между вас. Ако искаш драскай ЛС
И за двете.. мисля, че е повече от приятелска обич, особено при тебеПървоначално написано от desitoyoy
Не съм психолог, но така си мисля, защото имам познат/приятел в ситуация, в която той е влюбен в най-добрата си приятелка и знам как се държи спрямо нея
![]()
и аз имам този проблемм.. с най-добрия ми приятел се харесвахме като повече от фр.. и накрая се хванаххмее![]()
бяхме мноого щастлииви и мислехме че нищо не може да ни раздели,но уви
появи се друго момиче което го харесваше постепенно усетих че и той изпитва нещо към нея и бях права..сега ми е супер кофти че може би не съм му дала това което е искал и затова да се е стигнало до тук
![]()
незнам и аз личи си че са щастливи
въпреки това ние пак си останахме най-добри приятели което не мисля че се случва честоо..ноо аз все още безкрайно много го обичам и не мога без него...
![]()
![]()
По темата: щом се държи така -действайще стане работата от личен опит ти го казвам
![]()
айде успехх и да кажеш кво е станало \/
моята историйка.. абсолютно същата беше.. ;(Първоначално написано от kyklichka01
по темата ти ДЕЙСТВАЙ сега е моментът !
Аз не мисля, че при мен ще се получи. Вярно е, че ми праща сигнали (вика ми обичам те по скайп, праща ми целувки и прегръдки и на живо ме гушка) ама той е от момчетата, на които постоянно им се натискат момичета. (аз не му се натискам много, защото ме е срам) Той на всеки купон забива нова (или по-точно тя него) Даже на рождения ми ден си хвана една, с която после ходи по-малко от седмица. Е не мислите ли, че ако ме обичаше нямаше да ходи с всяка с която му се отдаде възможност?
Ами може би си права , не трябва още да му казвам щото не съм сигурна дали ме харесва като приятелка или нещо повече,а и в бъдеще може би ще се случат по-вълнуващи неща и ще съм по сигурна . Мисля да изчакам. Но за тебе (desityoy) може би трябва да му кажеш...не мисля че някое момче би ти казало че те обича и да ти праща целувки и да те прегръща ако не те харесва ... според мен те харесва , пробвай да му кажеш пък ако нищо не стане знай че животът е един и не трябва да се ядосваш,защото поне ще бъдеш горда с това че си му го признала а и в бъдеще няма да го мислиш...ще има и други момчета .....
Не, не мисля. Мен много момчета ми пращат прегръдки и целувки без да ме харесват (100% никое от тях не ме харесва) Относно това дет' ми вика "Обичам те" просто като приятелка. А относно прегръдките ние просто сме си като брат и сестра. Аз даже не знам дали толкова го харесвам като момче или просто го обичам адски много като приятел. Всички ми казват, че сме били супер двойка и трябвало да тръгнем, но не мисля, че това някога ще стане.