- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам най-добрия си приятел
той ти е казал "и аз те обичам" и то с чувство, а ти "ааа Боян няма да го огрее" а в същото време го "обичаш" и тити си прецени,но аз не бих рискувала да жертвам приятелството...ето, моя най-добър приятел не мога да си представя да го харесам...сякаш има едно вътрешно гласче което ми казва "НЕ СЕ ВЛЮБВАЙ В НЕГО, ЩЕ ПРОВАЛИШ ВСИЧКО" да не прозвучи сякаш го харесвам и подтискам чувствата - не,просто сме си така близки и в тая ситуация си ни е екстра =]
съгласна съм !Първоначално написано от Hilary_
![]()
Tова беше преди и сега взаимоотношенията ни са по-различни. Само че всичко е толкова сложно.Първоначално написано от girlche
Мисля да оставя времето да си върши работата.
Какво е станало?!?![]()
Нищо не е станало. Просто него супер много момичета го обичат (макар и не истински) и не мисля, че трябва да му се меся. Досатъчно е, че ми е приятел. Той винаги ме е подкрепял както и аз него и това е достатъчно. Ако искам повече, може да загубя това, което имам.
Според мен първо ти трябва да си изясниш какво искаш!Искаш го,като повече от приятел или какво?Ако толкова си падаш по него ДЕЙСТВАЙ!Това,че често е с други момичета не трябва да те притеснява кой знае колко,все пак ти от колко време го харесваш?Година?!За това време той в манастир ли да влезе.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не, не искам да влезе в манастир. Аз самата излизам с други момчета и не мога да искам той да не го прави. Да, и аз мисля, че трябва първо да разбера аз какво искам и после да мисля какво да правя. Той е едно от момчетата, на които им се обръща най-много внимание и просто не знам дали ще му остава време и за мен.
Мацка, не ме бива много, много, но мога да ти кажа едно нещо! Никога, ама никога не оставяй "времето да покаже"!! Това е шиб**о, гадно клише, което въобще, ама въобще не действа! Ако искаш да имаш шанс, да си щастлива с това момче направи нещо по-въпроса, ако ли оставиш нещата просто така, ще трябва да свикнеш с мисълта, че ще останете само приятели.
Хепи дейс!
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Границата между най-добро приятелство и нещо повече е много тънка. Точно затова доста хора се заблуждават, че обичат най-добрите си приятели като нещо повече. (А някой може и да не се заблуждават) И при двете обстоятелства си има обич, само че е различна. Аз лично имам приятели, с които дори не мога да си представя да бъда нещо повече с тях.
Другия вариянт е да си харесваш някой, но отначало да не можеш да различиш дали чувствата са като просто към приятел или нещо повече. Аз лично бих казала, че истинската любов тръгва от силно приятелство, защото опознаваш човека по този начин преди да разбереш, че си е създаден за теб![]()
Искаш той да е щастлив,но замисли се,че и ти трябва да си щастлива.Щом се обичате,лошо няма.Но вие не сте най-добри приятели.Защото приятелството между момче и момиче започва,когато и двамата превъзмогнат привличането си един към друг.
Иначе и аз казвам на най-добрия си приятел или така нареченото ми Братче,че го обичам,но това между мене и него е много силно приятелство,която също започна със харесване от моя страна.Не знам как превъзмогнах привличането,но ето.
Но щом казваш,че чувствота са взаимни какво лошо има.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Кажи му какво чувстваш. Най-добре да си директна иначе ще се чудиш "Обича ли ме или не"![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
знаеш ли колко ми е познато това нещо ... на мен също ми се е случвало само че аз бях жертвата както в случея момчето (най-добрия ти приятел) на мен пък най добрия ми приятел ми каза че ме обича от години и с него се задаржахме 7 месеца...Душицо пробвай си късмета ама не му казвай директно а някак си заобиколно... Виж първо увери се дали и той има такива чувства каквито и ти към него..Иначе не бързай да му казваш защото можеш да го загубиш...Дори и като приятел....Казвам ти това защото малко или много съм го испатила ... Успех ....
Само да уточня, че не съм казвала, че чувствата са взаимни. Аз ако знаех, че са взаимни сега нямаше да стоя тук и да ви обяснявам проблемите си. Не мога да му го кажа. Просто не съм убедена, че той ме обича като нещо повече от приятелка. Дори вече не съм сигурна аз как го обичам. Обичам го и той го знае, но просто вече не съм сигурна как. А това с даването на знаци толкова много ме обърква. Той постоянно ми праща различни, а май и аз на него. Всичко вече е много сложно. Мисля, че няма смисъл. Имам го като приятел и това ми е достатъчно.
Ми какво толкова искаш тогава? Бъдете просто приятели и толкова...
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Преди да му кажеш чувствата си,по-добре помисли дали наистина искаш от приятелството ви да излизе нещо повече .. защото после ще е късно!А и нали знаете любовта може да завърши с приятелство,но приятелството с любов-рядко!
E, просто май не ми стиска и това е всичко. А и не мисля, че и той в момента знае какво иска. Толкова хора, толкова неща. Всичко е много сложно. И двамата май сме объркани. Знам, чр го обичам. В това не се съмнявам, просто не знам как го обичам.
поговорете,кажи му,че изпитваш нещо повече към него![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Само мен ли частта "Само че аз май го харесвам. Никога не съм обичала някой колкото него" леко ме притеснява?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
охх много си плаха и мноо колебливаа така до никъде няя стигнеш в животааРеши се някой ден,отидете някъде само двамата и си изяснете чувствата.Питай го как те обича и ако ти каже,че не те обича само като приятелка супер!Пробвайте да бъдете заедно и така хем и ти ще си изясниш чувствата.Ако ти каже,че за него си просто приятелка му обясни,че не искаш да го губиш като приятел и така може би всичко ще си продължи по старому
Късмет!!!
Той харесва фруго момиче. Тя май също го харесва. Няма да им преча да бъдат заедно. Може всичко това, което изпитвам да е просто страх, че губя най-добрия си прияте. Аз още преди той да ми каже си го знаех. Може би просто имам чувството, че го губя и се усещам колко много значи той за мен като приятел и понеже ме е страх, че ще го загубя си мисля, че съм влюбена. Мисля, че е това.
Аз също обичам най-добрият си приятел, но като по-голям брат.Никога не съм изпитвала нещо повече към него. Иии .. както казаха по-горе -- бъди смела и му разкрий чуствата си.
Неприлично Щастлива .. : )
Аз пък си мисля,че може би има някакви чувства към теб,които не са просто приятелски.Щом те е прегърнал след като ти е казал,че те обича-може би наистина е така.Аз тълкувам прегръдката като нещо наистина силно...Израз на много емоции,които не могат да бъдат описани с думи! Понякога е по-добре да се гушнеш в някого и да останеш така колкото поискаш,отколкото да го целунеш!![]()
Смятам,че също те харесва,но най-добре е да поговориш с него! Ако ти наистина имаш чувства към момчето-сподели с него! Може пък да се окаже,че той е твоята половинка!![]()
Успех!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
"И аз те обичам" и ме прегърна. От тогава обаче нищо не се е променило.
ами защо не си направила нещо по въпроса, та да се промени![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Послушай сърцето си, пък каквото ще да става.