Здрасти на всички. Искам да помоля за съвет понеже вече не знам какво да правя, чувствам се безсилен в ситуацията! Така от 2 години съм с едно прекрасно момиче, умна, добра, мила абе всичко което съм търсил събрано в едно. И така преди мен тя е била с един човек, който явно все още не я е забравил. От доста време г/д половин година с прекъсвания не спира да и звъни от скрит номер. Под прекъсвания искам да кажа че като звънне веднъж след това може и седмица и месец да не звънне. Знаем, че е той защото когато тя е вдигала той започва да и говори за тях, колко хубаво им е било и т.н. Като тя ми каза че и звъни побеснях, като му звънях аз не вдигаше.. и така един ден отново и се обади, вдигнах му и така да се каже му разясних, че трябва да спре, ако не иска да се разправя с мен. Но разбира се той не спря. Ето тук идва лошото, че той не е в нашия град, за да го намеря и да се разберем, като мъже. Въпреки, че и приятелката ми многократно му каза да спре с тези обаждание все същото. Днес отново го направи,но не успяхме да вдигнем. И просто чашата преля аз и се развиках, защо не направи каквото трябва по въпроса, а тя си ми каза истината, че аз трябва да направя това НЕЩО. Но просто не намирам решение. Определено няма да мина половин Б-я за да се разправям с тоя. Та така моля за съвет.