- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лесно постигане на къдрици
Здравейте!
Снощи докато се рових из youtube открих клипчета в които разни мацки показват как можем да си накъдрим косата чрез преса за изправяне. Попринцип бях чувала,че е възможно а и в самото опътване на моята преса пише,че може и да се къдри с нея. Само да отбележа,че не става въпрос за вашлички. Ето ви клипчета![]()
Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=Nz4Giq66dUQ
http://www.youtube.com/watch?v=Y4tTgX9GHKA
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
маша?
ролки?
ениуан?
Saatana vittu perkele hate crew!
Не те разбрахПървоначално написано от Boot
Ми от къф зор да се къдриш с преса след като хората са измислили маша (доста по-добре стават къдриците) и ролки за коса (например парафинови, които горят косата много по-малко)???
..Баси отнушенито..Ами аз примерно в момента имам само преса.. И не мисля че съм единствената, така че едно "благодаря" щеше да ми е достатъчно.
![]()
едни парафинови ролки са 2 лева
А благодаря няма да кажа, защото не си ми била полезна![]()
Не се впечатлявай, още доста хора щяха да кажат това...Първоначално написано от Yuna`
По темата - наистина интересно, но пък аз имам само маша и папилоти /вид ролки/, както и сешоар.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
[/b] Да ама с пресата си гориш косата докато с ролките не .. според мен ролките са по добри![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Няма нужда да се подмазвате...Първоначално написано от Erica
с протегнати стъпала
и шалове
по-добри са разбира се, пък и са доста по-евтини от пресатаПървоначално написано от bebity_92
![]()
Е, и като си сложиш ролките- к'во? Пак ше се наплескаш с пяна или с лак... същия шит... ;]
Честно, не мога да ви разбера - момичето дава нещо като идея, а вие веднага започвате да се обяснявате кое било по-евтино... Няма значение, тук не говорим за ролки и маша, а за къдрене с преса, и ако темата не ви изнася - вие се изнесете от нея!![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Първоначално написано от GbSy
E хубаво де ние и казваме кое е по добро... пък ако иска да си гори косицата -- нейн си проблем ..![]()
Не си мъж затова, че си бил в леглото ми...мъж си, ако съм те пуснала в сърцето си!
Моля?На кого се подмазвам и за какво да се подмазвам?Ти май май не си много в час а?Стана ми смешно от мнението на момичето и просто дадох мнение за нейното мнение...,ти ми заяваваш,че се подмазвам....Първоначално написано от GbSy
![]()
![]()
A qui
Много благодаря и аз ще се къдря така докато си купя маша...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
blagodarq za klip4etata shte sa mi ot polza![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Wow.Изглежда интересно,смятам да пробвам.И мойта преса за изправяне е такава тънка и с юнизатор,от което се предполага да не се гори толкова косата,но то няма начин да не се гори въобще.Машата да не би пък да не я гори случайно?
Мерси,мацка,ще ми е от полза.![]()
всъщност йонизатора не беше ли против наелектризиране или се бъркамПървоначално написано от Goddes`
![]()
иначе е некво яко, ще пробвам, малко ми е дебела пресата ама от опит глава не боли
въпроса е че тя не пита кое е по-добро,а показва конкретен начинПървоначално написано от bebity_92
![]()
Здрасти.Аз се къдря с едни парчета плат,който си изрязах(има такива ролки,но много по-добре става с плат)слагаш малко пяна и навиваш,завръзваш,аз си ги навивам вечерта и си слагам шапка за баня(или чорапагащник) на главата.Спя с тях и на сутринта съм с толкова къдрава коса всеедно идвам от Африкано аз съм с чуплива коса,може и от това да зависи.УСПЕХ!
ооо тва с парцалчетата е мн доброПървоначално написано от pifiella
Бе може и за тва да беше,не знам и аз.Първоначално написано от Spider4eto
![]()