.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    И един ден да беше, човекът държи на приятелката си и моли за помощ... Да ви имам и извратените разбирания - "Щом е един месец, да го надживее"...

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Има ли смисъл да си я връщаш, след като те е зарязала?
    Достойнство имаш ли?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    И един ден да беше, човекът държи на приятелката си и моли за помощ... Да ви имам и извратените разбирания - "Щом е един месец, да го надживее"...
    Значи изобщо не си разбрал смисъла на бъзиците, който се криеше в израза "ЦЯЛ месец", сякаш са две години. И ако все още не си ме разбрал, значи няма смисъл да обяснявам повече.
    Everybody loves a little bit of pain.

Re: Приятелката ми ме заряза

Защо те заряза? Парички ли нямаш?

Цитирай Първоначално написано от Paincodex
    Значи изобщо не си разбрал смисъла на бъзиците, който се криеше в израза "ЦЯЛ месец", сякаш са две години. И ако все още не си ме разбрал, значи няма смисъл да обяснявам повече.
    Представи си, че имаш гадже от 1 месец. И тогава тя ти каже, че къса с теб, защото не иска да се влюбва. Ако не иска, не е ли по-добре да ти го каже в началото, а не след ЦЯЛ месец ?

Град
    София
    По-добре за...?

Добре не е думата. "Удачно" е правилната. Иначе по-добре и за двамата....

Град
    София
    За мен би било по-добре да прекарам повече време с нея, защото обичам да правя секс.
    За нея вероятно би било по-добре по същата причина. За "цял месец" няма никакъв шанс да се влюбя, защото адски трудно вярвам на хората и всеки човек, който претендира, че има малко повечко разум и/или мозъкът му се промива трудно, се държи по същия начин.

Но като изключим всичко това, причината "не искам да се влюбвам" е адски тъпа, защото всеки човек иска да се влюби. Затова съществува думата "половинка" в онзи необясним смисъл – защото човек сам е незавършен. Което прави темата тъпа.

А сега преброй колко коментара ти трябваха, за да дадеш обосновано мнение по въпроса... И какво стана, заболя ли ?

Град
    София
    Преброи ли колко коментара ти трябваха, за да разбереш нещо толкова плитко? Не, не заболя. Просто мислех, че някой друг може да стигне до заключение, което да е толкова умопомрачително и гениално, колкото моето (note: беше ирония).

Не всеки стига до твоето заключение. Това са твой мисли. Според мен НЕ е вярно, че всеки иска да се влюби. Затова и НЕ стигнах до твоите гениални изводи...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Paincodex
    За мен би било по-добре да прекарам повече време с нея, защото обичам да правя секс.
    За нея вероятно би било по-добре по същата причина. За "цял месец" няма никакъв шанс да се влюбя, защото адски трудно вярвам на хората и всеки човек, който претендира, че има малко повечко разум и/или мозъкът му се промива трудно, се държи по същия начин.

Но като изключим всичко това, причината "не искам да се влюбвам" е адски тъпа, защото всеки човек иска да се влюби. Затова съществува думата "половинка" в онзи необясним смисъл – защото човек сам е незавършен. Което прави темата тъпа.

=D> Кооолко съм съгласна с теб. Чак в подписа ми влезе.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    =D> Кооолко съм съгласна с теб. Чак в подписа ми влезе.
    Мерси, ама да не ми искаш нещо после

Не всеки стига до твоето заключение. Това са твой мисли. Според мен НЕ е вярно, че всеки иска да се влюби. Затова и НЕ стигнах до твоите гениални изводи...
    Да, и ти си отчасти прав – всеки обича да е сам. За известно време, обаче. В един момент човек пораства и разбира, че изпълненията "за една нощ" или "за няколко пъти по една нощ" всъщност не стигат. В един момент, въпреки многото внимание, което ти е обръщано, можеш да се почувстваш сам на света. И тогава разбираш, че предишното нежелание е било нещо временно и детинско.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Извинявай, "цял месец" ли каза?!
    Ами, давай нататък, хлапе, един месец нищо не е, на колкото и годинки да си. Май не са много, така че споко, ще има такива дето ще късат с теб след цяла година, а колко има и ти да накъсаш. Не се разстройвай, излез с приятели и бързо ще мине
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Пийни повече забий се с някой пич и след седмица няма и да помниш за този ...

Ха, интересна тема, добра дискусия се е получила. Доста лошо впечатление прави несериозното отношение на някои потребители към поставения от автора на темата проблем. Най-малкото според мен той заслужава поздравления за това, че е потърсил изход от ситуацията, като споделя какво му се е случило тук, мъжете рядко признават несполуките и неуспехите си на "нежния фронт".

Затова съществува думата "половинка" в онзи необясним смисъл – защото човек сам е незавършен.
    Тази фраза някакси се откроява над всичко, казано дотук. Но въпреки че звучи посвоему поучително и мъдро, е всъщност плашещо невярна. Човек няма как да бъде незавършен - и в биохимически, и във философски смисъл човекът е една съвършена машина, един съвършен механизъм, изобщо една затворена система, която сама по себе си си е напълно самодостатъчна. Човек би могъл да бъде "половинка" единствено в границите на някаква двусъставна общност – семейство или просто любовна двойка, което обаче по никакъв начин не нарушава неговата завършеност, т.е. не го прави незавършен.

Поздравления за всички мнения на TheBlueAvalanche по темата.

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Animalistic

тоя е гепил снимката от fishki.ru а вие му се връзвате че е той

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    ми, не иска да е с тебе, нищо не можеш да направиш. не е като да сте били заедно супер дълго време.

Guest
    Като я е страх да се влюбва,нямаше да е с теб 1м.,по тая логика тя гадже не трябва да има,явно е търсила начин да скъса с теб

TheBlueAvalanche
    Повече от фен

Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 7:06 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Обичам да псувам. Шибаняци, защо не вземете да помогнете на момчето, вместо да го ебавате?
    Опитай Блсе да поговориш с нея по въпроса на живо, на четири очи. Попитай я защо не иска да се влюбва и да обича, ако държиш на нея се опитай да я убедиш, че в това няма нищо страшно и е едно прекрасно чувство.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------------

Благодаря на теб и на другите като теб Добре че дще има свестни хора

Град
    Асеновград
    Стига бе .. Цял месец , как издържахте ...
    Ами не е единствената , най-тъпото нещо което ще е ако плачеш или тъгуваш за нея .. Давай живей си живота
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Забрави я, намери си друга.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дай ми логична причина за да искам да ти отговоря на дебилния въпрос, чийто смисъл се е загубил някъде между другото.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Като не иска да се влюбва, да седи и да плете или нещо от сорта... Разбирам да са те наранили веднъж и да те е страх да не се повтори ма....

Остави...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Дай ми логична причина за да искам да ти отговоря на дебилния въпрос, чийто смисъл се е загубил някъде между другото.
    уляля данеет! +
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си