- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми ме заряза
И един ден да беше, човекът държи на приятелката си и моли за помощ... Да ви имам и извратените разбирания - "Щом е един месец, да го надживее"...
Има ли смисъл да си я връщаш, след като те е зарязала?
Достойнство имаш ли?
Значи изобщо не си разбрал смисъла на бъзиците, който се криеше в израза "ЦЯЛ месец", сякаш са две години. И ако все още не си ме разбрал, значи няма смисъл да обяснявам повече.Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Everybody loves a little bit of pain.
Представи си, че имаш гадже от 1 месец. И тогава тя ти каже, че къса с теб, защото не иска да се влюбва. Ако не иска, не е ли по-добре да ти го каже в началото, а не след ЦЯЛ месец ?Първоначално написано от Paincodex
Добре не е думата. "Удачно" е правилната. Иначе по-добре и за двамата....
За мен би било по-добре да прекарам повече време с нея, защото обичам да правя секс.
За нея вероятно би било по-добре по същата причина. За "цял месец" няма никакъв шанс да се влюбя, защото адски трудно вярвам на хората и всеки човек, който претендира, че има малко повечко разум и/или мозъкът му се промива трудно, се държи по същия начин.
Но като изключим всичко това, причината "не искам да се влюбвам" е адски тъпа, защото всеки човек иска да се влюби. Затова съществува думата "половинка" в онзи необясним смисъл – защото човек сам е незавършен. Което прави темата тъпа.
А сега преброй колко коментара ти трябваха, за да дадеш обосновано мнение по въпроса... И какво стана, заболя ли ?
Преброи ли колко коментара ти трябваха, за да разбереш нещо толкова плитко? Не, не заболя. Просто мислех, че някой друг може да стигне до заключение, което да е толкова умопомрачително и гениално, колкото моето (note: беше ирония).
Не всеки стига до твоето заключение. Това са твой мисли. Според мен НЕ е вярно, че всеки иска да се влюби. Затова и НЕ стигнах до твоите гениални изводи...
Първоначално написано от Paincodex
=D> Кооолко съм съгласна с теб. Чак в подписа ми влезе.![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мерси, ама да не ми искаш нещо послеПървоначално написано от Priceless
Да, и ти си отчасти прав – всеки обича да е сам. За известно време, обаче. В един момент човек пораства и разбира, че изпълненията "за една нощ" или "за няколко пъти по една нощ" всъщност не стигат. В един момент, въпреки многото внимание, което ти е обръщано, можеш да се почувстваш сам на света. И тогава разбираш, че предишното нежелание е било нещо временно и детинско.Първоначално написано от TheBlueAvalanche
Извинявай, "цял месец" ли каза?!![]()
![]()
Ами, давай нататък, хлапе, един месец нищо не е, на колкото и годинки да си. Май не са много, така че споко, ще има такива дето ще късат с теб след цяла година, а колко има и ти да накъсаш. Не се разстройвай, излез с приятели и бързо ще мине![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Пийни повече забий се с някой пич и след седмица няма и да помниш за този ...
Ха, интересна тема, добра дискусия се е получила. Доста лошо впечатление прави несериозното отношение на някои потребители към поставения от автора на темата проблем. Най-малкото според мен той заслужава поздравления за това, че е потърсил изход от ситуацията, като споделя какво му се е случило тук, мъжете рядко признават несполуките и неуспехите си на "нежния фронт".
Тази фраза някакси се откроява над всичко, казано дотук. Но въпреки че звучи посвоему поучително и мъдро, е всъщност плашещо невярна. Човек няма как да бъде незавършен - и в биохимически, и във философски смисъл човекът е една съвършена машина, един съвършен механизъм, изобщо една затворена система, която сама по себе си си е напълно самодостатъчна. Човек би могъл да бъде "половинка" единствено в границите на някаква двусъставна общност – семейство или просто любовна двойка, което обаче по никакъв начин не нарушава неговата завършеност, т.е. не го прави незавършен.Затова съществува думата "половинка" в онзи необясним смисъл – защото човек сам е незавършен.
Поздравления за всички мнения на TheBlueAvalanche по темата.
тоя е гепил снимката от fishki.ruПървоначално написано от Animalistic
![]()
а вие му се връзвате че е той
ми, не иска да е с тебе, нищо не можеш да направиш. не е като да сте били заедно супер дълго време.
Като я е страх да се влюбва,нямаше да е с теб 1м.,по тая логика тя гадже не трябва да има,явно е търсила начин да скъса с теб![]()
TheBlueAvalanche
Повече от фен
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 7:06 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Обичам да псувам. Шибаняци, защо не вземете да помогнете на момчето, вместо да го ебавате?
Опитай Блсе да поговориш с нея по въпроса на живо, на четири очи. Попитай я защо не иска да се влюбва и да обича, ако държиш на нея се опитай да я убедиш, че в това няма нищо страшно и е едно прекрасно чувство.
------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
Благодаря на теб и на другите като теб Добре че дще има свестни хора
Стига бе .. Цял месец , как издържахте...
Ами не е единствената , най-тъпото нещо което ще е ако плачеш или тъгуваш за нея .. Давай живей си живота![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Забрави я, намери си друга.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дай ми логична причина за да искам да ти отговоря на дебилния въпрос, чийто смисъл се е загубил някъде между другото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като не иска да се влюбва, да седи и да плете или нещо от сорта... Разбирам да са те наранили веднъж и да те е страх да не се повтори ма....
Остави...
уляля данеет! +Първоначално написано от valdesbg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.