.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

да ви питам ....

значи мин месец цикала ми доиде на 17 обаче тоя месец не ми идва в смисал боли ме стомах оба4е не ми идва това нормално ли е или да се обърна към лекар ! може ли да е от тва че ми казаха че имам някаф проблем с кръвта в следствие на много приемане на антибиотик аз имам признаци че ше ми иде боли ме стомах гардите може ли да ми доиде по късно или чак другият месец
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Години?
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

..

mi na 15 sam
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Мега фен Аватара на ameli
    от колко време имаш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

hh

mi ot 1 god ama to po nqkoi put taka mi propuska ne mi stava za praf pat ama mene mie int dali she e ot toq problem deto imam s krafta she e stanalo tva

Мега фен Аватара на ameli
    нередовен ти е
    иди на лекар, може и да е от антибиотици, той ще ти каже най-добре
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

d

mi to az pitah edin poznat lekar toi nene to4no po tova no mi kaza 4e i ot tva moje da e stanalo a i mi kaza sy6to 4e otslbvaneto rqzko sa6to moje da dovede do tova 6toto otslabanh s 10 kg nz

emi az li4no nz za6toto ne mi e do6lo

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Виж, нормално е да ти пропуска първите 2 години, докато всичко си се нареди. Така че не се панирай излишно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си