.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Нещо като пъпка,ама не точно...

попринцип ми излизат пъпки преди менструация...и този път се случи...обаче е огромна на челото...и не е точно пъпка ,има няква коричка,ама не минава,....не мога да я изтискам защото няма нищо в нея...по скоро е като раничка.... :/ мия си лицето с гарниер за черни точки и слагам кислородна вода където е засегнатото място...

друго под ръка нямам (като почистващ продукт) ...чудя се дали да му сложа ацикловир? (то е за херпес..) ...омръзна ми и искам да минава...дайте идеи..

п.п. четох в космо че го намокряш с гореща вода и минавало по бързо...намокрих го ама нищо...ся ще му сложа паста за зъби....ако имате други идеи казвайте
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Силистра
    ами от колко време го имаш тва??Ако е от отдавна върви на козметик ще ти каже нешто предполагам сори ама немога да си го представя и немога да ти помогна.Айде успех
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от adskoty
    ами от колко време го имаш тва??Ако е от отдавна върви на козметик ще ти каже нешто предполагам сори ама немога да си го представя и немога да ти помогна.Айде успех
    ми от...седмица...в началото беше пъпка,ся е като раничка

posle pravete sex s rodninite si , i se 4udete 6to se rajdat takiva kato vas...

daje kato se zamislq, ot evolucionna gledna to4ka takiva kato teb izob6to ne e hubavo da rajdat...

Мега фен Аватара на ameli
    млъкни беее, доктор Всезнайко

към авторката: изчакай да се напълни и си я изтискай. ако искаш може да се консултираш с козметик или дерматолог
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ameli

към авторката: изчакай да се напълни и си я изтискай. ако искаш може да се консултираш с козметик или дерматолог

ми вчера размишлявах и я намазах с крем нивеа в синята кутийка и днес почти се е оправила

а имитаторът на хаус,не си добър,опитай пак

Нещо дето се е увеличила така ме съмнява работата, че много си я човъркала. Остави я да зарасне, не я пипай поне 3 дни и ако вземе да зараства ясна е работата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Нещо дето се е увеличила така ме съмнява работата, че много си я човъркала. Остави я да зарасне, не я пипай поне 3 дни и ако вземе да зараства ясна е работата.

емии права си зася горе-долу мина,мажа с контрактубекс май беше да не остане белег,ох да чукна на дърво да не ме сполетяват такива бедствия пак

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По желание на автора темата се заключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си