- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжко окосмение
Здравейте! Имам един въпрос към вас : Притеснява ли ви мъжкото окосмение под мишниците? На мен например ми е много отвратително, особено като видя някой супер як актьор с косми под мишниците, впрочем те всички американски актьори са така, по краката и ръцете - ок, ама на други места ... незнам, ама ми е много гадно.
П.С.: Дано темата не е много тъпа![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
няма нишо по- гадно от това![]()
Просто аз
Ох, успокои ме, мислех, че само мен ме отвръщава![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Мен и на други по - интимни места ме отвръщават ... като заговорих за окосмение , адски много ме кефи по гърдите, но да са по - късички и да не са къдрави))
Мдааа гадничко си е.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Ужасно еее...Аз като цяло само косми по краката, така да се каже-толерирам,и то не обичам цели обрасли гори.
Особено там под мишниците се събира супермного пот и представете си къв ужас е.
Познавам един суперкосмат... бррр най-косматият дето съм виждала през живота си.. Колкото мен е (15),, а ходи брадясъл и с някакви потници като си дигне ръцете и ...
![]()
А къдравите косми по тялото са мн грозни също. Никого не искам да обидя,просто изказвам мнение.![]()
DimovB Исках да разбера какво мислят и другите ... някакъв проблем ли има?
Кофти е
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
преди 15 години никой не си бръснеше нищо, пък ся много противно ви стана
да зема да си пусна аз едни косми там, че да се дистанцирам от лигли като вас ли, кво
EarthShaker Не, просто всеки си има вкус, времената се менят, хората и модата също. Тогава критериите за красота са били едни, сега други. Може би и аз ако съм живяла едно време, сега нямаше да съм на това мнение. Преди 2-3 години ми беше много смешно пък да видя момче с обезкосмени крака, сега за мен е нещо нормално.
В крайна сметка говорим и за хигиена, както каза Luscious_Heart потните жлези там са най - много, а космите помагат още повече за потенето.
И благодаря, че ни нарече "лигли", но не смятам, че щом ми е отвратително да виждам окосмени мъжки подмишници, непременно съм лигла ...
Точно така!!!Първоначално написано от vampire_girl_
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
а според теб не е ли нужно именно това изпотяване? нали се сещаш, че ако нямаше смисъл от въпросните косми, в процеса на еволюцията те просто щяха да изчезнат, както на други части от тялотоПървоначално написано от mishaaaaa
аз се бръсна, но това е мой личен избор. не го налагам, както не би трябвало и вие да правите чрез подобни 'смислени' теми
и моля![]()
EarthShaker Хахахах, на никого не съм си налагала мнението ... но ти май се опитваш да наложиш своето.
Може и да си прав, ама трябва по - отвърдително да ме убедиш за какво точно спомагат космите, освен за пот?!
Щом смяташ, че са ти нужни - пусни си ги да растат, аз никого не съм накарала да ги махне, още по - малко съм обиждала.
Писна ми от тъпите ви комплексарски, опитващи се да обидят, коментари! Имах въпрос, на който ти не ми отговори, запази си просташкото поведение на улицата!!!
космите увеличавали потенето
тва трябва да отиде при бисерите
Ако трябва да избирам между нещо такова - http://parfiumbg.net/man.jpg и нещо такова примерно - http://www.popstarsplus.com/images/BradPittPicture.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_pKiiaR1HVU...d_boreanaz.jpg (не се вижда особено добре..), бих избрала вторият вариант. В пъти по-мъжествено ми изглежда. Въпреки, че пак не успях да намеря точните снимки, с които да покажа какво имам впредвид, общо-взето ще добиете някаква представа.
Авторке, има едно бутонче "редактирай" - ползвай си го, вместо да пускаш сума ти постове един след друг, защото все нещо не си успяла да кажеш в предишния.![]()
Не, мила, просто нещо се ебава с мен и немога да пратя толкова дълго съобщение, затова го пиша на 2 пъти