- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- място за секс
Извинявам се за малоумната тема, но искам да ви помоля да предложите някакви места подходящи за секс. У нас не става, у момчето също та се чудим къде...
Ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада!
Ми ако не си девствена има много места вечерта в някоя тъмна градинка ... любимото ми на стадиона под звездите .. в някоя детска градина .. ако искате да е диво в някоя маза дори ... пак казвам ако не ти е за 1 път експериментирайте бе хора![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
+1 \Първоначално написано от HouseMusicBoy
/
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
дамм , малко въображение трябва дас е вмъкне , иначе на всякъде става.. дори има тема - необичайни места .. поразгледаЙ не е трудноо0![]()
Тези дни беше хубаво времето за секс на открито на някоя полянка .... одеялце, питник и после .....![]()
В некоя кочинка и да ви грухтят малки розовки прасенца,много е романтично![]()
Определено трябва да пробвате в някоя мръсна таванска стая с разхождащите се плъхове по краката ви.Идеи много и на хотел може да идете
Wanting, needing, waiting
For you to justify my love
Hoping, praying
For you to justify my love
В банята...?![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от aciko
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
има ли желание места колкото искашне може да мислиш сама ли
вкарай малко въображение ... пейки, паркове, входове и кво ли още не под път и над път
![]()
Във някой вход...или правете като мен купете си палатка така става най диво...ем ще гоните дивите животни цяла вечер с крясъците![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Покрива на блок,кола,по-забутани полянки,беседки докато навън вали...Нямате въображение ейй
Късно вечерта в някой парк или градинка - жестоко.
В някой блок.
Кола ако ви се намира - ама на капака!
[size=7][b][u]fosse cos
може и да си вземете стая в хотел![]()
Просто аз
Парковете и градинките са най-универсални стига да е топло.
Двор на даскало.
Вход на блок/последния етаж на блок.
В мазе/на таван.
На покрива на блока.
В кенеф на заведение.
В някой приятел.