Така, в моят клас има две големи "селянки".Миналата година ги поканих в нас за края на учебната година.Просто си нямате представа, какво направиха и колко време чистих и поправях счупени неща.Сега първите два дена от учебната седмица ок.Почти не си говорихме, но в петък от 7,30 се започнаха подигравки и номера , обиди ровене в чантата, искаха да ми разкопчаят сутиена
![]()
![]()
През цялото време гледах да не им обръщах внимание , бях абсолютна безразлична, ама ставаше по-лошо, нямах търпение да се измъкна от училище.
Не съм такава да се псувам, да се карам с някой, просто ми е отвратително това и няма смисъл да си късам нервите![]()
Не искам нещо от вас , просто трябваше някъде да споделя![]()
П.П.:на 13 съм
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
по един як шамар за всяка![]()
ако бях аз щях да ги смотая пред всички и щеше да ги е срам да станат от земята...бахти простите, то на такива говеда кво да им кажеш...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Емии злобарки ... има ги още много такива.![]()
Другия път въобще не им мълчи ...
много ги мраза такива .. :X
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
не знам какво да кажа..почувствала си се ужасно,знам![]()
унижи ги
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Мда...направи това веднъж,а после се прави на безразлична,това ще ги вбеси и ще ги накара да се чувстват мижитуркиПървоначално написано от GodLovesYou
с думите "не им обръщай внимание и ще те оставят" не се казва, че изведнъж ще те оставят.. просто наистина не им обръщай внимание - не говори с тях, не ги гледай, не гледай наперено като си около тях, не гледай лошо като ти направят нещо... и до седмица ще има резултат![]()