- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За баща ми
Тате има рожден ден в неделя (27.09), а аз нз какво да му купяТой е фен на ЦСКА, ама какво ли не съм му подарявала-часовници, гердани, чаши, моливници и т.н. на ЦСКА
Та, някакви идеи??? Само ако може да не е свързано с ЦСКА, защото и за именния му ден, който беше много скоро, му подарихме нещо свързано с отбора.. ОТНОВО
Моля, помогнете!
![]()
Аз на моя баща няма какво да му купя , за да го зарадвам.Бодигард човека освен анаболи друго какво![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ако се подстригва сам човека му купи една машинка за подстригване, аз на тате това му купих.. че старата я счупих.. ама не разбра,че съм аз де..не знам, нещо което ще му влезе в употреба..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Риза, халат, шапка, някой обувка... колко пари горе- долу си отделила?
Всяко вдишване е квадратче към теб...
И на мене баща ми ми е най-труден като дойде време за подаръци.. Зависи с какви средства разполагаш, а и ти си го познаваш най-добре.. Аз миналата година му бях купила няква весела тениска, а предишната година някъв парфюм.Все някви най-баналните и идиотски подаръци, ама той си ги носеше с кеф и знаех, че ще са му от полза, а няма да ги тикне в чекмеджето и тотално да забрави за тях. Мисля, че нещо такова, което да си носи често би било добра идея.
Що не отидете заедно на някой мач,мисля,че е готин подарък![]()