- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бобовдолска вагонетка?
Зная, че темата е леко тъпа, но може ли някой да ми разясни каква точно е тая поза, защото се изказаха тука покрай мене 1000 варианта за възможното й същество и ми е любопитно..![]()
Едит: МОМИЧЕ СЪМ! Ей значи...
Нов ник: Cassidy
Само като видех , заглавието на темата и се разцепих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за първи път чувам такова нещо
![]()
![]()
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Ааааалекс, Ааааалеееекс?! Къде си? Просветли невежото дете...![]()
Само в нея ти е надеждата, мойто момче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува!![]()
Ще започна да се засягам...Първоначално написано от amk933
И не се ебавам, има такава поза, само че не зная каква е!
Няколко миньори се ебът докато копаят въглища.![]()
Ако ви кажа, че имаме поне едно 30- тина предположения к'ва може да е тая поза...![]()
Абе комплексар ти докога ще се вреш навсякъде из форумаПървоначално написано от amk933
Аууууу засегнах се от някаква, която много е допринесла с 60-те си мнения на кръст та и раздава квалификации вече....Първоначално написано от hristi
Аз не съм виновен че не си си пила хапчетата, "некомплексираната"...
Ако толкова те вълнувам може да не спамиш повече темата да ми пишеш на лични. С "удоволствие" ще прочета мозъчното ти кръвопролитие.
Айде стига де.....от къде ги ръсите тея бисери...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Добре че си с чувство за хумор, а не да избиваш комплекси като някои урунгели и в тази тема... Иначе много се учудих като каза не знам...може верно да я няма щом и ти не я знаеш...Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
Банна ли ли са ЛамбОфГод че не я виждам нещо напоследък, а ми липсва в борбата с организираната мозъчна недостатъчност.![]()
Това е др име на някоя поза дето са си го измислили някви тапаци!!!
Просто жагара жугара !![]()
Support your local club!!!
ето какво намерих с чичко гугъл
един човек в форум казва " ...А при "Бобовдолска вагонетка" просто партньорът да забрави, че няма да си протрие коленете в килима, ако не е предвидил да сложи наколенки"
чудна поза![]()
![]()
нещо като доги но на килима ?само че я лашкаш по килима докато тя е на колене ?
![]()
![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Първоначално написано от amk933
amk честно да ти кажа мислех че си над това.Където те видя да пишеш (поне в смислените теми) даваш смислени отговори и сега някаква даде те нарече комплексар и ти се втурна да се пъчиш с хиляда и кусур мнения...и това го забелязвам не за първи път.Един съвет-хората нямаше да пишат подобни коментари,ако се отнасяше сериозно с някои неща и не използваше всяка възможност да се изфукаш![]()
Сега ако смяташ да се заяждаш заради малкото ми коментари,ако искаш давай,но не мисля че си толкова тъп...
Офф отплеснах се...по темата:
Друго не можах да намеряПървоначално написано от PrIvaTe
![]()
Westside rollin' all day, every day
^ Мне, аз не ти се сърдя. Уважавам чуждото мнение и приемам критики, но не и нападки!Има си цивилизовани начини да се изкаже мнение или критика, както го направи ти, например...Но персонални обиди - не! Плюс това, заяждането към мен от тази хриска беше адски тъпо, защото Алекс разбра, че беше шега, а не злоба...
Както и да е...
хм.. това го чувам за първи път..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Да,така е,нейната нападка си беше неуместнаПървоначално написано от amk933
,сигурно е нова във форума и не знае "Алекс"-лафовете
![]()
Тук съм, бе! Ама аз съм кофаджийка, гледам по другите раздели много рядко...Първоначално написано от amk933
![]()
А относно позата - сега ще ви обясня...
Трябват ви:
банан - 1 брой
краставица - 2 броя
пъпеш - 1 брой
напалм (може да го замените с храна от МакДоналтс все едно е...)
кон
голямо легло
кибрит
Когато набавите всичките ра'оти изпълнявате следните указания....
Начертавате един пентаграм и слагате конят точно в средата. Взимате бананът и го поставяте в анусът на конят, след това поставяте краставицата, след това пъпешът. Накрая му завирате напалмът/яденето от МакДоналтс. След това почвате да го ебете, след това си поиграйте малко с кибрита. Накрая запали голямото легло и си го наври в ануса. После принесете в жертва на телетъбисите конят.
Това е...![]()
Ше падна от столаПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
Момиче съм (всъщност това не пречи да съм пич, но все пак не искам да останеш с грешни впечетления)...
Едно време не ти ли бях пратила един ЛС в, който изразявах колко ме кефиш?![]()
хахаха и аз нз сорри че слагам линк към друг сайт ...цъкни ме нежно
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.