- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- дали ще мога...
абе, така да са каже,харесал съм си 1 на 14 години,пък бехме и гаджета ала бала, после са разделихме ся съм с най-добрата и приятелка също на 14 години. аз съм на 18. кфо да ви кажа,смятам че няма нужда да иам огризения щом съм им казал и на 2те пределно ясно че си искам секс,вие кфо шъ кажете ?
m to da si div e dobre sees
+1 + пробвай да се оредиш с 3-каПървоначално написано от vesito0
![]()
тия дни и аз за тройка си мисля![]()
Любов,любов ти ме вкара в пирогоф ....
Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.
Секс с 14 годишна? С нетърпение очаквам темата ви: "Аз мисля, че свърших в банята, докато разговаряхме по телефона, има ли шанс да е бременна?"
+1Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
Скоро секс играчките му ще пропишат тук, за да питат как се гледа бебии.![]()
Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ето кво им казваш тарикат: слушайте са мишоцииии, или ше лапате или секс със скубание под мищниците и подфъргание, след тва докато са ошашкани ги минаваш по един път и си готов![]()
++Първоначално написано от dimitar_ak
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Даммм .. \Първоначално написано от dimitar_ak
/
Нов ник: Cassidy
+++Първоначално написано от Hilary_
![]()
малее,лепих чекии на нея, и на 2те всъщност може ли и 3мата да сме бременни![]()
![]()
![]()
![]()
или май хората казваха че раждали само жените,абе не знам,ама не ма и интересува,днеска ма разкараха.... еби му мамата ,ся тряя си търси други 2 приятелки
пък нека са на 14 бе,то така еби му мамата,едно такожа странно-весело .. ама тфа верно почва да ме притеснява, ударих си чекия, и после си мислих за 1та,може ли да е бременна...(щото кат са знам къф съм карък ,може и четиризнаци да ми роди
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
шъ ти кажа да си го навреш дете скапано .. ОЩЕ СА ДЕЦА МАМАМУ .Първоначално написано от limonadko_RS
ОСТАВИ ГИ ТРЯБВА ДА СИ ИГРАЯТ СЪС ШИБАНИТЕ КУКЛИЧКИ ВЕ !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
а те нек си играят с квото искат,ама чат пат и да са надупват ..кфо ми пука че са малки,бройката е злато
още едно доказателство, че за мъжете най-важна е бройката..Първоначално написано от limonadko_RS
ся,тфа че за мен е така,не означава че за всички е така![]()
само да ми падне грозния ти фейс.. ще те напраявя човек аз тебе..Първоначално написано от limonadko_RS
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ку су женско,ку не си грозно.ще си помисла дали ставаш