Здравейте,
Пиша ви за да ви кажа за моя фетиш. А той е към женските крака. Ужасно много се възбуждам при вида на краченца на токчета с червен лак леле... дори сега се дървя. Има ли и други тук ? Споделете някакви историики и снимки свързани с това![]()
Да съм без бельо, винаги съм така и умирам от удоволствие![]()
и аз много обичам женските крака даже преди 2-3 седмици ми направиха една много яка чикия с крака чуството беше невероятно тва ми е единствения фетиш и дано да е последния
П.С не се надяваи някоя мацка да ти прати снимка на краката си
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Аз имам "suicide fetish" .![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
аз пак имам фетиш към черния цвят, просто когато видя момчето което ми харесва в черно се побърквам![]()
+1 и аз съм така но за мене лака няма значениеПървоначално написано от HRI100
![]()
също полудявам като видя стегнато дупенце на красиво момиче![]()
става ми като пилон на който ще закачиш знаменцето![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
и мен краката и най вече коремчето й![]()
![]()
![]()
![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
това е и мой фетиш :P :P :P
охххх коремчеПървоначално написано от Sevgincho
![]()
![]()
![]()
ама като видя такива и направо ще пробия гащите когато видя крачка хубави,стегнато дупенце или пък коремче (сега ме подсети)
ауу а веднъж като се връщах от трен. по баскетбол и ходя и пред мен 2 момичета - едното брутално готино,2рото дебело до неузнаваемост и си дигнала прашките до корема и те стягаха сланините ...![]()
![]()
и като видях първата и ми са дигна но след 2рата падна като ветеран от войната след инфаркт
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Аз имам фетиш към вагини, много ми допадат![]()
Чукам майки - изгодно !
Не си сам, при мен е 100% същото (цвета само не ми пука къф е)
емм няма нищо нередно аз имам коремче-фетиш хаха както искате ме разбирайте хахаха
btw сериозно говоря.:d
![]()
И аз го имам тоя фетиш... в най-неподходящите моменти вдигам палатката като съм навън![]()
Мой бивш имаше към стъпалца. Намирах го за очарователно. Дупетата доколкото знам не се броят към фетишите, понеже са характерна част от женското тяло, която предизвиква възбуда. Винаги са ми правели впечатление мъжките китки, но чак да го нарека фетиш - не.
Ако това, което се е случило с мен, не се е случвало с теб няма как да си го представиш. А ако се е случвало, няма защо да си го припомняш. Никой не желае да слуша изживяни вече човешки истории.
Първоначално написано от HRI100
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата .. обица на езика+ още някои, които ще запазя за мене си ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
гейове.![]()
Нещо много модерно взе да става това с фетишите. Дори нз откъде тръгна тази мода" филм ли е, от запад ли дойде и ние като овце следваме отново.. Само да вметна, че фетиш към "стегнати дупета, цици.. " и тем подобни не е точно фетиш. Отворете с иверно нетаи прочетете какво му е значението, че така малко излагация се получаваПо принцип фетиш е силно увлечение към даден предмет кат ода това може да бъде краче или нещо др. но тези с циците и дупетата са си просто обикножена част от женското тяло, които предизвикват възбуда.
По темата фетиши май нямам, като още веднъж ще припомня, че фетиш към коремчето, цицата, дупето, п*тката и некви подобни не са фетиш, а обикновено сексуално желание
Да, и аз имам такъв фетиш (foot fetish). Според някво изследвани в Европа този фетиш бил най-разпространен.
Коса. Красива, тъмна, не много дълга (до 5-6 см), мъжка коса... Перфектен пример е Киану Рийвс в първата част на Матрицата или пък Гейл Харолд...
Всичко ми се преобръща отвътре като видя мъж с красива коса, адски ме възбужда...
http://www.exposay.com/celebrity-pho...als-IstoFK.jpg
The only truth they can accept is their own.
Имам фетиш към момиченцата, които се обличат като долнопробни курви, за да са "фешан" - като видя на някоя гъза да се подава от дънките (не дай си Боже и прашки да носи) и ми се надървя. И чалгарките мноо ме кефят - преди много мразех и музиката и стила ама разбрах, че тва са предрасъдъци и просто съм искал да чукам някоя такава![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick