.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    еми освен с пяна друг начин не знам.. слагаш пяна за коса на косата и я връзваш с ластик за коса..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    с пяна.
    аз моята така я къдря

Гледам питала си за дифузера... ще ти обясня, но предупреждавам, че аз примерно моята коса не мога да я направя, защото е изключително тежка и къдрици не търпи, освен ако не са застопорени (буквално) с лак...
    А твоята е и гъста, та не знам дали ще се получи. Препоръчвам да не опитваш нещо ново непосредствено преди излизане, за да не стане фал. Значи... намачкваш влажната коса с пяна, навеждаш се напред така че да ти виси пред лицето и я ... заплиташ в дифузера. Въртейки го приближаваш до корените на косата, където го махаш... и така докато прецениш, че е станало добре.
    Това е май.

Град
    Пловдив
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Пяна за коса..
    ии евентуално ако се харесваш къдрава и искаш дълго време да си така-отиди на Студено къдрене

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от renchi
    s malki kok4eta! zima6 edin ki4ur i go naviva6 naviva6 dokato stane na kok i taka cqlata kosa oba4e rezultata e naistinaa MNOGO GOLQM! az posledniq put kato napraih taka taqbva6e da se kupq predi da izlqza 6oto prili4ah na ovca v glavata ( sry nqmam kirilica)
    +1 стават много яки къдрици,но желателно е да имаш дълга коса.Когато се правих косата ми беше почити до гърдите,а като я накъдрих се вдигна до ушите и веднага се измих.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    [На Метри От Земята]
    ам някои казват за бира... не съм пробвала
    Просто аз

абе всеки предлага с плитки .. ама да питам само ... от плитките не се ли уврежда косата..? 6тото съм 4увала 4е така косъм се накъсва много ...
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от darka1
    А дали ще стане добре, ако като си направя плитките сложа пяна или е по - добре преди да ги направя плитките да се сложи пяната ?
    След това!
    абе всеки предлага с плитки .. ама да питам само ... от плитките не се ли уврежда косата..? 6тото съм 4увала 4е така косъм се накъсва много ...
    То и ресането накъсва косъма!

Цитирай Първоначално написано от darka1
    А дали ще стане добре, ако като си направя плитките сложа пяна или е по - добре преди да ги направя плитките да се сложи пяната ?
    Първо ги провиш и след тва слагаш пяна.

като ти е мокра косата, си сплиташ малки плитчици и спиш с тях.На сутринта си ги разплиташ и слагаш лак и си готова.А вечерта,пропуснах да кажа,може да си сложиш пяна преди да ги сплетеш.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    кокчета или плитки

определеноо с плитки .. ако са по-големи.. после като я разплетеш става на едни големи вьлнии ии много хубаво става .. или поне аз така правя.. слагаи пяна ..

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    1:кичурите на плитки
    2:пяна и дифузер
    3:пяна и кокчета
    4: с рибена кост стават много хубави къдрици

аз се правя с 3,4 най-често

Супер фен Аватара на Shia
    http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A

Клипче точно за къдрици без топлина.

Има и едни ролки,който се пускат във вряла вода за 5мин и навиваш на суха коса,държиш 10мин и си накърден.

Град
    BurgasS
    ролки,плитки,пяна,хартийки ииии

дифузер, парцалчета, хартийки, плити, пяна за коса ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    плитки??

Еми аз като по малка с едни парцалчета си правих и бях много доволна стават кудрици се едно си ги правела с маша но косама не се уврежда

Като се изкъпя зимам парцалите и започвам да увивам кичури и на сутринта ги махам и косата ми е мн хубава

Супер фен Аватара на lDoLLl
    ролки!!
    не някакви огромни бодливи пластмасови, а има едни, които представляват тел обвита със някакъв.. ъм.. мек материал, косата се увива коло тях и се сгъват, много готини къдрици се получават.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Голям фен

-

Мерси много на всички ... ще пробвам всичко

Men mama me pravi na riba kost i stava mn qko ... Porbvai :P .. a otnosno taq bira kak stava

Smile Аз знам и друг начин!

Цитирай Първоначално написано от darka1 Виж мнението
    мерси ... ще пробвам и така ... ама проблемът е, че косата ми е много гъста и каквото и да направя много бързо се разваля ... ама наистина бързо ... пък като се изкъпя и на никъде не стои ... трябва или да я изправя с пресата или да я къдря или да я вържа ... ииии естествено най - лесно е да се върже, ама ми писна да ходя като момче - все с вързана коса пък не мога постоянно с пресата или пък всеки ден да правя плитки и кокчета ... ако някой знае и други начини да пише
    Значи,след като това не те устройва-плитки,ролки..и така нататък,можеш да си сложиш ако искаш къдрин и косата ти ще бъде постоянно къдрава! Вреди малко на косата,но пък нали знаеш, трай бабо за хубост!

плитки
    Sega znam zashto vsi4ki te haresvat.Imash neshto skupo,neshto sladko,neshto seksi,toest imash men!!!!!

ролки..на мен с плитки също ми се получава доста добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си