- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си накъдря косата лесно и без да я горя?
еми освен с пяна друг начин не знам.. слагаш пяна за коса на косата и я връзваш с ластик за коса..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
аз моята така я къдряПървоначално написано от slynchoo
Гледам питала си за дифузера... ще ти обясня, но предупреждавам, че аз примерно моята коса не мога да я направя, защото е изключително тежка и къдрици не търпи, освен ако не са застопорени (буквално) с лак...
А твоята е и гъста, та не знам дали ще се получи. Препоръчвам да не опитваш нещо ново непосредствено преди излизане, за да не стане фал.Значи... намачкваш влажната коса с пяна, навеждаш се напред така че да ти виси пред лицето и я ... заплиташ в дифузера. Въртейки го приближаваш до корените на косата, където го махаш... и така докато прецениш, че е станало добре.
Това е май.![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Пяна за коса..
ии евентуално ако се харесваш къдрава и искаш дълго време да си така-отиди на Студено къдрене![]()
+1 стават много яки къдрици,но желателно е да имаш дълга коса.Когато се правих косата ми беше почити до гърдите,а като я накъдрих се вдигна до ушитеПървоначално написано от renchi
и веднага се измих.
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
ам някои казват за бира... не съм пробвала![]()
Просто аз
абе всеки предлага с плитки .. ама да питам само ... от плитките не се ли уврежда косата..? 6тото съм 4увала 4е така косъм се накъсва много ...![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
След това!Първоначално написано от darka1
То и ресането накъсва косъма!абе всеки предлага с плитки .. ама да питам само ... от плитките не се ли уврежда косата..? 6тото съм 4увала 4е така косъм се накъсва много ...![]()
Първо ги провиш и след тва слагаш пяна.Първоначално написано от darka1
като ти е мокра косата, си сплиташ малки плитчици и спиш с тях.На сутринта си ги разплиташ и слагаш лак и си готова.А вечерта,пропуснах да кажа,може да си сложиш пяна преди да ги сплетеш.![]()
![]()
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
определеноо с плитки .. ако са по-големи.. после като я разплетеш става на едни големи вьлнии ии много хубаво става .. или поне аз така правя.. слагаи пяна ..
1:кичурите на плитки
2:пяна и дифузер
3:пяна и кокчета
4: с рибена кост стават много хубави къдрици
аз се правя с 3,4 най-често![]()
http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A
Клипче точно за къдрици без топлина.
Има и едни ролки,който се пускат във вряла вода за 5мин и навиваш на суха коса,държиш 10мин и си накърден.
ролки,плитки,пяна,хартийки ииии![]()
![]()
![]()
дифузер, парцалчета, хартийки, плити, пяна за коса ...![]()
плитки??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми аз като по малка с едни парцалчета си правих и бях много доволна стават кудрици се едно си ги правела с маша но косама не се уврежда![]()
Като се изкъпя зимам парцалитеи започвам да увивам кичури и на сутринта ги махам и косата ми е мн хубава
![]()
ролки!!
не някакви огромни бодливи пластмасови, а има едни, които представляват тел обвита със някакъв.. ъм.. мек материал, косата се увива коло тях и се сгъват, много готини къдрици се получават.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Мерси много на всички ... ще пробвам всичко![]()
Men mama me pravi na riba kost i stava mn qko ... Porbvai :P.. a otnosno taq bira kak stava
![]()
плитки
Sega znam zashto vsi4ki te haresvat.Imash neshto skupo,neshto sladko,neshto seksi,toest imash men!!!!!