- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Момичето не е усеща докато я оправят
Здравейте едно момиче ми сподели,че не изпитвала удоволствие докато прави секс та питам на какво се дължи това?Всякакви идей са добре дошли
Също така ще бъда благодарен ако се отнасяте с темата сериозно защото не е някоя ебавка
Благодаря предварително![]()
Mи ако пенисът е много малък може да не усеща нищо.Или пък партньора и да е мн зле в секса и за това да не усеща нищо.
хмм .. доста странноо .. ноо просто може да е фригидна .. би трябвало да се консултира с лекар .. или пък наистина на партниора да му е прекалено малък за нейния опит![]()
++Първоначално написано от alixinkaa
Иначе възможно ли и от това,че не е възбудена![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Можее да не я привлича партниораа .. и заради това да не е възбуденаа и да не й оставя удоволствиее ..![]()
Има много възможни причини за това- дали партньора я привлича или може да я привлича, но да е пълно дърво в леглото, да има някакви комплекси и да се притеснява от тялото си, да не може да се отпусне...
Не може да се отпусне и го прави по задължение.![]()
+1 съгласна съмПървоначално написано от foreverr
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Или ако е на 13 може би още не знае какво трябва да усеща![]()
аз същоПървоначално написано от Pepincetyy
Просто аз
Много си злееееееее, сам не моеш да задоволиш гаджето си, па "една приятелка имала такъв проблем", пахахаххаах. Па и мое ли да сложиш толко тъпо заглавие, ве???![]()
Наистина е кофти момчето да се напъва, а момичето още малко да започне да люпи семки....Евентуално деяойката го прави по задължение или просто е прекалено широка за съответния хуй.![]()
+1Първоначално написано от Konstantin0000
![]()