- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той или той?
Здравейте,имам нужда от странично мнение.Значи аз и моят приятел не сме от един град,но въпреки това постоянно сме заедно.До преди 7месеца вичко беше наред,но вече доста се караме и то все за глупости.На мен много взе да ми липсва контактът с други приятели(мисля,че и на него).Лошото е,че и двамата сме много ревниви и един ден вече не издържах и излязох тайно с един приятел.Той обаче не беше сам,а с братовчед си.Излизах с тях доста пъти,по едно време се скарах с приятеля ми и почти щяхме да скъсаме.Докато бяхме скарани се целунах с братовчеда на моя приятел.Той взе мнаго да ме привлича и понеже имам проблема,че не усещам нищо по време на секс вече 1година,а бях пробвала всичко вече,реших да пробвам с другото момче как ще е и наистина видях къде досега е бил проблемът.Лошото е,че тва момче хлътна по мен и сега не знам как да ми кажа,че не искам да съм с него,имам голямо привличане към него,но и приятеля си обичам и не знам как да постъпя,знам,че всеки ще каже да си реша сама с кой,но просто не мога,а не искам да имам двама..![]()
Ако обичаше приятеля си нямаше да му изневеряваш и да имаш такава нужда изобщо. Ти просто си привързана към него. Скъсай го и ще видиш, че сичко ще се промени, няма незаменими хора.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
ахаа, изневеряваш на приятеля си съвсем умишлено, но да ти го обичаш разбира се...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Еми, от два стола, накрая ще паднеш на земята![]()
Мисля, че си длъжна да си признаеш за изневярата. Били сте заедно 7месеца, поне заслужава да знае истината?!
На негово място, не бих ти го простила. И ако решиш да му споделиш за "похода" си, по - добре, не споменавай, че го обичаш. Ще звучи някак си малоумно, особено в комбинация с "Той взе мнаго да ме привлича и понеже имам проблема,че не усещам нищо по време на секс вече 1година,а бях пробвала всичко вече,реших да пробвам с другото момче как ще е и наистина видях къде досега е бил проблемът"...
Интересно ми е , къде е бил проблемът?
А относно другото момче, не знам, как се връзва да е с теб, след като вижда какво правиш с приятеля си? Нима не очаква, след време да му се случи нещо подобно?![]()
Вие па като почнете,че човек като изневери значи не обича,сте ми много смешни,изневярата е плутско удоволствие,няма нищо общо с любовта,разбира се,чее ужасно да ти изневерят,но всеки прави грешки.Според мен сексут е важна част от една връзка,ако не чувстваш нищо,според мен нямаш кой знае какво привличане към приятеля си,а и като гледам нещата не вървят,по-добре приключете според мен,все пак това привличане го няма от година вече
Първоначално написано от PurpleDream
Направо сте ми смешни с подобни изпълнения...
Ако въобще някога си имала нещо към приятеля си, нямаше да му изневериш. От едното уважение към него поне! Ясно е, че към себе си такова нямаш, щом си готова така да поднасяш тялото си. Бих ти препоръчала да не му казваш и да се надяваш той да не разбере - това наистина би разбило сърцето му, а едва ли го заслужава. И щом не чувстваш нищо с него, няма смисъл да мъчиш нещата. Скъсай и ще ти олекне, но не му казвай за това, че си била невярна! На твое място не бих и се занимавала с второто момче, защото ще ме е срам от самата мен за случилото се с него, но сигурно това съм само аз...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз само не разбрах, в крайна сметка, с другия успя ли да свършиш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ей ама като ви сърби защо си хващате гаджета, а не се ебете с кого ви падне неангажиращо?
То.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
То тогава, голяма любов показваш, щом изневеряваш...Ако обичаш истински някого, не би го наранил, а би направил всичко, само и само да е щастлив.Първоначално написано от bogzfaggot
Изневярата не винаги е плътско удоволствие. Изневяра е, и да харесваш, някой друг, без да имаш сексуални контакти с него.
Скъсай с гаджето си, какъв е смисъла да сте още заедно ? Нямаш чувства към него, то си личи от постъпката ти.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Той!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И след като прочетох темата...
Не заслужаваш и двамата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще ми се да се самоцитирам от предната тема. И ще го направя:
Първоначално написано от valdesbg
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вашата връзка с гаджето ти, като цяло, ми изглежда много кофти. Омръзнало ви е да сте заедно, но с приятели не излизате, ако излезеш с приятел трябва да се криеш!? Просто дали щеше да се появи братовчедът на приятеля ти (не съм много сигурна, а бе това второто момче), или не, няма много значение. Вашата връзка отдавна е просто като навик. За мен нямате бъдеще. Въпреки всичко, обаче ти сама си решаваш какво да правиш с тази ти връзка, точно както и дали да си с второто момче, аз лично не бих.![]()
Хм,всичко би било добре,стига да не беше изневерила.Разбирам да те привлича друго момче и да искаш да го целунеш и да спиш с него.Но от мисъл до действие разликата е голяма.Според мен не заслужаваш момчето с което си спала,той заслужава да е щастлив.А колкото до приятелят ти-ми ако той разбере какво ще направи?Ако няма проблеми с това,хубаво.Но ако има какво?
Ето какво-ще имаме следната картинка:
Едно момче,което е имало доверие на приятелката си,а тя му е кръшнала.
Друго момче,което се е надявало на връзка,но и то остава разочаровано.
И едно момиче,което очевидно не знае какво иска....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Според мен нещата с твоя приятел няма да се оправят, щом се карате, а и му изневеряваш, изпитваш привличане към друг. Задържа ви това, че сте били заедно повече време, познавате се и сте свикнали да сте заедно. Според мен трябва да му кажеш, че имаш нужда от време за себе си, да си сама и да скъсаш с него, уверявайки го, че просто в момента не искаш да имаш връзка с никого. И вероятно точно това ти трябва.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.