Здравейте,имам нужда от странично мнение.Значи аз и моят приятел не сме от един град,но въпреки това постоянно сме заедно.До преди 7месеца вичко беше наред,но вече доста се караме и то все за глупости.На мен много взе да ми липсва контактът с други приятели(мисля,че и на него).Лошото е,че и двамата сме много ревниви и един ден вече не издържах и излязох тайно с един приятел.Той обаче не беше сам,а с братовчед си.Излизах с тях доста пъти,по едно време се скарах с приятеля ми и почти щяхме да скъсаме.Докато бяхме скарани се целунах с братовчеда на моя приятел.Той взе мнаго да ме привлича и понеже имам проблема,че не усещам нищо по време на секс вече 1година,а бях пробвала всичко вече,реших да пробвам с другото момче как ще е и наистина видях къде досега е бил проблемът.Лошото е,че тва момче хлътна по мен и сега не знам как да ми кажа,че не искам да съм с него,имам голямо привличане към него,но и приятеля си обичам и не знам как да постъпя,знам,че всеки ще каже да си реша сама с кой,но просто не мога,а не искам да имам двама..