.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    ... и моята котка полудява така и с едно моливче се оправя
    I love my girl <3

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Има едно всеизвестно лечение СЕКС СЕКС и пак СЕКС и още СЕКС докато не ти мине ;]]]] Давай само яко СЕКС !!!

П.С не ти казвам да станеш к***а и да се ебеш с всеки наред ... намери си приятел или само момче което познаваш добре и давайте
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ми прави секс..
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Стара Загора
    Еми нормално е ! Няма за кво да се тревожиш .. а решението: намери някой да те из*ука здраво .. да ти държи влага за дълго ..
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Ми и аз съм така, ама съм на 14.. и не съм лъскал от 40 дена така че е нормално
    Ще ти закърнее пениса.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

..

да ти завидии човек

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега

Re: Въэбуждам се от нищото

Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    3драсти на всички във форума.
    Пускам я таэи тема,эащото се побърках тотално.
    Не энам с какво можете да ми помогнете,тоест,май няма с какво,но все пак...бла..
    Нямам човек до себе си.Нямам сексуален партниор.На сухо съм.
    Инапоследък се въэбуждам от нищото.Например:вървя си по улицата с някоя приятелка и иэведнъж става работата.И ми е страшно неприятно,эащото ми идва да се эавра в първия кенеф и да си се самоэадоволя.Не отричам,че се самоэадоволявам,когато съм вкъщи и имам свободно време.Правя го,и то редовно.Това си е най-нормалното нещо де и не энам эащо все още има хора,които отричат.Но все едно,тяхна работа. Ето го проблемът ми:последните няколко дни бих каэала,че по цял ден съм въэбудена.Ебати чудото.Това е.Говорете,кажете нещо,че иэтрещявам.
    ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!

Ако се интересувате аэ съм на 18.
    същата съм само че при мен се случва и повече и в у-ще най вече
    И към двете дами - това е на хормонално ниво, може да няма нищо общо с реалната възбуда. Помислете си какви храни хапвате напоследък, има ли нещо, което ви стресира, някакво притеснение...При някои жени стресът се отразява в нежелание за секс, липса на възбуда, а при други - в свръхпревъзбуденост. Това за секса, което всички говорят, би помогнало, но е възможно "проблемът" да е друг. Примерно ако вземате някави добавки или хапчета, които се отразяват по този начин на хормоналната ви система. Дори онзи ден обсъждахме с една приятелка, че има хапчета, 3 кинта струват, които са за отпускане на нервите, и в 5 процетна от случаите имат странен неочкван ефект - при всяко прозяване жената изпитва оргазъм Това абсолютно сериозно. Който се интересува, мога да питам за името, но са със зелена рецепта.

Та това с превъзбудата не е в никакъв случай от липса на секс, а е нещо друго. Но не е за притеснение. Просто мислете трезво и спокойно.

И на последно място - имате едно голямо предимство - НА ВАС НЕ ВИ ЛИЧИ ПОМИСЛЕТЕ ЗА НАС, МЪЖЕТЕ, КАКВО ПРАВИМ ПРИ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Голям фен Аватара на Emilen
    Някой поглежда ли откога е темата преди да пише?

Пуснато на: Сря Сеп 23, 2009 12:06 pm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си