- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въэбуждам се от нищото
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Еми нормално е ! Няма за кво да се тревожиш .. а решението: намери някой да те из*ука здраво .. да ти държи влага за дълго ..![]()
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Ще ти закърнее пениса.Първоначално написано от sifon4o
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
да ти завидии човек![]()
![]()
![]()
И към двете дами - това е на хормонално ниво, може да няма нищо общо с реалната възбуда. Помислете си какви храни хапвате напоследък, има ли нещо, което ви стресира, някакво притеснение...При някои жени стресът се отразява в нежелание за секс, липса на възбуда, а при други - в свръхпревъзбуденост. Това за секса, което всички говорят, би помогнало, но е възможно "проблемът" да е друг. Примерно ако вземате някави добавки или хапчета, които се отразяват по този начин на хормоналната ви система. Дори онзи ден обсъждахме с една приятелка, че има хапчета, 3 кинта струват, които са за отпускане на нервите, и в 5 процетна от случаите имат странен неочкван ефект - при всяко прозяване жената изпитва оргазъмПървоначално написано от sladkoff
Това абсолютно сериозно. Който се интересува, мога да питам за името, но са със зелена рецепта.
Та това с превъзбудата не е в никакъв случай от липса на секс, а е нещо друго. Но не е за притеснение. Просто мислете трезво и спокойно.
И на последно място - имате едно голямо предимство - НА ВАС НЕ ВИ ЛИЧИПОМИСЛЕТЕ ЗА НАС, МЪЖЕТЕ, КАКВО ПРАВИМ ПРИ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ
![]()
![]()
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Някой поглежда ли откога е темата преди да пише?
Пуснато на: Сря Сеп 23, 2009 12:06 pm