- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може дайте ми някакви насоки ...
ЗдравейтеОт доста време имам рег тука и много много не се подвизавам с моя ник а така без рег, но това няма значение
Да започем по-същество, тази година кандидаствах и така приеха ме където исках... и така наближава 15 септември отивам аз в новото даскало нов клас, нови хора(освен един приятел от стария ми клас).
Влизаме ние двамата в стаята заено с другите и сядаме на чиновете, обаче в този момент виждам едно момиче от което вече 2ра седмица не мога да отлепа очи. И от там тръгва така да се каже проблема ми
Намерих профила и в един сайт за запознанства, запознахме се с момичето взех и скайпа и тръгна лафчето. Говорим си за много и различни неща и всичко е ОК. Но като ида на даскало и все едно нищо не е станало, само един на друг се усмихваме и това е... Незнам, дали защото още не сме се опознали много добре и затова ли е така... тя седи сама на чин, но ако ида да седа при нея ще стане малко конфузно положението, защото този мой приятел е нещо като клюкарка и е сийрджия така да се каже, а в съседния клас са и други приятели от стария клас. Просто незнам как да заговоря момичето в даскало. В скайп е лесно, там няма проблеми.![]()
![]()
Това е защото сте малки ДИЧИЦЪ.
ако ти я заприказваш, представи си може и да се полуюи диалог.
Ехххх тези училищни драми.. Грешката ти е била, че си я заговорил през интернет а не директно да отидеш при неяЗаговори я пък каквото стане, пука ли ти от хорско мнение ?
Еми не много, но в класа сме 18 момчета и 8 момичета, а и тя си има гадже. Не че нещо като има гадже, но просто ми е някакси неудобно пред всички, защото са такива клюкарки и все гледа да се надсмее над другия, а момичето си е адски яко, ама всички я базикат смисъл все говорят нещо за нея и ако аз нещо я заговоря и мен ще ме почнат... shit работа дето се вика![]()
Ае брат ти много ясно, че няма да я заговориш пред целия клас бе мозък xD в някое междучасие ... има какА това че има гадже пфф определено е НЕЩО. И по това, което пишеш като гледам ти пука от хорското мнение... жалко за теб.
Правилно ли разбрах, че сте от един клас, а комуникирате само в мрежата?
По-правилно няма как да разбереш приятелю
Еми тя самата ми сподели че от 3 месеца са гаджета, но от няколко седмици нещо много много не са се разбирали...
Може би защото още сме в началото т.е. не сме за запознали това онова и някакси незнам какво да я питам и => да я заговоря, защото още не съм я опознал достатъчно добре. Не съм от ония съдъци който нали даже ги е срам даже "здравей" да кажат на момичето, но просто ми е някакси конфузно така да се каже...
Това е породено от факта, че просто си малък (без да се правя на батко)
Тоя интернет ;\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Т.е. няма опит - това ли искаш да ми намекнеш?
@dimitar_ak = невиждам нищо смешно...![]()
Ами да , виж колко си досетлив
Ако я харесваше найстина, нямаше да ти пука изобщо за мнението на другите, щеше да си я заговаряш. Баси смешното "ще почнат и тебе" ..![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
еми аз дори и да я заговоря ще си имаме само общи приказки без нищо по-сериозно, защото все пак си има приятел, дори и в не цветущи отношения...![]()
Прав си. Изобщо не е смешно...Първоначално написано от andrags
Трагично е...
Но ако не беше трагично 100 % щеше да е смешно.
А да. Авторе - ти си идиот. С главно И.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом е така защо е темата ?![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Тогава какъв е смисъла от темата ти ? И какво му мислиш изобщо ? Ти знаеш ли какво искаш![]()
Вече и аз незнам какво искам... все пак благодаря на теези който отделиха малко от времето си на един съдък, който го е срам да заговори едно момиче...
Ти верно си кухо парчеНищо лично
Абе... ти 8 клас ли си?
Някой каза преди мен, че гаджето й определено е "НЕЩО". Замисли се, ти би ли искал да свалят твоята мацка? Пък и дори да не са в цветущи отношения, няма значение. Остави ги да се разберат... Аз ли съм единствената, която не би се занимавала с чуждо гадже?И през тва време вземи се научи да се държиш като момче. По скайп - може, на живо - не. Супер незряло е...
А така, извини се. Загуби ми времето, до сега щях да съм стигнала до фотото да си направя тъпата снимка за бележника.Първоначално написано от andrags
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Да 8-ми клас съм. Знам,че не е приятно... напротив нямам нищо против тяхПървоначално написано от Shinah
![]()
като станат 7-8 клас циганите дебнат "бъдещата" булка и като излезе (което става рядко защото родата не и дава) от къщата я отвличат и после се омъжва за отредения и годеник.
я пробвай тоя начин![]()
Баси... Ти кво разбираш под понятието ПРЯТЕЛ!?!?!?!?!Първоначално написано от andrags
С такива "ПРЯТЕЛИ" на кой му трябват врагове бе готин?!?!?!
Отиваш, сядаш при нея и тн.
Клю клю ------> Да ви е** майките! И това е. Кво ти пука?!
![]()