.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Re: Ако може дайте ми някакви насоки ...

Цитирай Първоначално написано от gentlelover
    Цитирай Първоначално написано от andrags
    но ако ида да седа при нея ще стане малко конфузно положението, защото този мой приятел е нещо като клюкарка и е сийрджия така да се каже, а в съседния клас са и други приятели от стария клас.
    Баси... Ти кво разбираш под понятието ПРЯТЕЛ!?!?!?!?!

С такива "ПРЯТЕЛИ" на кой му трябват врагове бе готин?!?!?!

Отиваш, сядаш при нея и тн.

Клю клю ------> Да ви е** майките! И това е. Кво ти пука?!

Еми да такива са... но с това момче сме приятелски семейства, а лично с него се познаваме от 9 години...
    Сега още не сме се запознали всички, но да де надяваме, че другите не са такива....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Човече имаш някакъв сериозен проблем със самочувствието. Мързи ме да мисля И за твойта тема, затова набързо скалъпения ми отговор е че си просто AFC + Needy Guy

Google it for more info

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Пак ще ти го кажа. Много си тъп. Ходи пиши тъпотии другаде

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Човече имаш някакъв сериозен проблем със самочувствието. Мързи ме да мисля И за твойта тема, затова набързо скалъпения ми отговор е че си просто AFC + Needy Guy

Google it for more info
    Хах, груб си

По темата - отиди при нея, това че е срамежлива да не те притеснява. Отиваш при нея и действаш. Говориш и максимално много простотии, които естествено да я разсмиват, за да се чувства по-спокойна, когато си около нея. Нейният прител не ти е проблем, ако те харесва ще го зареже

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    еми аз дори и да я заговоря ще си имаме само общи приказки без нищо по-сериозно, защото все пак си има приятел, дори и в не цветущи отношения...
    Така както го написа какво очакваш ние да дойдем да я сваляме вместо теб ли? Или пък да направим така, че с приятеля и да скъсат. Разбрал си, че си има приятел, пишете си в скайп просто като приятели, ако случайно събереш смелост отиди междучасието заговори я нещо. Все ще имате обща тема, колко е бил тъп тоя час или нещо от сорта. Освен това щом стои сама няма да имаш много проблеми. Но въпреки това изчакай да си се разбере с гаджето и, без ти да се бъркаш там.

Е много ясно, че няма да се бъркам, това си е техен проблем. А и ние се познаваме все още от няколко седмици, така че няма кой знае какво да стане между нас

Град
    Така че и ние нищо не можем да направим. Не смяташ ли?

Мда.. благодаря на тези който писаха
    Ще опитам да се преборя със срама си

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Покани я на кафе след даскало в някое от междучасията, мисля, че ще ви е по-лесно да общувате, ако не ви гледат всичките ви съученици.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Град
    balgarsko
    Еми тя самата ми сподели че от 3 месеца са гаджета, но от няколко седмици нещо много много не са се разбирали...
    Може би защото още сме в началото т.е. не сме за запознали това онова и някакси незнам какво да я питам и => да я заговоря, защото още не съм я опознал достатъчно добре. Не съм от ония съдъци който нали даже ги е срам даже "здравей" да кажат на момичето, но просто ми е някакси конфузно така да се каже...
    хаха казваш че не си срамежлив щот и казваш здравей а че си има приятел кво те ебе ще го зарейи ако знаеш как да я спечелиш ама това че те е страх да не те говорят ти е голям проблем и ако мислиш цял живот за това че приятелите ти кво щели да кажат само с мечтите си ще останеш

така...
    Неска се пребрахме заедно (в една посока сме)
    след малко чатове в скайп и най-накрая разговаряне в даскало нещата вървят на +

Град
    Поздравления, дано така продължат

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Поздравления

Даже вече ми сподели, че е зарязала приятеля си.
    Мисля, че е време да започна работата

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    заговори я в някое междучасие-нито ще те изяде момичето,нито нищо...не разбирам от какво толкова те е срам..
    ако пък си чак толко срамежливо същество-попитай я в скайп,ако ти е по-лесно-да излезете някой път на кафе и там ще сте сами ,за да си поговорите на спокойствие....
    ПП Ако се интересуваш толкова от мнението на съучениците си и хората от другите класове,няма да прокопсаш,повярвай ми

вярвам ти и съм се обедил вече...
    днес ми се случи една конфузна ситуация при запознанството си с 1 момиче и ония вече... едва ли не все едно съм убил човек - сумати хора разбраха за 10 мин...
    ама понякога ми е все тая... да се надяваме, че в понеделник пак ще се приберем заедно, обаче понякога тя върви с други хора към нейния квартал, а аз искам да сме само двамата ... да се надявам, че ще иска да се прибираме само 2мата, но трябва да се опознаем малко, т.е. вече каза, че ме е разбрала, че съм честен човек и държа на нея...

Цитирай Първоначално написано от Shinah
    Абе... ти 8 клас ли си?

Някой каза преди мен, че гаджето й определено е "НЕЩО". Замисли се, ти би ли искал да свалят твоята мацка? Пък и дори да не са в цветущи отношения, няма значение. Остави ги да се разберат... Аз ли съм единствената, която не би се занимавала с чуждо гадже? И през тва време вземи се научи да се държиш като момче. По скайп - може, на живо - не. Супер незряло е...
    Повечето момичета и момчета го карат на тоя принцип дебнеш най-добрия момент и действаш. На мен лично ми се е случвало с най-добрия приятел

Това с интернет чата се прави само и единствено когато момичето е Спечено да ти отговори на живо. И бтв да не ти пука за хорско мнение.............

Голям фен Аватара на eminemfenka

--

Както каза някой по-горе.. междучасието е перфектно сядаш до нея и я питаш к'во праи,т'ва онова.. Ебахти,от един клас сте.. и не смееш да й кажеш нищо..използвай това,че сте съученици
    ла-ла-ла

--

Както каза някой по-горе.. междучасието е перфектно сядаш до нея и я питаш к'во праи,т'ва онова.. Ебахти,от един клас сте.. и не смееш да й кажеш нищо..използвай това,че сте съученици
    ла-ла-ла

--

ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си