- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може дайте ми някакви насоки ...
Еми да такива са... но с това момче сме приятелски семейства, а лично с него се познаваме от 9 години...Първоначално написано от gentlelover
Сега още не сме се запознали всички, но да де надяваме, че другите не са такива....![]()
Човече имаш някакъв сериозен проблем със самочувствието. Мързи ме да мисля И за твойта тема, затова набързо скалъпения ми отговор е че си просто AFC + Needy Guy
Google it for more info![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пак ще ти го кажа. Много си тъп. Ходи пиши тъпотии другаде
Хах, груб сиПървоначално написано от valdesbg
![]()
По темата - отиди при нея, това че е срамежлива да не те притеснява. Отиваш при нея и действаш. Говориш и максимално много простотии, които естествено да я разсмиват, за да се чувства по-спокойна, когато си около нея. Нейният прител не ти е проблем, ако те харесва ще го зареже![]()
Така както го написа какво очакваш ние да дойдем да я сваляме вместо теб ли? Или пък да направим така, че с приятеля и да скъсат. Разбрал си, че си има приятел, пишете си в скайп просто като приятели, ако случайно събереш смелост отиди междучасието заговори я нещо. Все ще имате обща тема, колко е бил тъп тоя час или нещо от сорта. Освен това щом стои сама няма да имаш много проблеми. Но въпреки това изчакай да си се разбере с гаджето и, без ти да се бъркаш там.Първоначално написано от andrags
Е много ясно, че няма да се бъркам, това си е техен проблем. А и ние се познаваме все още от няколко седмици, така че няма кой знае какво да стане между нас![]()
Така че и ние нищо не можем да направим. Не смяташ ли?![]()
Мда.. благодаря на тези който писаха
Ще опитам да се преборя със срама си![]()
Покани я на кафе след даскало в някое от междучасията, мисля, че ще ви е по-лесно да общувате, ако не ви гледат всичките ви съученици.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
хаха казваш че не си срамежлив щот и казваш здравейПървоначално написано от andrags
а че си има приятел кво те ебе ще го зарейи ако знаеш как да я спечелиш ама това че те е страх да не те говорят ти е голям проблем и ако мислиш цял живот за това че приятелите ти кво щели да кажат само с мечтите си ще останеш
така...
Неска се пребрахме заедно (в една посока сме)![]()
след малко чатове в скайп и най-накрая разговаряне в даскало нещата вървят на +![]()
Даже вече ми сподели, че е зарязала приятеля си.
Мисля, че е време да започна работата![]()
заговори я в някое междучасие-нито ще те изяде момичето,нито нищо...не разбирам от какво толкова те е срам..
ако пък си чак толко срамежливо същество-попитай я в скайп,ако ти е по-лесно-да излезете някой път на кафе и там ще сте сами ,за да си поговорите на спокойствие....
ПП Ако се интересуваш толкова от мнението на съучениците си и хората от другите класове,няма да прокопсаш,повярвай ми![]()
вярвам ти и съм се обедил вече...
днес ми се случи една конфузна ситуация при запознанството си с 1 момиче и ония вече... едва ли не все едно съм убил човек - сумати хора разбраха за 10 мин...
ама понякога ми е все тая... да се надяваме, че в понеделник пак ще се приберем заедно, обаче понякога тя върви с други хора към нейния квартал, а аз искам да сме само двамата... да се надявам, че ще иска да се прибираме само 2мата, но трябва да се опознаем малко, т.е. вече каза, че ме е разбрала, че съм честен човек и държа на нея...
Повечето момичета и момчета го карат на тоя принцип дебнеш най-добрия момент и действаш. На мен лично ми се е случвало с най-добрия приятелПървоначално написано от Shinah
![]()
Това с интернет чата се прави само и единствено когато момичето е Спечено да ти отговори на живо. И бтв да не ти пука за хорско мнение.............
Както каза някой по-горе.. междучасието е перфектносядаш до нея и я питаш к'во праи,т'ва онова..
Ебахти,от един клас сте.. и не смееш да й кажеш нищо..използвай това,че сте съученици
![]()
ла-ла-ла
Както каза някой по-горе.. междучасието е перфектносядаш до нея и я питаш к'во праи,т'ва онова..
Ебахти,от един клас сте.. и не смееш да й кажеш нищо..използвай това,че сте съученици
![]()
ла-ла-ла
![]()
ла-ла-ла