Здравейте От доста време имам рег тука и много много не се подвизавам с моя ник а така без рег, но това няма значение
Да започем по-същество, тази година кандидаствах и така приеха ме където исках... и така наближава 15 септември отивам аз в новото даскало нов клас, нови хора(освен един приятел от стария ми клас).
Влизаме ние двамата в стаята заено с другите и сядаме на чиновете, обаче в този момент виждам едно момиче от което вече 2ра седмица не мога да отлепа очи. И от там тръгва така да се каже проблема ми
Намерих профила и в един сайт за запознанства, запознахме се с момичето взех и скайпа и тръгна лафчето. Говорим си за много и различни неща и всичко е ОК. Но като ида на даскало и все едно нищо не е станало, само един на друг се усмихваме и това е... Незнам, дали защото още не сме се опознали много добре и затова ли е така... тя седи сама на чин, но ако ида да седа при нея ще стане малко конфузно положението, защото този мой приятел е нещо като клюкарка и е сийрджия така да се каже, а в съседния клас са и други приятели от стария клас. Просто незнам как да заговоря момичето в даскало. В скайп е лесно, там няма проблеми.