- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля помогнете ми!!!! ;(
Как според вас според вас да се отнасям с човек който мразя поради факта че постоянно ме злепоставя,но се чувствам слаб пред него?моля помогнете ми не знам какво да правя!!! ;(
ами кажи му, че изобщо не е забавен и че не се доказва по никакъв начин като се дразни. Не му обръщай внимание, драчи се с него и ти! Дръж се дистанцирано.
(#) ...thats a cookie...
Безразлично![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
ignoreeeeee ... =D> =D>
+ затапване от твоя страна ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пф злепоставяй го и ти, няма се даваш копеуе, като му стане гадно ще се засрами малко от себе си и ще се спре, изложи го много яко пред много хора...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
обясни му колко е прост
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Игнорирай го...Как беше,нали имаше една пословица за случая....Най-добрия отговор е мълчание../ игнорирай го тотално и му покажи,че няма да паднеш до нивото му
/
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!