- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално л ие на 12 да не сваршвам
+1Първоначално написано от natedog
![]()
![]()
![]()
"удря 1-2 пулса" хахахах![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
един свестен отговор ...Първоначално написано от Lettuce
+1Първоначално написано от Marinchety
Не ви разбирам - нужно ли е някои от вас да се гаврите така с детето. Не разбира - пита, а вие му се подигравате. Спрете се най-после!
What!? I may killed one or two........
И по рано може.При мен се появи 6-7 месеца след предеякулационната,но това няма никакво значение.Ти си късен пубертет и няма нищо лошо в това,ще растеш повечеПървоначално написано от Marinchety
![]()
Westside rollin' all day, every day
мии малко си малък за да имаш сперма ти какво очакваш удряш една и пълниш една кофа??![]()
![]()
тцтц ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ти от опит?Първоначално написано от Hilary_
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
мии не ..Първоначално написано от kidwestern
![]()
теб няма да те питам .. това ми стига ..
Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
смятай.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
баси децата сме,като бях на 12,още преди 2 години си играех с кукли и още даже,пък тая ми тръгнала да мисли за секс и да го прави
Оди си при куклитече за секс ще имаш цял живот,а за кукли-само като отидеш в лудницата
![]()
Дефектен си.
PaisiiHilendarski![]()
Аз да ти кажа просто,че най-добре си беше да не почваш от сега със секса.Ама тогава... питай мама тя сигурно знае как да ти пмогне
![]()
Два шамара и ще ти дойде
![]()
Хюджи![]()
Измори ме
Нямам идея какво ли е това белезнкаво нещо... най-вероятно отрова...
просто ти е дефектен![]()
Просто аз
нормално ти е![]()
Ще имаш.И твойто време за ебане ще дойде.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Божее от кога малките чикиджийчета станаха "мъже" ?!Първоначално написано от natedog
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
хаха малоумник![]()
спокойно има време за сперма,секс или там каквото се сетиш..много бързаш да пораснеш
Ае на 12 лъскаш ? Ае стига е... играй ЦС УОУ (WoW) ,прави нещо различно е ... Пффф странна работа.. Аз си мислех ,че 8 клас е нормално да почнеш да лъскаш. Леле колко съм бил задръстен....
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Първоначално написано от Snickers
Не, не е нормално..утиди са гръмни.![]()
неиздържал паляк