.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 144
    щом така мислиш

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bubals
    е амк като Йел е по-труден ти като не си играл в отбора на даскалото и не си работил за нуждаещи се ?? а сигурно ще има Full A и перфектен англински език
    Аз имам към 20 извънкласни занимания в момента, част съм от ООН, Женевския Конгрес, учуствам в няколко програми, създадени от Хавард, знам английски, български, арменски, испански, немски и руски дядо ми е бивш министър (за Йел е важно, защото е кастов), имам европейски езиков паспорт, издаден на 13, вместо на 16, колкото е минималната граница, участвал съм в програми за подпомагане на хора, болни от ХИВ и сираци и съм бил организатор на такива и това е само за сега за 1 година и половина, а имам още 3. И освен това имам много добри оценки в училище и две награди за успех в рамките на година.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    е амк като Йел е по-труден ти като не си играл в отбора на даскалото и не си работил за нуждаещи се ?? а сигурно ще има Full A и перфектен англински език
    Аз имам към 20 извънкласни занимания в момента, част съм от ООН, Женевския Конгрес, учуствам в няколко програми, създадени от Хавард, знам английски, български, арменски, испански, немски и руски дядо ми е бивш министър (за Йел е важно, защото е кастов), имам европейски езиков паспорт, издаден на 13, вместо на 16, колкото е минималната граница, участвал съм в програми за подпомагане на хора, болни от ХИВ и сираци и съм бил организатор на такива и това е само за сега за 1 година и половина, а имам още 3. И освен това имам много добри оценки в училище и две награди за успех в рамките на година.
    ^^О боже мой знам,че темата не е за това,но...ще се ожениш ли за мен?Честно питам
    А сега по темата - споменахте нещо за спортуване.А какво правим ако аз съм освободена от физическо?Това сигурно е минус,нали?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^^О боже мой знам,че темата не е за това,но...ще се ожениш ли за мен?Честно питам
    А сега по темата - споменахте нещо за спортуване.А какво правим ако аз съм освободена от физическо?Това сигурно е минус,нали?
    Аз съм освободен от физическо също. Ами в някаква степен е минус, но има много университети, които изобщо не броят физическото. Аз го компенсирам, като участвам в часовете на много по-лек режим, изготвен за мен. Освен това пиша есета за различни спортове и съм съдя или помощник съдя в училище понякога. Освен това примерно кампанията за ХИВ беше спортно събитие, на което всички, които идваха да гледат плащаха някаква символична сума за билетче и после всичките пари отиваха за болните от СПИН. Има начини. Освен това мисля да се захвана и с латино или Р'н'Б, което също се брои за спорт.

Кога ни е сватбата?

амк така къ те гледам гледаи да не смениш Бракако Обама

аве ти от колко годишен мислиш за Иел ,че си се потготвил толкова ....не вервах ,че има още такива хора в България

--------------------------------------------------------------------------------

bubals написа:

с това искаш да кажеш ,че стипендия 100%

ако може ли да ми кажеш колко време се подготвяш за тия изпити и дали вярно че ти трябва пълно 6

Град
    София
    От 7 клас мисля за Йел окончателно, но вижте сега. Стипендията в Брашлянената Лига (Харвард, Йел, Принстън, Колумбия, ЮПенн, Корнел, Браун, Дартмут) не е трудно нещо. Там първо си подаваш чисто академичните документи, минаваш интервютата и ти казват приет ли си или не си. След това попълваш финансовата част и, ако родителите ти получават по малко от 180 000 долара, университет е длъжен да поркие таксите и спането в него. Но финансовата част и академичната са съвсем отделни и едното не влияе на другото. В този ред на мисли в Йел и Харвард се влиза трудно, чисто академично погледнато, но реално, ако влезнеш, парите не са проблем. И така в Принстън тази година имаха най-големия клас със пълни стипендии - общо 60% от всички завършващи.

Ако не схванате или го казах прекалено сложно, да разясня?

И вярно ли е ,че трябва да си им изпратил до 3 Януари докмументи ,че искаш да се запишеш в тяхния университет?

Град
    София
    ако може ли да ми кажеш колко време се подготвяш за тия изпити и дали вярно че ти трябва пълно 6
    Не е вярно, че трябва да имаш пълно 6, но поне 5.75 и желателно да не е българска диплома. Колкото по-трудно, толкова по-добре. В този ред на мисли IB e максимално благодатната диплома. Иначе аз 3 години ще се подготвям за САТ.

аз схванах перфектно ама проблема е друг оценката

Град
    София
    И вярно ли е ,че трябва да си им изпратил до 3 Януари докмументи ,че искаш да се запишеш в тяхния университет?
    Някъде януари е, когато си подаваш документите. Иначе, в началото на април или май ти казват дали си приет и ти дават месец да решиш там ли ще си или не.

ти сигурно ще кандидатстваш за зелена карта?

Град
    София
    Да, но първо трябва да направя три години. А и не само, че искам карта, ами и гражданство...

ако примерно ни си помагал за такива програми за нуждаещите и спорта .Аз имам 6 но дова едва ли помага

Град
    София
    ако примерно ни си помагал за такива програми за нуждаещите и спорта .Аз имам 6 но дова едва ли помага
    ....не разбрах?

--------------------------------------------------------------------------------

bubals написа:

ако не си помагал и такива работи дали ще е пречка

Град
    София

bubals написа:

ако не си помагал и такива работи дали ще е пречка
    Еми минус е! Не може нищо да не правиш, да имаш неотлични оценки и да се надяваш на Харвард.

а оценките ще се скъсам ама ти говория за другите

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    то не се ли ходеше с виза като си студент?Май и аз вече съвсем се обърках.Но има време,още съм 9-ти клас.Това да ми е проблема.
    Аз от малка съм решила да уча в Америка(от 3-ти клас).В 4-ти начертах един груб план на действие за до 12-ти клас.За сега съм го изпълнила изцяло.Все още не съм се спряла на нещо конкретно.За Йел и Харвард сигурно няма да ми стигне акъла По принцип си мислех за нещо като ето това http://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Pennsylvania Да си призная покрай цялото това учене,и този "ектремен" начин на живот не съм се задълбочавала в търсенето на информация относно университетите.Напълно начинаеща съм в това.
    amk933 И аз бих искала да се включвам в часовете по ФВС,но няма как да стане ако не покривам нормативите им.Де да можех да играя на по-лек режим и аз Като каза латино и R&B какво имаше предвид?Смисъл това се организира от училището или как?При нас няма такива екстри.
    Доколкото за благотворителността и други участия в подобни събития - според вас брои ли се участието в организирането на коледни базари,събиране на пари за домове за сираци?Организиране на изпращания на 12-тите класове?Защото при нас доколкото знам 10-ти клас отговарят за първото,а 11-тите за 2-рото.Интересно ми е дали това се брои.А участията в концертите?
    За сватбата - първо ще се изучим Ти като завършиш Йел,а аз Харвард(дай боже) ще се женим Тъкмо горе-долу толкова време ще ми отнеме да си избера булчинска рокля
    bubals ще го направим bestman-ът.Тъкмо ще му се наложи да си вземе виза,а може и зелена карта с помощта на негови хора,пък после с помоща на връзки ще го вкараме в ХарварТ да миряса

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
    то не се ли ходеше с виза като си студент?Май и аз вече съвсем се обърках.Но има време,още съм 9-ти клас.Това да ми е проблема.
    Аз от малка съм решила да уча в Америка(от 3-ти клас).В 4-ти начертах един груб план на действие за до 12-ти клас.За сега съм го изпълнила изцяло.Все още не съм се спряла на нещо конкретно.За Йел и Харвард сигурно няма да ми стигне акъла По принцип си мислех за нещо като ето това http://en.wikipedia.org/wiki/University_of_Pennsylvania Да си призная покрай цялото това учене,и този "ектремен" начин на живот не съм се задълбочавала в търсенето на информация относно университетите.Напълно начинаеща съм в това.
    amk933 И аз бих искала да се включвам в часовете по ФВС,но няма как да стане ако не покривам нормативите им.Де да можех да играя на по-лек режим и аз Като каза латино и R&B какво имаше предвид?Смисъл това се организира от училището или как?При нас няма такива екстри.
    Доколкото за благотворителността и други участия в подобни събития - според вас брои ли се участието в организирането на коледни базари,събиране на пари за домове за сираци?Организиране на изпращания на 12-тите класове?Защото при нас доколкото знам 10-ти клас отговарят за първото,а 11-тите за 2-рото.Интересно ми е дали това се брои.А участията в концертите?
    За сватбата - първо ще се изучим Ти като завършиш Йел,а аз Харвард(дай боже) ще се женим Тъкмо горе-долу толкова време ще ми отнеме да си избера булчинска рокля
    bubals ще го направим bestman-ът.Тъкмо ще му се наложи да си вземе виза,а може и зелена карта с помощта на негови хора,пък после с помощта на връзки ще го вкараме в ХарварТ да миряса
    UPenn е страхотен избор, а бизнес училището му се нарежда веднага след това на Харвард и Колумбия. Супер е. И е в брашлянената лига.

Да, когато нямаш гражданство се ходи със студентска виза. Не се бъркаш. Ако имаш зелена карта или гражданство - тогава визата не трябва.

За латиното, р'н'б и всякакви такива танци, спортове, кръжоци и както искаш го наречи, не е задължително да се организират в училището. Може да ги практикуваш и извън него. Коледните базари, сираците, концертите - всичко това се брои. Щом едно нещо попада в една от трите категории - принос към оществото, активност/спорт, креативност/талант, се брои.

А иначе плана за bubals и сватбата -

абе Иел каде е? точно на карта?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си