- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Почивки в чужбина
хахаха наистина за лотарията шанса е мноооого малък. Аз не знам ние как взехме. Иначе да прав си, ако се ожениш за ам гражданин получаваш зелена карта за 3 години и после гражданство. Ако си от лотарията е 5 години. Иначе не става просто да си живееш там и да получиш гражданство.Не са толкова заблудени че да дават гражданство на всеки мексиканец дето минава границата.
ПП и баща ми не беше печелил НИКОГА от томболи ама спечели зелена карта така че никога не знаеш![]()
windowlicker ти в общежитието на колежа ли си или ?....ако си със зелена карта мисля ,че маи не ти искат САТ или ТОЕЛФ или се бъркам ?
САТ и ТОЕФЛ нямат нищо общо със зелената карта брат.Първите две са за да можеш да влезеш да учиш някъде.Зелената карта е за пребиваване.Поне така аз разбирам нещатаПървоначално написано от bubals
![]()
JCoutureJunkie е права. САТ взимат всички: американци, българи, цигани... ТОЙФЕЛ на мен не ми искаха щото аз минах едни класове там, но иначе на всички дето са извън САЩ или са тука и не са завършили тука гимназията им искат. Иначе миналата година бях на общежитиеПървоначално написано от bubals
сега съм на квартира.
нека видим какво ще каже windowlicker
Това лято бях на почивка в Румъния мн ми харесва там, а другото лято съм на Гърция на стаж![]()
JCoutureJunkie е права. САТ взимат всички: американци, българи, цигани... ТОЙФЕЛ на мен не ми искаха щото аз минах едни класове там, но иначе на всички дето са извън САЩ или са тука и не са завършили тука гимназията им искат. Иначе миналата година бях на общежитие сега съм на квартира.
със зелена карта ли си и кви точно беха тия класове и колко стипендия получаваш?
това САТ трудно ли беше ?....първата година като беше в общежитието пак ли ти си го плащаше?
За пореден път ДА, СЪС ЗЕЛЕНА КАРТА СЪМ! Да, САТ е труден изпит! А за личните финансови въпроси ще се въздържа да отговарям!
okay
windowlicker я даи саита по , които си кандидаствал за зелена карта ако може![]()
http://www.dvlottery.state.gov/Първоначално написано от bubals
Не е отворен в момента. И съм момиче.
Аз доколкото знам е тук - http://www.usafis.org/_sys/EN/mod_12...tv_usa1234-com . Ама може в крайна сметка и на двете места да е.![]()
Официалният сайт е само един! и него съм дала! Всички останали или са измамници или просто взимат пари за услуга, която по принцип е безплатна![]()
Ама тук също не се плаща...странно. Защото аз този съм виждал и знаел винаги. А да те питам: вие от кой път спечелихте?Първоначално написано от windowlicker
![]()
Ти довършвал ли си си регистрацията? Защото съм сигурна, че тези са посредници...може и наистина да пращат, ама никога не можеш да си сигурен...Първоначално написано от amk933
Знам, че баща ми е бил пращал преди 10-15 години 2 -3 пъти.. но откакто е по интернет мисля, че от първия път? или пък за втора година откакто е по интернет. Нещо такова
Но аз никога не бих се доверила на случаен сайт, който не завършва на .gov за такова важно нещо
![]()
Ако имате още въпроси питайте... ще помагам с каквото мога. Иначе сега ще отвори отново сайта на 2 или 3 октомври беше...така че успех!
windowlicker си е права не може да се довериш на сякои пълно с крадци![]()
windowlicker къде кара изпитите на САТ в Бългрия или Америка