- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Смях без причина...
Здравейте, сладури![]()
![]()
Таа значи![]()
Имам проблем. По принцип в час си се държа примерно, старая се да не преча на никого и винаги се фокусирам върху ученето, не създавам проблеми, но сега в новия клас (аз съм зайчи) и имаме по 4 часа английски на ден и по някое време ми ставаа ссууупер смешно и почвам да се кикотя много мошну (но тихо
), но очевидно няма НИКАКВА причина.. :О
Наистина, няма причина..всички си пишат, всичко е нормално, но изведнъж ми става супер смешно и нее разбирам защоо..
Госпожата е много добра, тя не ме усеща, защото се кикотя супер тихо, но много я уважавам и наистина не искам да преча на никого, там съм да се уча все пак, но просто се получава и нее знам от къде
Опитах се да си мисля за гадни неща, но не мога да се фокусирам и няма никакъв ефект..
Някой има ли подобен проблем?![]()
И някакви предложения как да се справя.. защото наистина, просто НЕ ЗНАМ защо ми става смешно, но ми е супер смешно..
Сигурен съм, че знаете какво да ви стане супер смешно по време на час и да не знаете кво да правите.. е аз съм така всееки час през последните дни
Айде, пишете!
Peace out, bro![]()
Аз не искам да развалям часа и се старая коолкото се може по-тихо да се смея.Първоначално написано от tryYy
О, да можех да се смея и за тихо. Сядам до двама образи, които постоянно говорят глупости. А зад мен още един по-ненормален, ама скоро ще ги преместят, така че ще мога да внимавам.![]()
Знаеш ли кои се смеят без причина ?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
На мен ми се случва ама много рядко![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Случва ми се непрекъснато, не се безпокой, има още като теб.![]()
Днеска в един от часовете сигурно 15 минути без спиране се сцепвам да се смея е така, няма никва причина, просто ми става смешно и се разревах по едно време и не можех да спра и само хълцах и се опитвах да си заглуша смеха, накрая си наврях юмрука в устата (тва винаги съм си мислела, че помага), от което тая до мене ме вижда и прихва и тя и вече като я гледам как се смее продължавам и аз и така целия час... Аз по принцип си се хиля на всичко и не е странно, ама като почна да рева от смях, вече положението е трагично.![]()
Иначе не знам кво да те посъветвам, и аз от време на време се фокусирам върху предмета, ама като ме хване някоя такава криза и квото и да правя да я спра само си влошавам положението.
*Между другото съм забелязала, че ако прихна така обаче никой не ме чуе или не ми обърне внимание, след малко ми минава и се успокоявам.. Обаче ако някой се разхили заедно с мене и ме подкукуроса (ебати сложната дума) допълнително, тогава вече се побърквам. Та ако успееш нещо такова да направиш..![]()
ах, Жореееее![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ми аз кво да кажа?В миналото даскало .. с миналия ми клас ,който много ми липсва..
.. Всеки час съм се хилила... АМА ВСЕКИ! И то не тихо.. ако почна тихо ще стане още по смешно и тогава ше зема да избухна в смях със сълзи а пък тогава вече става трагично
Понеже моя смях е мноого заразителен и аз като почна да се хиля и почне и целияя клас и после и учителката .. ии ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужас ужас.. Сега като съм в ново даскало.. нов клас иии слушам,но понякога пак ми става смешно
![]()
![]()
Сори ,ама не мога да ти помогна!.. аз съм по – зле и от теб със смеха![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
хаха миналата година както си чета най- спокойно доклада по история пред целия клас и започвам да се смея като ненормална, ама пред целия клас и аз нз защо никой не ме разсмиваше, доклада ми не беше смешен, но все пак аз стоях пред целия клас превита и се смеямного добре знам какво ти е и преди ми се е случвало де, ама така че никой не разбира иии кво може да направиш излез от стаята насмей се и се върни или си се насмей в стаята, щом никой не те усеща няма проблем
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
нз аз попринцип мн са хиля... Някой да са изцепи в час и направо не мога да си пеома въздух... От толкоз учене са побъркахме![]()
Първоначално написано от NoContinuation
аха и през това време в тоалетната влиза някоя чистачка или директор и чува как някой се хили като лудпосле ще искат да те пращат по психолози
![]()
![]()
![]()
![]()
Същата съм ве хора майко кат ми стане супер тъпо сядам и почвам да се смея истерично!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
психиатриПървоначално написано от deadfish
![]()
![]()
аз пък съм с нови учители и както съм си на 1 чин точно пред носа им ии като кажат нещо смешно аз се хиля ..... ама те не ми се карат![]()
поглеждат ме като слънчице или се усмихват .. хаха а няколко от класа ми се подхилкват отстрани![]()
![]()
споко .. не си болнахили се ! Смехът е здраве
![]()
![]()
да на мен също ми се е случвало... също когато някой каже няква шега и аз после си се смея и не мога да се спра!![]()
мдаа.. ритардиди на психиатър, може да прекараш няколко месеца в диспансер, ама... кво ти пука, нали ти е забавно без причина
![]()
^мдаа![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ооо намерих и аз събратя. В предишното ми даскало в часовете по математика умирах от смях... смея си се тихо, обаче мойта фр ме вижда и тя се разхилва, след тва тия зад/пред нас и става мазало. Насмей си се и тва е... не знам как да го спреш се ще има нещо, което ще те разсмее.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Наистина не си единствена!Днес за пореден път ми се случи да се разхиля ей така,без причинаМалко ме изгледаха странно,но се свиква
Но повечето пъти заедно с другарката ми по чин се смеем на безсмислени неща
Действително е по-забавно,когато не си единствения истерично хилещ се :P
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Тая тема е сериозна бе..Първоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
Та значи тва да излезна на тоалетна и да се насмея не става, защото аз само се смея като съм в час, в смисъл, просто самата атмосфера ме разсмива, въпреки че няма НИЩО смешно.
А и моята фр, коят седи до мен като ме види и тя само цъка и ми се очудва на простотията и това още повече ме разсмива и не знаам кво да правяа..
Днес пак беше същото, вдигна ме да чета 1 текст и четях мн странно, защото на моменти просто си личеше, че едвам се сдържам![]()
не бе, сериозно, хора..сякаш ми има нещо![]()
Момче съм между другото![]()
О,аз съм имала такива моменти.
Просто ако тръгна да се смея си бия шамари.
Пробвай. хД
Преди 2 години в час по БЕЛ тръгнах да се хиля,ама доста силно,запушвах си устата и пак нееее,продължих да се хиля ,цялата почервенях и като видях съученичката до мен как ме гледаше странно и очудено още повече ме разсмя..![]()
![]()
![]()
Пробвай с шамарите .
С вода надали ще стане,само можеш да се задавиш. хД
Мисля че хормоните всъщност има голям дял от този проблем.
Човек когато съзрява му се бутат яко хормоните и простооооооооо..![]()
ROCK
ON!
Абе като вадя червата на някой и аз почвам да се хиля като идиот, ама то моето си е с причина.
на неска нз ко ми стана по биология, избухнах в идиоски смях boaxuaxuoи ма изгониха
![]()
Може да е от напрежението и притеснението (ако има такива) за това, че си нова (предполагам). Иначе да не си мислиш за нещо, че да ти става смешно?