.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Научи се да се контролираш.
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Ех, спомени. И аз като бях в 8 клас много се смеех с другарчето до мен. Разликата, че ние имахме причина (почти) винаги. И все пак, смеехме се почти през целия ден, не знам как ни изтраяха учителите.
    Авторе, спокойно, като свърши 8 клас няма да ти е до смях. ^^

Авторе, спокойно, като свърши 8 клас няма да ти е до смях. ^^
    Хохохооо, зловещо грешно е това. От 8 клас в новия клас всеки ден имам по над 1 астрономически час само хилене, просто се скъсваме. Понякога до там изпадаме в истерия, че само като се погледнем почваме да се хилим по над минута без да спираме. Или пък като един започне да се смее, всички започваме. Е, не говоря за целия клас, а групички по няколко дебила. Но смехът е здраве, все пак. А ако е без причина си за психиатрична клиника

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Смехът е хубаво нещо
    Помоли да отидеш до тоалетната ,или нещо такова и се насмей.
    хаха аз съм го праила тоя номер уж до кенефа .. затфарям вратата и са заливам от смях ама супер шумно ,, и после да вращам и целия клас ми са смей и аз са чудех кво има .. после чак ми казаха де

Град
    In the middle of Nowhere
    Гонили са ме от час заради смеене,не мисля че правиш нещо лошо или лошо на някои..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    в света на приключенията ..
    ее напомнихте ми за един епизод на Д-р Хаус където колегата му негър взе нещо да се смее без причина... дори когато пациентката им умираше
    после се оказа че е болен от тежка болест ... всъщност се е бил заразил от един истеричен полицай така че не винаги смехът е признак на здраве за жалост....

Повече от фен
    И аз имах тази година такъв период Излизам навън и с едно момиче от блока искаме да си напишеме на листи,желанията които мислиме да напишем (за кандидатстване) и аз и диктувам : 9 ФЕГ пр:чуждоезиков - ФЕ;2 ЧЕ-НЕ и почвам да се хиля като ненормален и тя след мене

Повече от фен
    Да,знам го тоя номер.

Съвет от личен опит - мисли си за някой човек,когото ненавиждаш и който те е ядосвал(но не натъжавал) и като се разгневиш няма да ти е смешно

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от tryYy
    ьаьаь и аз се смея мн жестоко ама мн силно за някфи тъпи работи ама хипер тъпи и кат почна да са смея целия клас почва :Д:Д:Д ся обаче вече несам заек и пак са смеят е днеска доста се посмяха и кат ми е хипер тъпо от вътре ми идва смях и се смея :Д:Д:Д ама то попринцип от учителите

+1

а аз де да минавах с тихо хилене..вчера щях да припадна вече...не можех да си поема въздух
    +1 И аз по някой път съм така.. напраоо още малко ще умра от смях.. в буквалния смисъл!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Силистра
    Не си единствена,а исках и аз като теб да мога да се фокусирам вурху ученето и да се смея тихо!!!
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    нз аз попринцип мн са хиля... Някой да са изцепи в час и направо не мога да си пеома въздух... От толкоз учене са побъркахме
    0о0о да 3 часа подред рускии как няа да се смея

Случвало ми се е Не е много приятно всички започват да те гледат все едно си луд
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Аз така се разхилих на един изпит Госпожата ме пита дали съм добре Просто си влязох в стаята и ми стана смешно, нищо че въобще не беше смешно, а напротив
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    ами и аз както си седя се присетя за нещо смешно и какво да правя...

и аз не спирам да се смея незнам на какво се дължи това ама абсолютно всеки час се кикотя като ненормален.. стоя си пиша си тема или решавам задачи и по едн0 време почва лудия смях ..
    целия клас започват да се смеят и тогава виж к'во става ... незнам на какво се дължи тва но е хубаво .

btw = ако зад мене седнат образите на класа ще се разболея от смях , един път по ЗИП Химия седнах до тях и направо паднах от смях на земята

Голям фен Аватара на meche95
    0о0о ами аз миналатра годинаа по ФИЗИКА тя ме изпиътва на дъската а аз само се усмихвам и се смеяя ама как няма да се смея тя госпожата кво ли не правеше салто с химикалка...слагаше си очилата на обртано аз забравих всичко чертежи и не спирам да се смея поглеждам към класа само 2ма се смеят другите ме гледат тъпо0оо ии след часа ме питат кво ти стана ти в ред ли си бее

Цитирай Първоначално написано от meche95
    0о0о ами аз миналатра годинаа по ФИЗИКА тя ме изпиътва на дъската а аз само се усмихвам и се смеяя ама как няма да се смея тя госпожата кво ли не правеше салто с химикалка...слагаше си очилата на обртано аз забравих всичко чертежи и не спирам да се смея поглеждам към класа само 2ма се смеят другите ме гледат тъпо0оо ии след часа ме питат кво ти стана ти в ред ли си бее
    И на мен би ми станало смешно,но аз като почна няма спирка!!
    ROCK
    ON!

деам няква зараза е това и аз както теб като бях зайче по 4 часа английски на ден .. просто абволютно всеки час се скъсвахме от смях без причина просто незнам как да го обясня .. 2 години след това, пак е така, пак се смееем постоянно и всички ни се дразнят но няма какво да се направи имам чувството че съм болен просто се смея ... нонстоп

Град
    Измерение София
    Смени дилъра
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    ем и аз се смеех много ама като ме изпита даскалката и ми стана много тъжно :P

да не влизаш напушен в часовете,бе,сладур?
    I love изсулени!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Аз по приницип си се хиля непрестанно без причина. И не съм единствена от класа ми всъщност,не за друго господина по бел ни определи като олигофрени Това е в кръвта на учениците,не се притеснявай,само гледай много да не ядосваш даскалите.
    Брях,брях

Град
    Екатеринбург, Русия
    Смехът при нас е ЗАБРАНЕН!

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Все едно слушам себе си.Ама то смехът е здраве.А иначе се смея докато господина не ми се скара,нямам спиране
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Смехът е хубаво нещо
    Помоли да отидеш до тоалетната ,или нещо такова и се насмей.
    ми аз съм го правила тва... излизам и пред вратата се раздирам от смях и падам вече на пода и по едно време нещо ми секна смеха и чувам как от вътре ония се хилят групово и започвам още по силно.. и както съм си легнала и си тропам с крака от смях класната отваря врата и ме помита с нея и само ме гледа е така: и следващото което направи беше: и малко се поуспокоихме и влизаме двете сега в стаята, ама явно сме изглеждали като пияници и класа,ама, вече леш долу...

иначе много се хиля, ама не спирам! ааа леле а в междучасие попаднете ли с мене - просто няма как да не се насерете от смях и в такива случай любимата ми реплика е "ии за кво се смеем сеа?! "
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си