Здравейте, сладури
Таа значи

Имам проблем . По принцип в час си се държа примерно, старая се да не преча на никого и винаги се фокусирам върху ученето, не създавам проблеми, но сега в новия клас (аз съм зайчи) и имаме по 4 часа английски на ден и по някое време ми ставаа ссууупер смешно и почвам да се кикотя много мошну (но тихо ), но очевидно няма НИКАКВА причина.. :О
Наистина, няма причина..всички си пишат, всичко е нормално, но изведнъж ми става супер смешно и нее разбирам защоо..
Госпожата е много добра, тя не ме усеща, защото се кикотя супер тихо, но много я уважавам и наистина не искам да преча на никого, там съм да се уча все пак, но просто се получава и нее знам от къде
Опитах се да си мисля за гадни неща, но не мога да се фокусирам и няма никакъв ефект..

Някой има ли подобен проблем?
И някакви предложения как да се справя.. защото наистина, просто НЕ ЗНАМ защо ми става смешно, но ми е супер смешно..

Сигурен съм, че знаете какво да ви стане супер смешно по време на час и да не знаете кво да правите.. е аз съм така всееки час през последните дни
Айде, пишете!

Peace out, bro