- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Смях без причина...
ох аз съм същатакато почна да се смея немога да спра и то за нищо
![]()
![]()
Аз пък много сериозен,обаче стане ли смешно,дори и наи-дребното и направо...Оня ден не6то се смяхме в час и като продължих в часа по англ контролна праихме и аз постоянно на моменти почвам че щяха да ме изгонят![]()
Първоначално написано от matty7
само като го чета се смеяя![]()
![]()
![]()
1.аз веднъж гледах смешките HA HA HA и дадоха някфа адски готина смешка и почнах да се хиля като луда. След това паднах от фотьойла и започнах да тупам по пода![]()
![]()
![]()
2. вървя си из центъра и си ям вафлата. част от нея падна, а аз извиках - изпищях !![]()
![]()
После си вървя и се сещам и почнах да се смея .....
![]()
![]()
![]()
има и мн. др.
Да ви имам проблема.Смехът е най-хубавото нещо у човека![]()
Леле имам едно момче в класа)))))))))) Както си седи и като почне да се хили да тропа по чина ,да вика ,никой не може да го спре.Поне 10 минути не спира
)) Не знам как не го гонят от час
) Отделно ,че всички покрай него се разсмиваме
))
Ми аз като имам зор да се хиля мога да намеря на всичко смешната страна, било то урок, човек или учител... И така квото ми скимне го споделям със съседката по чин и почва смеха.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
И аз постоянно се смея без причина в часдори когато учителите ме изпитват и ми пишат двойка започвам да се смея още повече.. от началото на годината до сега имам вече 3 забележки в бележника
и се мъча да не се смея и за гадни неща мисля,ноооо..... не се получава
![]()
И аз като бях 8ми клас полудявах с тоя английски.Постоянно се лигавех в час ,а като ме изпитваше незнаех нищо щото аз не съм от най-учените и тaka ..пък на др.година взех мн да и отговарям а понякога не карах и час и сега сме в "перфектни"отношения![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми ние от къде да знаем защо се смееш ? като стария лаф
Седи седи и на магарето чуш вика !
че и ти така.
еми съсредоточи се малко повече ,ясно ми стана колкооо се съсредоточаваш .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
дам целия ми клас миналата година разликата е че ние учихме по 4 часа немски на ден и целия клас се смееше много и на всичко и то без причина
Първоначално написано от BERCUT
![]()
Пример също съм аз, ама аз съм 9ти клас. Днеска по Английски на втория чин кат' ме 'фана един смЕх се просълзих и г-жата ми каза, че тревата ми била некачествена.![]()
![]()
Pagani Zonda
О,това е всеки час с една приятелка се хилим като ненормални,даже някой път без причина се хилим на другите ни съученици![]()
![]()
![]()
тоя да се казва случайно Мартин??Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Ooo ii men kato me nabie na smqxxstawa loshoo
po angliiski sedq s edna fr .. syper zabawna
iii nsh si goworim iii mi stawa syper smeshno .. ama e taka ot nihsto
smis nsh osobeno ne sme kaazali iii az weche pochwam da se xilq amaa titanichno xilene
iii tq do mene e zabila glawa na china i se trese ot smqx
ii g-jata: Eii momicheta.. q po spokoino.. kwo ste pili dneska ?!
![]()
Inache kato sme w edna fr w nas iii prez noshta k1m 2/3 ni xwashta lydata iii az i kazwam: kartoF iii i dwete se t1rkalqme ot smqx p0 legl0tyaz daje padnax
![]()
![]()
.. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}
ами аз сядам с мойта най-добра фр почти по всички предмети и все ръсим некви глупости и се смеем постоянно....преди ни караха да излизаме извън стаята или ни изпитваха ама вече учителите ни свикнаха и нищо не ни казват![]()
![]()
оо хиля се с причина и без..слаед 3,4 часа немски умирам да се хиля само някой като ми покаже пръст..съветвам те в междучасията да си се насмееш и в часа ще ти е по-добре..в нашия клас има мнооого изцепки и всеки час нещо ше те разсмее..особено като стоя до шута на класа..![]()
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
От около седмица отново започнах да се смея без причина :Д точно си мислех че съм започнала да се контролирам ноо не! :Д С една приятелка от моя клас се смеем на ВСИЧКО без абсолютно никаква причина или на някакви супер тъпи неща ! :Д :Д Всичи си мислят,че всеки ден пушиме трева и ни гледат странно,а аз се питам как е върможно да не им е смешо..?! :д Вчера се редя на лавката и мойта фр отива до тоалетната и аз останах сама и смехът ме похити.. беше ужасно..не можех да спра и всички ме зяпаха ;д като дойде моя ред не можах да кажа и 1 дума и накрая се отказах ;дд
аз и мойте мацки се смеем през всички часове дори веднъж щяха да ни изгонят от час![]()
![]()
![]()
чи то и аз се хиля без причина без значение в кой час сме![]()
![]()
![]()
Еми много ясно като имаш по 4 часа език на ден ,ще изперкаш.Иди при психиатър да се прегледаш.Първоначално написано от Filmiran