.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Hybrid View

Senior Member Фен
    Град
    софия
    ох аз съм същата като почна да се смея немога да спра и то за нищо

h

Аз пък много сериозен,обаче стане ли смешно,дори и наи-дребното и направо...Оня ден не6то се смяхме в час и като продължих в часа по англ контролна праихме и аз постоянно на моменти почвам че щяха да ме изгонят

Цитирай Първоначално написано от matty7
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Смехът е хубаво нещо
    Помоли да отидеш до тоалетната ,или нещо такова и се насмей.
    ми аз съм го правила тва... излизам и пред вратата се раздирам от смях и падам вече на пода и по едно време нещо ми секна смеха и чувам как от вътре ония се хилят групово и започвам още по силно.. и както съм си легнала и си тропам с крака от смях класната отваря врата и ме помита с нея и само ме гледа е така: и следващото което направи беше: и малко се поуспокоихме и влизаме двете сега в стаята, ама явно сме изглеждали като пияници и класа,ама, вече леш долу...

иначе много се хиля, ама не спирам! ааа леле а в междучасие попаднете ли с мене - просто няма как да не се насерете от смях и в такива случай любимата ми реплика е "ии за кво се смеем сеа?! "

само като го чета се смеяя

1.аз веднъж гледах смешките HA HA HA и дадоха някфа адски готина смешка и почнах да се хиля като луда. След това паднах от фотьойла и започнах да тупам по пода

2. вървя си из центъра и си ям вафлата. част от нея падна, а аз извиках - изпищях ! После си вървя и се сещам и почнах да се смея .....

има и мн. др.

Да ви имам проблема.Смехът е най-хубавото нещо у човека

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Леле имам едно момче в класа )))))))))) Както си седи и като почне да се хили да тропа по чина ,да вика ,никой не може да го спре.Поне 10 минути не спира )) Не знам как не го гонят от час ) Отделно ,че всички покрай него се разсмиваме ))

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Хах, на мен ми се случва всеки ден да се смея просто ей така, без причина. Достатъчно е да погледна някой, за да ме напуши смях.

Ми аз като имам зор да се хиля мога да намеря на всичко смешната страна, било то урок, човек или учител... И така квото ми скимне го споделям със съседката по чин и почва смеха.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

И аз постоянно се смея без причина в час дори когато учителите ме изпитват и ми пишат двойка започвам да се смея още повече.. от началото на годината до сега имам вече 3 забележки в бележника и се мъча да не се смея и за гадни неща мисля,ноооо..... не се получава

Град
    BurgasS
    И аз като бях 8ми клас полудявах с тоя английски.Постоянно се лигавех в час ,а като ме изпитваше незнаех нищо щото аз не съм от най-учените и тaka ..пък на др.година взех мн да и отговарям а понякога не карах и час и сега сме в "перфектни"отношения

Мега фен Аватара на teenems
    еми ние от къде да знаем защо се смееш ? като стария лаф
    Седи седи и на магарето чуш вика !
    че и ти така.
    еми съсредоточи се малко повече ,ясно ми стана колкооо се съсредоточаваш .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

дам целия ми клас миналата година разликата е че ние учихме по 4 часа немски на ден и целия клас се смееше много и на всичко и то без причина

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Смехът при нас е ЗАБРАНЕН!

Пример също съм аз, ама аз съм 9ти клас. Днеска по Английски на втория чин кат' ме 'фана един смЕх се просълзих и г-жата ми каза, че тревата ми била некачествена.
    Pagani Zonda

Град
    Бургас
    О,това е всеки час с една приятелка се хилим като ненормални,даже някой път без причина се хилим на другите ни съученици

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Леле имам едно момче в класа )))))))))) Както си седи и като почне да се хили да тропа по чина ,да вика ,никой не може да го спре.Поне 10 минути не спира )) Не знам как не го гонят от час ) Отделно ,че всички покрай него се разсмиваме ))
    тоя да се казва случайно Мартин??
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Ooo ii men kato me nabie na smqxx stawa loshoo po angliiski sedq s edna fr .. syper zabawna iii nsh si goworim iii mi stawa syper smeshno .. ama e taka ot nihsto smis nsh osobeno ne sme kaazali iii az weche pochwam da se xilq amaa titanichno xilene iii tq do mene e zabila glawa na china i se trese ot smqx ii g-jata: Eii momicheta.. q po spokoino.. kwo ste pili dneska ?!
    Inache kato sme w edna fr w nas iii prez noshta k1m 2/3 ni xwashta lydata iii az i kazwam: kartoF iii i dwete se t1rkalqme ot smqx p0 legl0ty az daje padnax
    .. Love is not to find someone that you can live with. It is to find someone that you can't live without !!! {{ h }}

ами аз сядам с мойта най-добра фр почти по всички предмети и все ръсим некви глупости и се смеем постоянно....преди ни караха да излизаме извън стаята или ни изпитваха ама вече учителите ни свикнаха и нищо не ни казват

оо хиля се с причина и без..слаед 3,4 часа немски умирам да се хиля само някой като ми покаже пръст..съветвам те в междучасията да си се насмееш и в часа ще ти е по-добре..в нашия клас има мнооого изцепки и всеки час нещо ше те разсмее..особено като стоя до шута на класа..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

От около седмица отново започнах да се смея без причина :Д точно си мислех че съм започнала да се контролирам ноо не! :Д С една приятелка от моя клас се смеем на ВСИЧКО без абсолютно никаква причина или на някакви супер тъпи неща ! :Д :Д Всичи си мислят,че всеки ден пушиме трева и ни гледат странно,а аз се питам как е върможно да не им е смешо..?! :д Вчера се редя на лавката и мойта фр отива до тоалетната и аз останах сама и смехът ме похити.. беше ужасно..не можех да спра и всички ме зяпаха ;д като дойде моя ред не можах да кажа и 1 дума и накрая се отказах ;дд

аз и мойте мацки се смеем през всички часове дори веднъж щяха да ни изгонят от час

чи то и аз се хиля без причина без значение в кой час сме

смееш се без причина = психиатър

Re: Смях без причина...

Цитирай Първоначално написано от Filmiran
    Здравейте, сладури
    Таа значи

Имам проблем . По принцип в час си се държа примерно, старая се да не преча на никого и винаги се фокусирам върху ученето, не създавам проблеми, но сега в новия клас (аз съм зайчи) и имаме по 4 часа английски на ден и по някое време ми ставаа ссууупер смешно и почвам да се кикотя много мошну (но тихо ), но очевидно няма НИКАКВА причина.. :О
    Наистина, няма причина..всички си пишат, всичко е нормално, но изведнъж ми става супер смешно и нее разбирам защоо..
    Госпожата е много добра, тя не ме усеща, защото се кикотя супер тихо, но много я уважавам и наистина не искам да преча на никого, там съм да се уча все пак, но просто се получава и нее знам от къде
    Опитах се да си мисля за гадни неща, но не мога да се фокусирам и няма никакъв ефект..

Някой има ли подобен проблем?
    И някакви предложения как да се справя.. защото наистина, просто НЕ ЗНАМ защо ми става смешно, но ми е супер смешно..

Сигурен съм, че знаете какво да ви стане супер смешно по време на час и да не знаете кво да правите.. е аз съм така всееки час през последните дни
    Айде, пишете!

Peace out, bro
    Еми много ясно като имаш по 4 часа език на ден ,ще изперкаш.Иди при психиатър да се прегледаш.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Най-обикновена лигавщина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си