Случва ми се непрекъснато, не се безпокой, има още като теб.
Днеска в един от часовете сигурно 15 минути без спиране се сцепвам да се смея е така, няма никва причина, просто ми става смешно и се разревах по едно време и не можех да спра и само хълцах и се опитвах да си заглуша смеха, накрая си наврях юмрука в устата (тва винаги съм си мислела, че помага), от което тая до мене ме вижда и прихва и тя и вече като я гледам как се смее продължавам и аз и така целия час... Аз по принцип си се хиля на всичко и не е странно, ама като почна да рева от смях, вече положението е трагично.
Иначе не знам кво да те посъветвам, и аз от време на време се фокусирам върху предмета, ама като ме хване някоя такава криза и квото и да правя да я спра само си влошавам положението.
*Между другото съм забелязала, че ако прихна така обаче никой не ме чуе или не ми обърне внимание, след малко ми минава и се успокоявам.. Обаче ако някой се разхили заедно с мене и ме подкукуроса (ебати сложната дума) допълнително, тогава вече се побърквам. Та ако успееш нещо такова да направиш..