- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това момче...
бахти тъпия филм!
и няма общо с раздела.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Кажи му какво чувстваш, нищо не губиш!Но на мен ми се струва, че тая история с другото момиче е измислена от него за да те накара да ревнуваш :P
+1 И според мен е така, просто иска да види дали го харесваш. Аз бих те посъветвала да му признаеш нали знаеш че по скайп вс става. А и ако рядко го виждаш няма проблем.Първоначално написано от YaNcHeToOo
Мисля, че темата няма нищо общо с козметика и диети.
airplanes..
Момчета.... или те кара да ревнуваш и да види дали и ти го "обичаш", или е поредния идиот.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
+1Първоначално написано от YaNcHeToOo
..и не стига,че раздела е объркан ми писмото е бъкано с 10000 правописни грешки![]()
Абсолютно съм съгласна с това мнение. Признай му всичкоПървоначално написано от twilightHeart
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
+1Първоначално написано от Romance
![]()
Освен др, което ти казах съм сигурна, че ако му признаеш ще ти олекне. Така повече няма да се измъчваш и ще знаеш, поне какви чувства има към теб. Най-добре му признай, за да не съжаляваш някой ден.
airplanes..
Писането на кирилица е задължително!
smileforyou12
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
/facepalm :В козметика и диети го пуснала..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
признай му но не по скайп тва на няква сапунка малко мяза ама карай.А и друго момиче няма .
скъсали стеее и сте си останали добри фр ??? аз не мога така , поне моето мнение е такова . ще изпитвам чувства към това момче и не мога да си остана фр с него
Удри с боздугана, после му цепи тиквата с няква тухла, след това го премажи с валяк и го изчегъртай с шпатула!![]()
![]()
![]()
+1 .Първоначално написано от dundichka
По темата лъже те за другото момиче.
Аз на теб не ти ли казах, че си тъпа и неграмотна, празноглава мУХа?
>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=283554 <<<
Стига флуди форума с твоите простотии, разбрахме, че няма да те хареса повече това момче и че не можеш да пишеш, спри да се излагаш!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.