- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете какво мислите ?
еммм начи отивам 7:30 на даскалото и пред него и на около 10 метра сме от тях.... и той каза нещо на другото момче от 12 клас и той са обърна ii стигам аз до баткото и го погледнах веднъж и видях,че и той ме погледна погледнах го продължителноо докато минах зад негоо и той ме гледаше в очите ... и после варя напред и той ма гледа...след тоз час...аз излизам ii го видях после голямото междучасие..влезе до даскалото и само ме погледна на връщане и ме гледа, гледа и се усмихна и аз се усмихнах и после той зави и аз таман си обърнах главата и аз се обърнах да го видя ii той се усмихваше и каза нещо ме гледаш много странно и тая моя приятелка му каза да го духа и той и се измсмя.. и след това другия час излизам на др вход на даскалото и той върви зад мен спрях се аз и като се спрях той ме погледна .. после слезе по стълбите ii аз викнах на моята приоятелка ето го тоз ма..и после той излиза от другата страна на даскалото и аз го погледнах и той ме гледаше и нали беше с някакви от неговия клас..и ми вика абе ти нещо не ме оставяш на мира ii аз се засмяхх ii той след това се засмя... Харесва ли ме, просто съм му симпати4на или просто се ебава...Просто изразете мненията си !
![]()
![]()
И кво?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
нищо не разбрах.. някакъв те гледал, ти си го гледала, някаква казала да го духа.. появил се някакъв друг..![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Защото трябва интрига да има !
Нека този път съм аз, нека аз![]()
Първоначално написано от valdesbg
![]()
П.П. Надявам се няма проблем, че използвам твоите думи![]()
И кво било викаш?
Веси - няма ядове![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Просто ви моля да ми кажете кво мислите ! Харесва ли ме, просто съм му симпати4на или просто се ебава...А този за който споменах отна4ало в историята ми ...4е някво мом4е се обърнало първо към мен като съм отивала към даскало беше приятелят му ... и оттам нататак няма другии хора само той..![]()
Световните проблеми решаваме в момента![]()
Ми гледайте се .. ко тряа направим ние?![]()
Първоначално написано от stanimirka_94
Що ме карате да се самоцитирам?Първоначално написано от valdesbg
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Кой клас са 94 наборите?
^^ 9-ти клас са или би трябвало да са![]()
Тъжно.
Мен ми заприлича на пост на петокласник.
Затъпява населението.
Е, какво само се гледате - ГОВОРЕТЕ.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
и после аз го погледнах,и после той ме погледна ,и после взаимно се гледахме![]()
![]()
![]()
по темата: ами кво да ти кажа,по6егувал се е![]()
Един гледал,втори гледал....ко да мислим?То от толко простотии не можеш и да мислиш....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Гледай сега, всички знаем спрежението на глагола ВИЖДАМ и неговите синоними, така че няма нужда да ни ги обясняваш в изречение.:P
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.