- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Една прическа
Искам ето такава прическа... Гледам доста хора по улиците имат подобни прически. Явно наистина е модерно. Мисля, че се зашумя покрай сериала "СМС", но няма значение.
Фризьорката ми каза, че не можело да имам такава прическа без стилизанти. Не можело да се подстриже така, а гледам от лятото по морето хората така си ходят, влизат си и си излизат във водата. Явно има друг чалъм, ако някой има такава прическа / или пък има обяснение да сподели как се е подстригал така. Проблема е във по-дългите кичури коса отзад, зад врата... искам такива.![]()
ест ,че може...отиди на др фризьор.
но не мисля че е модерно,мен ако питаш за момче най-добре 2-3 номер![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
зависи на кой каква му е косата..щом казваш,че хората си влизат и излизат от морето..трябва да те пострижат и после с пяна може би да си я правиш![]()
аз също мисля че може ... отиди на друг фризиор :P![]()
иначе прическаата е много сладка![]()
![]()
Ще видим какво ще направим по въпроса, но мисля че на мен ще ми ходи. Когато се подстрижа така, ще сложа една снимка да видите как ми стои. Ще види моята фризьорка, как ще й изневеря най-безочливо![]()
Нещо не ми се отварят снимките / ще съм благодарна,ако някой ги даде на имг/
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
напълно съм съгласна какви са тия опашки отзад не е модерно смешно е да приличаш на Ну погоди ( нз дали така се пишеПървоначално написано от POLLINA
)
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Едуу![]()
![]()
Отиди на друг фризьор,иначе прическата е много сладка.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
тази прическа е много готина .... а Еду е супер !!! [ hug ]
О Т В Р А Т
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
да бе да, много си е яка прическатаПървоначално написано от guinessgirl
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Да ти стърчат 5 косъма отзад (се едно е спрял тока докато са те подстригвали) .. Пфф ..Преди 2-3 години беше модерно,всички футболисти бяха така,а някои и го изрусявахаИначе отиди при друг фризьор
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
сега също е модерноПървоначално написано от j_adore2
Първоначално написано от sexy_baby_originale