- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- смърт в семейството
Преди 3 месеца почина дядо ми.Много го обичах както и той мен.Помня го много весел човек,обичаше д асе забавлява и да свори на хармоника.Обичаше да се събира с компания.Беше много неочаквано.Все още не мога да повярвам,че го няма...Тежко го преживявам.Сега баба ми е при нас,за да не е сама.Днес тя ми каза,че не `и оставало много.Каза най-много до края на годината...от което ми стана много мъчно.Аз съм изгледана от бабите,тъй като майка ми е била студентка и т.н.и мн си ги обичам
Може би ще си кажете тая за кво пише т`ва?Просто исках да си излея мъката.Вие имате ли близък или роднина който е починал?
съжалявам за дядо ти![]()
аз загубих баща си и пиленцето, а баба ми постоянно ми натяква, че скоро ще се гледаме сами с мама![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Може би като споделиш какво ти е на душата, може и да ти олекне малко. Аз вече имам само 1 бабаГадно е наистина, но това е живота. Няма как да променим тези неща
Не знам какво да ти кажа. Може би като мине малко повече време ще ти е по-леко. Тъпо е, но времето лекува. Ще ти останат само хубавите спомени
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми аз нямам баби и дядовциПоследните ми баба и дядо починаха преди 1 година..
Мога да ти кажа само, че се свиква с мисълта-отначало винаги е нереално, но се свиква. По-късно ще разбереш, че това за съжаление е част от живота и няма какво да направиш по-въпроса. Запомни обаче - това те прави по-силен/по-силна! Трябва да запазиш хубавите спомени за него и когато ти стане мъчно да си спомниш колко хубав живот и имал той![]()
Айде успех![]()
Аз те разбирам напълно . Каквото и да ти кажа тук и сега , няма да успея да загася огъня на болката в душата ти . Животът е несправедлив , в него за миг можеш да загубиш всичко което имаш . Могат да ти вземат всичко , но никой не може да вземе твоите спомени . Дядо ти ще бъде вечно жив в тях - ще си спомняш за хубавите моменти които сте имали . И не забравяй ,че дядо ти те гледа , някъде там от небето и винаги ще бъде с теб в трудните моменти . За край горе главата и моите съболезнования !
Благодаря на всички,които се отзоваха !
Съжелявам за дядо ти.
Единият ми дядо е починал. Не съм тъгувала кой знае колко за него, макар и да звучи грубо. Просто той се държеше зле със семейството![]()
Даже днес го сънувах...
И аз изгубих дядо си бях много привързан към него,преди това прабаба си,другата си баба,и най-първо майка си.Така че разбирам те какво имаш предвид и как се чувстваш
Аз пък до сега нямам починал роднина,и много се радвамно и на мен едната ми баба простоянно повтаря,че и оставало малко
.А другите двама баба и дядо,са много стари и за съжаление наистина им остава още малко
немога да си представя да умре някой роднина аз за папагала си щях да умра от мъка пък камоли за близък
.Съжалявам за дядо ти
![]()
Баба почина преди 16 дена
ъъ рак на стомаха, трудно й беше.Един път припадна докато се мъчеше да стигне до банята амаа цялата история трая 2 месеца.Аз знаех, че ще умре тя ме е гледала до 10 годишна обаче как да кажа гадно ми беше ама го преживях леко ;d щото по добре че умря по тъй на бързо че щеше да се мъчи много 3 седмици интензивно,2 дена в онкото и 1 ден в моргата~ Последния ден не знаеше къде се намира и само повтаряше имената ни на мен и на братовчед ми.Другата ми баба почина преди 1 година дядо ми преди 3 съдба...
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
За съжаление съм губила няколко близки човека. Като бях по-малка почина единия ми дядо, след него прабаба ми, която много обичам, а мама дори държеше повече на нея от колкото на собствената си майка. После и другата ми прабаба си отиде, след нея и единия ми прадядо. Миналата година починаха и дядо ми, който мнооого обичах и той ме обичаше и беше силен като бик, бил е на крачка от смъртта толкова пъти и си мислех че с тоя неговия късмет ще доживее до 100г. но ето на, почина от инсулт. А 8г. преди да почине го оперираха от тумор на мозъка и тогава се отърва де, но не му даваха мн време. Един месец след дядо ми почина чичо ми, той беше доста пълен човек и имаше много проблеми с дробовете и сърцето, а беше млад - 35г., щеше и да се жени. Абе мин година бях смазана. Трудно преживявам загубата на близък, но се надявам, че са на по-добро място.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
съжалявам за дядо ти..
а по темата.. и аз съм само е една баба и един дядо.. бащата на майак ми (дори не го познавам) е починал 3 месеца преди да се родя, а баба ми когато съм била на 5 годинки.. наистина, не си я спомням много добре, но дори малкото, с което я помня е с добро..
иначе .. преди година и половина почина чичо ми.. понякога ми звучи нереално.. още не мога да повярвам, че го няма.. но с всичко се свиква..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Искрено съжалявам за дядо ти. Моите съболезнования...
И аз загубих моят дядо преди почти 8 години. Тогава бях много малка. Почина от рак. Нямам никакъв спомен с дядо. Нито снимка, нищо. Много ми е тъжно, когато се сетя за това. Даже и сега плача. Може и да беше преди 8 години, но пак ми е мъчно.
Разбирам те напълно, тежко е, времето лекува бавно.
Много гадно за дядо ти .. : (
Прии мен преди 6 години почина сестрата на бащата на майка миТя не знам каква ми се пада .. аз и виках бабо ;д .. Бешее най страхотния човек.Когато майка ми беше на работа все тя ме гледаше .. Невероятна беше.Тежко го преживях.Много често я сънувах .. ; (
Ааа преди 13 години почина дядо ми.Аз съм била ацки малка и изобщо не ме е интересувало,но сега като се замисля бил е много готин човек и е жалко .. ноо ..
Моя дядо е същия.. даже мога да кажа ,че е много повече! ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И баба ми почина.. не тази баба ,която е женена за починалия ми дядо,а другата![]()
много ми е мъчно за тях и винаги ,когато се сетя за тях и плача
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ех мамкаму имаме еднаква съдба като по-малък помня като играхме на великани и правихме манджи са малки хора![]()
![]()
lonely walker... Лицааааааа..