.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

About the kilograms :(

Здравейте всички . Искам да ви попитам нещо. Значи в началото на тази година бях с доста доста наднормено тегло за възраста и ръста си - почти 90 кг От тогава до сега съм свалил 11 - 12 , тоест сега съм около 78 (и съм висок 173 см.) Въпреки това искам да сваля още някое кило (да стана приблизително 75-6) , но майка ми прави малко проблеми и казва , че да ги задържа килограмите ще е по-добре , защото в момента ръста на височина и ако ги задържа ще ми се загубят във височината (т.е. няма да личат много много). Също така тренирам и мисля , че ще окаже влияние. Кажете според вас какво да правя.
    И моля без излишни коментари и глупости . Благодаря предварително

Тренировки и правилно хранене брат
    LEVSKI SOFIA-A REASON TO FIGHT !!!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Прави квото си си решил, не познаваме майка ти че да ти кажем дали си прав
    Според мен 78 на 173см. са си доста килограми, дори да не са мазнини..

Просто се храни по-здравословно и спортувай ( каквото и да е ) ... С диети нищо не става, понижи ти може и да отслабнеш, но кожата без тренировки ще увисне

Повече от фен Аватара на brusa
    mi az sam 165 sm i bqh 98 kg no se usaznah svalih i 23 kilograma sea sam 75 i az mislq 4e trqbva da svalq o6te 5 kg hodq na fitnes vseki den a sabota i nedelq ti4am... jelaq ti uspeh
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Оточни се за кила или форма говориш шото повечето говорят за килограми а имат предвид форма ?

Нищо ти няма браже. Масата ти е предимство. Знайш ли колко много кльощави комари искат да са масивни, пък ако ще и да е сланина, ма не става, заради метаболизма им. Просто си ходи на фитнес, блъскай редовно, храни се правилно.Постепенно ще видиш как мазнинките се изчистват, а тялото ти се оформя. Масата, пак повтарям, ти е един плюс, само трябва да я утилизираш.

ще свалиш тея килограми само чрез спорт .. нали знаеш като имаш желание постигаш всичко

Супер фен
    Малко стара тема, но...
    Не гледай на колограмите като на константна величина. На едни и същи килограми човек може да изглежда по съвсем различен начин. Подкожните мазнини може да не ти пречат в момента, но неизменно ще си окажат негативното влияние вбъдеще. Като не си дал снимки е трудно да се определи физическата ти форма в момента, но щом се чустваш затлъстял работи върху издръжливостта и за намаляване на излишните подкожни мазнини. Образовай се в областта на правилното хранене, в нета е пълно с информация.
    ПП Не казваш на колко си години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си