- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маша или дифузер
Моята коса е чуплива и като се изкъпя ми става нито къдрава,нито права затова бях решила да си взема маша,но ми казаха че било по-добре сешоар с дифузер затова незнам![]()
![]()
![]()
Ми на мен и двата варианта ми допадат.Ако някоя твоя приятелка има дифузер или пък маша пробвай и прецени как е по-добре при теб.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами чесно казано досега не съм използвала нито еднотозащото попринцип се изправям с преса но вече ми омръзна
![]()
И двете съм ползвала, но като че ли по-дълготрайно става с дифузер. :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
дано не звучи тъпо,но просто не съм много запознатаПървоначално написано от Dollystar
аз имам сешар дали може да се купи сами тази част отпред
![]()
Еми за твоята коса трябва дифузер.
Лично аз не го използвам , много ми е трудно, предпочитам машата
А, от двете по - малкото зло е дифузера![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
С маша става много по-красиво.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Моята коса е като твоята по описание... и с дифузер не мога да постигна желания ефект. С машата става много хубаво. Аз предпочитам машата пред дифузера, по различен начин ще стои косата направена с дифузера и с машата.
може ли да ми препоръчате някоя маша :PПървоначално написано от girl91
дифузера прави небрежни къдрици, а пък с машата стават много по-красиви и стилни![]()
![]()
Машата е по-добре.Дифузера не я прави толкова хубаво.[/i]
Първоначално написано от xXxaHiixXx
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040666 виж тази(моята) , не е много скъпа разгледай сайта, има много
Зависи какъв ефект искаш да постигнеш...
С маша изглежда прекалено кифленско и натруфено - не ми харесва, а с дифузер стои по естествено и стават по малки и дълготрайни къдрици.И моята коса е такава и не ми се занимава 1 час да се изправям и за това малко пяна,дифузера и за 10 мин съм готова![]()
само гледай да си купиш маша с керамично покритие
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
дифузер ... пък и май по - малко уврежда косата![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
С дифузер не всяка коса се получава добре. При мен първите 10мин. изглежда супер и след това цялата чупливост на косата отива на кино и остава само един гаден обем в крайщата. Предлагам ти да си взимиш маша, но гледай да е с керамична, както каза POLLINA. Предлагам ти също да обиташ с плитки или ролки. Трябва да опиташ и да решиш кое ти седи най-добре. Ако някоя твоя приятелка има маша и дифузер - пробвай, а и нищо не ти пречи да опиташ плитките и ролките - сем нищоняма да ти стане на косата.![]()
моята е някаква смотана маша за 16,90 ама ако знайш как къдри направо е огън.
Ако искаш да приличаш на принцеса от 19 век купи си маша. С дифузера косата не се гори, а и 3 часа след машата косата ти заприличва на лайно. Препоръчвам ти дифузер.Първоначално написано от el4ooot0
Аз като се направя с маша въобще не приличам на принцеса от 19 век и косата ми след 3 часа не става на лайно. Стават много хубави къдрици с машата стига да знаеш как да се правиш с нея, а самите кърдици могат да издържат доста време без да се развалят.Първоначално написано от gret4ety
Зависи от типа коса ...Просто с машата много се гори косата.