Цитирай Първоначално написано от ohluv
Лично да си призная не очаквах никакъв интерес към темата,защото повечето хора слушат хаус и минимал(в което няма нищо лошо).Space мн добри тракове
Ами аз преди време пусках няколко такива теми, само че бяха с цел да осведомя хората какво наистина значи думата ТРАНС, а не всички като я чуят и да бягат на километри защото я свързват с Psy i Goa..
темите все потъваха и в момента нямам идея изобщо къде са..

иначе траковете са уникални, всичките са с релийз от тази година.. повечето даже излезнаха наскоро.. Sunrise @ Palamos илезе сега на 21ви септември.. колко я чаках.. направооо..
Tuvan пък, на Армин, вече има ремикси и мешове, а е супер нов трак.. на няколко месеца.. с нея започна сета си в Румъния това лято.. уникален трак.. и т.н. и т.н.
утре ще постна още тракчета ако на някой му се занимава да ги слуша, няма да изпусне даже може да си харесате нещо

Иначе поздрав с една класика, която вчра наш приятел DJ в един пловдивски клуб, пусна и наистина успя до толкова да ме разчувства, че чиках, крещях и се разплаках от кеф.. уникалноъто усещане на еуфория, до което може само тази музика да ме доведе..
ПОЗДРАВ
http://www.youtube.com/watch?v=v1BhwGP-aAs

Чували ли сте за Gareth Emery? а за Ferry Corsten/System F/? някой техен фен тук да има?