Цитирай Първоначално написано от ranieri
АХАХХАХАХ СМЯХ ГОЛЯМ ТРАНС В ЯЛТА АХХАХАХ НЕНЕНЕНЕ МН ГО РАЗБИРАТЕ ТОЯ ТРАНС ЕИ

за разлика от тебе не слу6ам тия бози с вокалчетата и тва ма дразни като слушам простите лапета да говорят че слушат транс и са трансерчета които слушат тиесто и тем подобни бози.. аз слушам саи транс ... и вече наистина няма да пиша че само ще ви разваля илюзииките че слушате транс ...
ами да, най-добре изобщо не пиши тук.. не за друго, а защото си голям разбирач.. транса не е само вокалчета.. както и транса не е смао psy i goa.. /напротив даже... сай и гоа са само 2 от подстиловете/, чувал ли си за Tech, Uplifting, Emotional, Pure, Progressive Trance? явно не си.. що не вземеш да чуеш нещо от това, което съм сложила като клипове в първия си пост в тази тема или пък нещо от сорта на Gareth Emery - Exposure..

е извинявай, обаче цял свят слуша тая музика, но ТИ.. някакъв си пикльо/с извиние - образно го казвам/ от България, която за жалост е толкова незнайна по света, та дрънка.. си мислиш, че си най-разбиращия.. ХАХ.. момче, смешен си, разбери го тва нещо.. аз лично НЕ съм фенка на Тиесто, харесвам само отделни тракове.. но като цяло - не.. но мога да ти изброя имена като Simon Patterson, Gareth Emery, Super8 & Tab, Ferry Tayle, Talla 2XLC, M.I.K.E. и т.н. и т.н и отиди си говори глупостите на тях за това какво е истински транс..

аз като споря никога не е на голо.. никога не споря ей така, защото ми е много кеф, тази музика ми е целия живот от 6 или 7 години насам.. буквално и преносно.. и колкото и голяма фенка да съм на Армин, например, мога да ти кажа всеки един трак на Армин кой всъщност го е правил.. но това не значи, че траковете са лоши.. напротив.. един Benno de Goeij от Rank 1 е толкова талантлив продуцент, сигурно и Aстралите не могат да направят музика, подобна на тази, която той е направил..

слушай си там сай и гоа и се радвай, да те видя след някоя друга година, когато тая музика за която ти говоря в мом, навлезе в БГ и като я прослушаш, ще ми е много смешно да те видя отстрани кви ще ги дрънкаш..
аз ти казвам ела на 23 октомври в Ялта.. може и на 7ми ноември.. тогава също ще има транс - ела да видиш и да чуеш за какво става дума и на какво викаш боза и смешни вокалчета.. ела като толкова ти знае устата
лично ще те посрещна в Ялта като дойдеш, ако желаеш.. и ако не ти хареса музиката.. ок.. но ако поне малко те изкефи земи си го признай..