- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- WTF?! Добре, сега какво направих...
Уж се спогодихме някак. Вече се обажда когато звъня, намазах роза, после намазах бонбони... ок. Уж бяхме свалили картите... Обаждам му се днес следобяд, че искам да го видя, макар за 15 мин да е. Ок, обади се, уморен беше, предложих да се видим друг път - отказа. Ок, тази вечер да е. Дойде, качих се, започнахме да говорим. Попита как е при мен, както обикновено, и аз му излях каквото ме мъчеше. Казах му, че баба ми е починала, някои дребни подробности... просто се увлякох, но не мисля, че съм казала прекалено много. Както вече съм писала обикновено се разхождаме с колата, после отбива някъде, едно "хубаво" и петата в задника... Ок, ама този път се разходихме, като през цялото време аз говорих, а като попитах нещо се оказа, че май не ме е слушал, после отговаряше разсеяно и откровено си ме кастреше (отговаря ми с една дума и/или ми се сопка). Питам какво има... получавам реакция точно все едно съм му бръкнала с цяла ръка в... дупето.
-Защо не отби?
-Къде да отбия?
-Където отбиваш обикновено...
-Сега не може. (видимо раздразнен)
-Какво има? Ядосан ли си, нещо да не съм направила?
-Оххх, ако пак ме питаш ще си помисля, че нещо не е наред и, че трябва да съм ядосан, а аз не съм...
-Сигурен ли си, че всичко е наред?
-Оффф, от другия път декларации ще почна да пиша за да си сигурна във всичко.
И общо взето бързаше да си ме остави до нас и да си тръгне. Били сме говорили за 15 мин, а той бил точен човек... Като видя, че не искам да си тръгвам започна да ми говори, ама пак разсеяно, с по една дума... Стана ми неудобно и си се изнесох, явно бе, че съм нежелана. Само не знам какво му направих...
Тва да не би да има неква предистория?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И да има, и аз съм я изпуснала...Първоначално написано от LadyDi
Ако няма - само по обясненията ти,бих заключила,че този е голям кретен и няма смисъл да си губиш времето с него.![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Предисторията в резюме: Година - година и половина срещи на тъмно, по отбивки. Много сме се карали, накрая все се сдобряваме и... пак свършваме на отбивките. Не можел да се вижда с мен у нас, притеснявал се от нашите, не ходел по кафета... затова на отбивката. Преди време мрънках за сериозност... нищо. Една вечер се напих и му се обадих. Казах му, че е унизително да ме води по отбивките като долнопробна курветина и, че ако иска да имаме каквито и да е отношения занапред ще ме потърси. След 10 дни се обади, видяхме се, имаше роза, вече се обаждаше ако не съм се свързала с него (което не правеше преди) и... пак на отбивката. На следващия път, за именния ми ден бяха скъпи бонбони и... пак на отбивката. И това, което е по - горе е завършека на историята.
Според мен той не иска сериозни отношения с теб.Иска те само за ''отбивките''. Обаче важното в случая е ти готова ли си да сте си само SexBudies, или искаш нещо сериозно?
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз за сериозното му опявам откакто сме се видяли за пръв път. А днеска чисто физически имах нужда да се гушна в него и да си помълчим за 10 мин макс, а получих... разходка до магазина с колата му. Чак ми стана съвестно, че му отиде горивото, 'щото е повече път от тях до нас, отколкото от нас до магазина, поне 10 пъти повече...
Той да не те търси само заради сеска? Защото така ми изглежда, а връзка от такъв човек не трябва да очакваш.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Изневерил ти е , или има много сериозен проблем . Сигорен съм в това което казвам от опит , просто си поговорете и разбери какво е станало . Успех![]()
Mи положението е много тъпо.
Първо те има само за отбивката.
След това-нещо,с което да те залъже и пак на отбивката.
Не разбирам как го търпиш-очевидно те има само за секс.
Премисли нещата-дали ще продължава да те третира като курветина или като приятелка
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз не мога да разбера как една година , че и отгоре ти се унижаваш по такъв начин . Мрънкала за сериозна връзка от началото . Като виждаш , че не става ,защо продължаваш да се поддаваш ? Осъзнай се на време този човек само те използва . До теб му е когато иска да отидете на отбивката . Звучи грубо и гадно , но това е истината . Мирише от километри какво иска от теб . Не иска да идва у вас, не иска да ходите по кафета ... познай защо !
Уважавай себе си !
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Чела съм предишните ти теми за въпросния и те съветвам да го зарежеш.Ти сама се нараняваш,а на него не му пука.Иска само секс,ти му го даваш и е доволен.Наистина уважавай себе си,защото,ако не го направиш няма кой.![]()
По-точно не бих могъл да се изкажа...Първоначално написано от Lyubeto
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Според мен се крие/ те крие. Не е ясно защо, но е факт. Може да има друга или да иска а има друга ...може и да е нещо съвсем различно..
Аз си мисля, че щом него получавам значи него заслужавам. Нямам воля за повече... или каквото и да е там друго все едно, просто не желая да си остана напълно сама. Напълно наясно съм си със ситуацията по принцип. Виждаме се, това ми носи няколко дни приятно настроение и малко самочувствие, колкото да знам, че все още някой би се прежалил и толкова... След време, като се сдухам нацяло... пак! Толкова за това, което си причинявам. Мисълта ми е, че аз продължавам да не намирам логика в действията му, не разбирам къде/с какво греша към него.
Хоти, да той ме крие. Не съм достатъчно представителна за обкръжението му и затова ме държи настрана.
Наблягам на последното ! Наистина, много е нередно това, което правиш и това, което искаш от него - прекалено малко е. Имаш нужда от някого, който да те цени и обича наистина, е на някакъв.... като този.Първоначално написано от Lyubeto
Ще си намериш друг , колкото по-бързо си намериш друг толкова по-добр за теб и по-лесно ще то забравиш.
Мда, т'ва е моята идея. Изскача нещо по - добро и го зарязвам. Дотогава се уча да си ползвам к'вото имам...
Няма смисъл да чакаш каквото и да е. Просто го зарязваш и това е. Всеки, на когото му пука за теб, е по-добър от него.
Надявам се, че не го прие с лоши чувства. Просто го казах от обективна гледна точка. И аз съм била в подобна ситуация с първото ми "гадже" когато бях на 14. Прекалено много се подценяваш и прекалено ниско самочувствие имаш. А мъжете харесват жени със самочувстяие. Не му позволявай да те мачка така. Явно си му "удобна" и после след няколко мили приказки, целувки и бонбони ти си пак при него. Не бива да си позволяваш да си играе с теб. Може би получаваш няколко дни или часове удовлетвореност, но после? Помисли си кое си струва повече.Първоначално написано от babity
Не съм се засегнала, просто повтарям неговите думи. Благодаря за съвета!
от това което пишаш тук оставам с впечатление че имаш страшно ниско мнение за себе си . извини ме и ме поправи ако греша. какво означава да се "примириш" с него поне да знаеш че някой се "прежалва" с теб ?!? този начин на мислене е абсурден ... няма човек който не заслужава достойно отношение, а неговото към теб повярвай ми не е такова. остави го махни го от живота си изправи се пред огледалото и първо се научи да обичаш себе си и тогава ще намериш някой който истински ще те обича!
>>колкото до въпроса къде бъркаш за да се държи така> бъркаш че изобщо се мъчиш да поддържаш отношения с този човек. извинявай но ти явно му досаждаш като му разказваш за себе си и проблемите ти. явно той иска просто да те чука на тъмно на задната седалка на колата.
!!! извинявай че съм толкова директна моля те не се сърди просто трябва да видиш истината, която си заровила съвсем умишлено и сама си започнала да забравяш. и преди да напишеш гневен отговор на поста ми се замисли над това което казах и разкарай тоя боклук !!!
<3 мир и любов <3
Няма да пиша гневни отговори. Това е положението. Продължавам да мисля, че това заслужавам.