.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на babity
    Не мисля, че имаш право да коментираш ценностната ми система и то не, защото ми е много голяма работата, а защото не ме познаваш. Това, че се опитвам да угодя всячески на някого, макар и да е равносилно на мазохизъм, не значи, че ценностната ми система не е наред или, че не знам какво искам. Знам, но не го получавам и затова вземам каквото мога да имам... Или мислиш, че ако пращях от кандидати щях да продължавам с това?

Днес го видях чисто и просто от скука. Обадих му се да си поговорим докато ми дойде автобуса и докато се полигавим автобуса беше минал и вече го чаках да дойде да ме вземе от спирката. Държеше да ми покаже, че той командва парада и то по възможно най - детинските начини... Намери, разбира се, причина да се цупи. Като не му угодих започна се държа все едно ми казва "к'вото и да правиш, ясна си ми" и накрая просто нямах търпение всичко да свърши и да се прибера у дома. Аз никога не съм му се хвърляла на врата... еми днеска го направих, просто не се чувствах на място, направих частта, от това, което поиска, която ми се понрави, отказах му останалото и се радвах, че наближавам до нас.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Изневерил ти е , или има много сериозен проблем . Сигорен съм в това което казвам от опит , просто си поговорете и разбери какво е станало . Успех
    или ти изневерява с някой,и това го държи на кътни зъби...ако има сериозен проблем би трябвало да ти е споделил досега..поговори си с него и разбери какво му е

Голям фен
    извинявай но това звучи все по абсурдно ... излизате не правите нищо заедно не споделяте не се радвате не се гушкате не се целувате дори не се чукате заедно... ще прозвучи грубо но не се ли чувстваш като предмет за негово изпразване...

Не мисля, че имаш право да коментираш ценностната ми система и то не, защото ми е много голяма работата, а защото не ме познаваш. Това, че се опитвам да угодя всячески на някого, макар и да е равносилно на мазохизъм, не значи, че ценностната ми система не е наред или, че не знам какво искам. Знам, но не го получавам и затова вземам каквото мога да имам... Или мислиш, че ако пращях от кандидати щях да продължавам с това?
    Чела ли си романа "Тютюн"?..

Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
    ДА, и?

Много интелигентен бил... Пфхахахахаха. Как успяват да ви лъжат такива недоразвити дебили така и не съм разбрал досега.

babity, интелигентен мъж никога не би постъпил по подобен начин в твоята ситуация. Всъщност, никой Мъж не би го направил. В момента общуваш с някакъв плужек с претенции, който - гарантирам ти - би се насрал веднага щом около него стане по-горещо.

Както и да е, той те използва, май и ти го използваш, но и двамата губите от цялата работа. Защо въобще си написала темата?
    Another version of the truth..

Не, той наистина е интелигентен. Дори мога да кажа, че в неговата сфера е един от най - добрите, а освен това се занимава и с обществено полезни дейности. Супер успял е за годините си, а както казах и средата му е такава, че се изисква от него да бъде такъв, какъвто е. Все едно, това е всичко, което е когато не е с мен. Както казах с мен е различен. В началото го виждах и следващите няколко дни не стъпвах, а се носех във въздуха от щастие, просто напоследък не е така и исках да се... приспособя към него, да видя нещата от неговата гледна точка. Както казах... за момента интереса ми стихна.

Nein

ОМГ... не,моми4е не си добре,4естно! Не е нужно да се нагаждаш към някого-или си пасвате,или не! Не мога да разбера как може да кажеш, че летиш като си с него,като по твоите описания на практика нищо не правите? Това,че е учил много и знае много,не компенсира незрялото му, глупаво отношение към момиче,което се очаква,че след година и нещо заедно,е малко или много важно за него...Е,да очаква се... На него не му пука за теб сега,не му пука дали си тъжна,не му пука за чувствата ти,не му пука,че ти е гадно,няма да му пука и ако умреш. Съжалявам,че звучи така грубо,но си е факт. Аз не бих направила нито едно усилие да ощастливя човек,който ме прави нещастна и който по някой път ми купува розичка или бонбонче да ми замаже очите. Осъзнай се,смешно е. Вдигни глава и продължи напред! Всеки има право да бъде обичан, ти също го имаш. Не се подценявай,момиче! Така доникаде няма да стигнеш...
    Now Go To SleeP bitCh...DIe motherfucker die, ugrhhh...time's up bitch ,close ya eyes....now go to sleep bitch,why are u steel alive,how many time I gotta tell ya,close ya eyes ...bye die motherfucker :P I'm Miss_Innocence (devil)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бил я изморен човека,бе кво толкова?!

beautifulstrangerfan написа:

ДА, и?
    Значи можеш да си отговориш сама на абсолютно всички въпроси, които задаваш ;]

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Аз ще ти дам друг съвет. Виждала съм ти снимки и там все беше с шушлякови анцузи, ненагласена и тн. Опитай се да промениш стила си, това ще ти даде самочувствие. Аз лично също съм не съм с високо самочувствие/минала съм през периоди и на много ниско/, нямам и перфектното тяло, но никога не се изоставям. Стани по-женствена. Сложи малко грим, слагай токчета понякога, смени прическата и това не заради него, а за себе си. Така ще се почувстваш по-добре. Когато почнат да те заглеждат момчетата, когато излезнеш на улицата, ще се почувстваш по-добре. Разбирам те защо не искаш да се разделите, така че поне се възползвай от ситуацията, когато има мъж в живота на една жена, тя е доста по-склонна да прави разни промени със себе си.
    Подкрепям напълно мнението и искам да добавя само 1 нещо. Започни да ходиш на фитнес или да бягаш някъде поне 3 пъти седмично, вместо по цял ден да плющиш баници и да се самосъжаляваш, че никой не те харесва.

Започни да ходиш на фитнес или да бягаш някъде поне 3 пъти седмично, вместо по цял ден да плющиш баници и да се самосъжаляваш, че никой не те харесва.
    Това изказване направо ме разби и определено ми подобри значително настроението

Виж, два пъти съм била в твоето положение. Но единия път, тази така наречена връзка-провал се оказа най-хубавата ми връзка. Всичко започна преди дви години,когато се запознахме в една дискотека. Запознаха ни общи познати. Взе ми скайп и телефон. Тогава бях лудо влюбена в един,който не ме оценяваше. Този, за който говоря ме засипваше с покани , за къде ли не.... отказвах в продължение на близо година- Накрая така луднах по него...че сама се чудих.. Както и да е ...въпросното момче се оказа плейбой, забивал е всека..имал е приятелка през времето което ме е търсил...да не кажа 2... Но аз хлътнах..спах с него.. влюбих се... и попаднах в абсолютно същата ситуация като теб.. бях му само за секс,защо ли, ама давах му всичко което иска..когато иска..илизали сме точно 2.3 пъти и то не само двамата...криеше нашата връзка.... и си дадох сметка,че не съм му само за секс..зарязях го... след 10 дена ми писа,уговорихме се за секс...не му песах повече..не си дигах телефона..показах му безраличие..сега той наистина ме обича..по цял ден сме заедно..дори ме запозна с техните..той се промени. Това е моя съвет..ако го обичаш..зарежи го.. покажи му безразличие..откажи му секс...не му отговаряй на обажданията..Покажи му че ти пука.. Бъди му интересна, ходи на места,където той излиза..с приятел иди...Ще го спечелиш с пълно безразличие..Защото момчетата искат,това което не могат да имат или тази която всички искат.Защото когато той види че те губи, ще се опита да ти се върне..но нека те спечери трудво..бъди загадъчна,интересна,привле кателна.. Бъди като чуждите..за да те иска..Все пак забранения плод е най-сладък...Може да ти отнеме време..На мен ми отне 4 месеця да си играя ня лоша и безразлична..беше ми трудно..но сега Бих направила това...ако и това не ти помогне..дуспата.. Успех

Мега фен
    Град
    <3
    О.о
    Първо мнение - цял роман.
    Представям си следващите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

^Поне е смислен, за разлика от твоя.

glissgirl, съгласявам се с написаното, чудя се дали си струва. Мисля, че отново изпадам в един от блажените периоди на апатия и в случай, че е така искам да и се насладя напълно! Времето ще покаже...

Замисли струва ли си..защото може да се тормозиш като мен 3.4.5 месеца...и като го спечелиш накрая ще ти е писнало от него... режи го но ако мислиш че щи ти бъде по-трудно..тогава се прави на тази която не може да има..

Ами нещо подобно беше и при мен, с малко разлики .. Просто гледай напред .. Не трябва да си с човек , на който му е все едно дали е с теб ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си