Цитирай Първоначално написано от babity
Аз си мисля, че щом него получавам значи него заслужавам. Нямам воля за повече... или каквото и да е там друго все едно, просто не желая да си остана напълно сама. Напълно наясно съм си със ситуацията по принцип. Виждаме се, това ми носи няколко дни приятно настроение и малко самочувствие, колкото да знам, че все още някой би се прежалил и толкова... След време, като се сдухам нацяло... пак! Толкова за това, което си причинявам. Мисълта ми е, че аз продължавам да не намирам логика в действията му, не разбирам къде/с какво греша към него.

Хоти, да той ме крие. Не съм достатъчно представителна за обкръжението му и затова ме държи настрана.
Надявам се, че не го прие с лоши чувства. Просто го казах от обективна гледна точка. И аз съм била в подобна ситуация с първото ми "гадже" когато бях на 14. Прекалено много се подценяваш и прекалено ниско самочувствие имаш. А мъжете харесват жени със самочувстяие. Не му позволявай да те мачка така. Явно си му "удобна" и после след няколко мили приказки, целувки и бонбони ти си пак при него. Не бива да си позволяваш да си играе с теб. Може би получаваш няколко дни или часове удовлетвореност, но после? Помисли си кое си струва повече.