Цитирай Първоначално написано от amk933
Цитирай Първоначално написано от hristi
Цитирай Първоначално написано от amk933
Ааааалекс, Ааааалеееекс?! Къде си? Просветли невежото дете...

Само в нея ти е надеждата, мойто момче! Ако тя не го е пробвала, значи не съществува!
Абе комплексар ти докога ще се вреш навсякъде из форума
Аууууу засегнах се от някаква, която много е допринесла с 60-те си мнения на кръст та и раздава квалификации вече....

Аз не съм виновен че не си си пила хапчетата, "некомплексираната"...

Ако толкова те вълнувам може да не спамиш повече темата да ми пишеш на лични. С "удоволствие" ще прочета мозъчното ти кръвопролитие.

amk честно да ти кажа мислех че си над това.Където те видя да пишеш (поне в смислените теми) даваш смислени отговори и сега някаква даде те нарече комплексар и ти се втурна да се пъчиш с хиляда и кусур мнения...и това го забелязвам не за първи път.Един съвет-хората нямаше да пишат подобни коментари,ако се отнасяше сериозно с някои неща и не използваше всяка възможност да се изфукаш

Сега ако смяташ да се заяждаш заради малкото ми коментари,ако искаш давай,но не мисля че си толкова тъп...

Офф отплеснах се...по темата:

Цитирай Първоначално написано от PrIvaTe
ето какво намерих с чичко гугъл
един човек в форум казва " ...А при "Бобовдолска вагонетка" просто партньорът да забрави, че няма да си протрие коленете в килима, ако не е предвидил да сложи наколенки "
чудна поза
нещо като доги но на килима ? само че я лашкаш по килима докато тя е на колене ?
Друго не можах да намеря