Абе, тарикати, я кажете какво означава "раздавал съм се за едното нищо"? Добре ли си се чувствал докато го правиш? Радвал ли се за нея, за двама ви? Щастлив ли си бил?

Да? Тогава не е било напразно. Сега е свършило, ще се раздаваш за друг човек и ще радваш с него. Може би след време и той ще те остави. И? Пак ли ще ревеш по форумите?

Моля ви, престанете да се жалвате за скапаните си разбирания, скапаните жени/мъже в живота ви, скапания ви късмет или каквото друго не ви е наред. Оправете го!

Казвал съм го поне два пъти в тоя форум и не знам колко пъти на други места:
Човек няма нужда от никого за да бъде щастлив. Щастието е в самия теб.

Не ти трябва майка, баща, леля, стринка, чичо, вуйчо, голяма любов, малка любов, курва, добро момиче или който и да е. Важен си ти!
Провалените любови, предателствата, изневерите и всички други лоши (и добри, разбира се) неща в живота само ни учат. Случват ти се, четеш урока, ако си умен го научаваш, продължаваш нататък. Да, толкова е просто.

Остави момичето, спомняй си го с добро и се развивай. Дърпай напред. Мъж си, имаш безброй неща да учиш и безброй неща да преживееш, а се тръшкаш заради парче месо с дупка между краката. Аре стига.