- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет?!?
Здравейте, нуждая се от съвет. Ситуацията е следната че искам да направя някакъв уникален и самоделен подарък за момиче които обичам за рожденият и ден.Проблемът обаче е, че трябва да е нещо което мога да и пратя по имейла или скайп ... Ако имате някакви идеи моля ви помагайте.
Благодаря ви предварително.
Не уцелваш часа мойто момче.
Ама когато и да го пуснеш една реплика ще присъства на 100 % - идиот си![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм фенка на РИБАЛДО! РИБАЛДО е пич.
По темата - брат, ела ми на ЛС и ще ти кажа какъв самоделен подарък направих аз. Става и за скайп, става и за без скайп, зависи от финансовия ресурс. Ама тука няма да го напиша.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
аре ве,кат я обичаш толкоз,сам измисли
Аз за себе си немога,че на тебе ш измисля..
Лал подарък по скайп...не мисля че ще е много очарованаТолкова ли не можеш да си размърдаш задника,нима не го заслужава?Пф да ви имам мисленето на новото поколение дай им само компютър и няма да станат от него
![]()
Е може на самия ден да не е в града/страната.Иначе ако е,наистина е тъпо да й подариш нещо по интернет (:Първоначално написано от Sh@d0w
What i want is obvious , what i love is unique
Ми там е проблемът, че е в чужбина и просто няма к'во друго да е ..
Някво видео, снимки, няква песен.. Такива ра'оти ..
Същински гений! Можем ли да се запознаем?Първоначално написано от Linns
Another version of the truth..
Изпрати й клипа Justin Timbarlake - Dick In a BOx
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Моят съвет е или да изчакаш да се върне, или да й пратиш колет, както каза sl0w. Но нищо не може да се сравни с това да й подариш подаръка на живо. Аз веднъж чаках над месец, ама си струваше.
Прати и колет с метална кутия в него, а вътре - експлозив, с детонатор свързан към капака на кутията.
Ще ти я донесат в няколко чувала![]()
И това е вариант , ако ти липсва много и искаш да я видишПървоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
![]()
![]()
![]()
Брутален си.Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
По темата по скайп.. стихотворение й измисли, клипче направи. Иначе най-хубаво на живо, а ако нямаш тая възможност - колет.
Смятай за каква любов говорим, че по скайпа да и даваш подаръци![]()
![]()
колаж .. клипче ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Олеле скайп.......колко прости хора има по тоя свят зарибени по виртуалните връзки..обичал я ....хахаха ти да не си некъф изпаднал е човек?
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
тцЪ .. всички мноо знаете ама не помислихте, че те може преди това да са се виждали и тя да е заминала ...хубаво е поне като храните някой да сте видяли нещата от малко повече страни освен вашата ..
пфф ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
/wave ;]Първоначално написано от Hilary_
Добре де можеше поне да напише в темата,какво съм виновен че не е обяснил като хората![]()