Такааа... мацката ме много кефи! Красива, добра, мила..всичко най, най като изключим това, че пуши и пие ама това е друга тема.. Всичко друго е на 6!
То не бяха смс-си, разговори..излизахме веднъж с приятели (цялата компания и тя беше там) и накрая реших да я поканя да се видим само двамката.. Излезнахме, прекарахме 5-6 часа заедно, смяхме се, говорихме си. Iii накрая решихме да се пребираме, закарах я до тях и я помолих да остане още мъничко в колата...мъничко, мъничко и там още 1 час сладки приказки. Усетих, че наближи момента, в който трябваше да я целуна, просто го усетих и знаех, че нищо не може да се обърка. И к'во стана...тръгвам аз да я целувам, тя каква си беше усмихната, замръзна и усмивката и ме погледна едно изплашено. Най- тъпото беше, че буквално ме избута с две ръце все едно съм тръгнал да я изнасилвам майна. Аз останах като гръмнат, а тя си взе чантичката и ми вика "Аз тръгвам". Бяхме спрели няколко сгради преди нейната къща, за да не я видят тяхните и я попитах дали иска да я закарам точно до тях отговора беше "Не, аз ше ходя пеша".....

Да Ви кажа чесно, нямам си и на идея какво предизвика тази нейна реакция! Не е някаква задръстена да кажеш, че и беше първата целувка и първото момче, с което е излизала. Напротив! Много си е е отворена даже, не е от срамежливите или поне така си мислех..знам ли. Но по всичко си личеше, че тя също очакваше момента да я целуна. И останах много разочарован, почуствах се тъпо, защото тя буквално ме избута и веднагически изкочи от колата. Да я потърся ли пак или въобще да не се занимавам?! И какво мислите е предизвикало тази нейна реакция?!