- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хелппп
има едно момиче което е мн загоряло иска да се чука с мене постоянно ми го натяква и аз искам да я изпръщя самоче няма къде у нас винаги има хора в тях също някви идеи
hotelska staq , pri priqtel/ka, imam mnogo mesta ... ama nai dobre prosto izchakaite v tqh da nqma nikoi ili v vas tam shte vi e nai udobno...![]()
nqa pari za hotelska staq o6te sam na 15Първоначално написано от tani6ka
![]()
елате у нас![]()
Ехееее места за секс (различни от спалня) дал господ. Импровизирай! Все още не е толкова студено навън. Някоя полянка 6те ви свърши работа, асансьор, тоалетна на някое кафе, за съм била на пейка в детска градина, .... абе кво да ги изреждам - има толкова места...
на гилотината... Тя да е отгоре , а ти си сложи главата през дупката, за да бъде по-интересно. А и ако приятелката ти е руса , още по-добре, може по невнимание да удари връвта и ...![]()
Станислава
В някой асансьор, в киното, в някоя тоалетна, в някоя гора има доста места ... :P
Нов ник: Cassidy
В трамвая например , или както един беше писал в една подобна тема " в асансьора на Мола "Първоначално написано от nev3rm1nd
а btw може и в кола да и го резнеш ;]]]]![]()
![]()
mestaaaa mnogoooo... ne go jelaesh dostatachnooooxaxaxa
LIVERPOOL FOREVER !!!
+1 прав е човека.Който иска намира начин,който не-намира оправдание!Първоначално написано от LoLiPoP4o
![]()
Westside rollin' all day, every day
Офф ебати малоумната тема.
Има тежки мигове в живота, които оставят дълбоки следи.
Има жестока раздяла, за която не стигат сълзи ..
Бегайте в някой гюм или в гората![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Хами в тоалетната на дискотеката. Имах една съученичка дето ходеше с циганин и те нямаха къде да се е** . Разбрах, че са го правили на една полянка, после на една беседка...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()