.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дюстъбан проблем помогнете!

Здравейте!
    Имам един проблем и моля който знае да пише който незнае да не пише глупости!
    Още от малък (7г) когато вървя (2-3 км) прав път без байри се изморявам пулса ми се ускорява, а когато съм на байр по калето се разхождам приерно на 200м се изморявам задъхвам се много. Не пуша пия по малко. Бях на работа на разкопки на калето и там имаше медицинско лице и пулса ми беше 130 а крърното 150 на 90 това нее добре за 20г момче което тежи 64 кг и е високо 178 см. Установих ,че имам на левия крак дюстабан (плоско стъпало) и се записах в природозащитно дружество там правят походи и ми казаха да си закупя стелки помагали
    Това е моята история искам вашите мнения ако някой има същия проблем или знае как да ми помогмне нека пише ще съм много благодарен!

Мега фен Аватара на ameli
    едно момиче от нашич клас има подобно нещо и не играе в часовете по фвс-значи и ти не трябва да се занимаваш с тежка физическа работа и като се изморяваш си почивай
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Резни ги тея крака, к'во има да се чудиш
    Или ме извикай да ти помогна

А ако ти резна главата няма ли да е по добре!?
    Аз съм на 21 и играх физическо. На мен ми казват че ми трябва тренинг. Няма ли управия това нещо да не се изморявам?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Фен
    Град
    botevgrad

j

Еми аз имам и на двата крака като на левия е повече. . .откриха ми го преди 3-4 години. . .тренирам акробатика вече 9 година и това ми не е пречело. . .около половин година носих стелка и на босо търкалях празно стъклено шише.на 15 години съм и в часовете по ФКС играя толкова колкото и другите и даже на бягането съм най-бърза.това никога ми не е пречило и не е толкова сериозно колкото лекарите казват.при мен даже точно от спорта се забелязва подобрение и при десния крак вече е много малко.дано съм ти била полезна.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Дюстъбан проблем помогнете!

Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    Здравейте!
    Имам един проблем и моля който знае да пише който незнае да не пише глупости!
    Още от малък (7г) когато вървя (2-3 км) прав път без байри се изморявам пулса ми се ускорява, а когато съм на байр по калето се разхождам приерно на 200м се изморявам задъхвам се много. Не пуша пия по малко. Бях на работа на разкопки на калето и там имаше медицинско лице и пулса ми беше 130 а крърното 150 на 90 това нее добре за 20г момче което тежи 64 кг и е високо 178 см. Установих ,че имам на левия крак дюстабан (плоско стъпало) и се записах в природозащитно дружество там правят походи и ми казаха да си закупя стелки помагали
    Това е моята история искам вашите мнения ако някой има същия проблем или знае как да ми помогмне нека пише ще съм много благодарен!
    здр

само плоскостъпието не може да обясни цялата симптоматика, която описваш.

стелки по аптеките има всякакви, но не ти препоръчвам да си вземаш от тях.

стелките биват стотици видове и за да има смисъл от тях се прави плантограма т.е. точен отпечатък дву или триизмерен на стъпалата, който точно показва степента на изразеност на дефекта и каква корекция е нужна, респективно каква точно стелка е необходима за коригиране на проблема.

ако си от сф или плд ти препоръчвам да погледнеш тук: http://www.ortobulgaria.com/Index_files/page0008.htm съвсем скоро минах през пловдивският им магазин - поддържат наличности от поне 80 вида стелки и на място с/у лев два-правят плантограма според която ти препоръчват и стелки.
    цените са сравними с тези по аптеките - средно 40лв за чифт, но качеството като изпълнение е несравнимо по-добро.

със стелките се свиква като с нова обувка, има няколко дни на адаптация, но след това на практика няма да слизаш от тях

От провадия съм благодаря за съветите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си