- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За пРитЕсНеНиЕ Ли е ?
Нормално ли е след като правиш за първи път секс, да ти закъснее с една седмица и повече.Казаха ми приятелки, че е нормално докато ти се нормализират бъбреците . . Вие кАкв0 миСлиТе . .![]()
Бяхме с презерватив !!!!![]()
Мисля, че трябва да попрочетеш малко относно половата си система и да внимаваш повече по биология, преди да се захванеш с нещо като секса![]()
http://bebe-mama.hit.bg/istinatazabebetata.htm Малко материал в помощ ...
май май . .ама аз само се филмирам.. че кво ли не. закъсня ми с една седмица и се притесних една такава
![]()
![]()
да знам. . аз не се страхувам толкова .. но май ще ми закъснее мънинк0 :P затова се притеснявам..
Не, бе, не бъбреците, мозъка трябва да ти се нормализира...
да ти се нормализират бъбреците? че тоя да не ти ги е изместил докато те е чука .. бая машинация е билПървоначално написано от sh0k0
![]()
хубо хубо виииииииииии... ае 4а0те. апффф.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като гледам как си написала заглавието на темата, почвам да се притеснявам за състоянието на мозъка ти. ('Що не пробваш да си го изкараш през носа? )![]()
А ти престани да вкарваш боклуци през носа.. шмаркалник.Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
![]()
Само изпарения от бензин/напалм дишам, проблем?Първоначално написано от boksiorasasho
ОтРеЖи Си БъБрЕцИтЕ и ПуТкАтА И Ги НаМаЖи С НаПаЛм и нЯмА Да ИмАш ПрОбЛеМчИтЪъ вЕчЕ[!]
Абе какво се бъзикате с момичето уе...Първоначално написано от sh0k0
Спермата плува в женските бъбреци...
Цикълът идва от бъбреците...
Бебето се оформя в бъбреците...
Зачева се в бъбреците...
С*ре се през бъбреците....
Храносмила се през бъбреците....
Само дето мацето и мозъка си е изкендзало по погрешка през бъбреците...![]()
Не мисля,че имаш повод за притеснение от това,че ти закъснява,а от това,че пишеш по този малоумен начин...![]()
Първоначално написано от 24white24
![]()
![]()
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
бРеМ3нН@ сИ мА ш3фК3, м@
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от amk933
![]()
Първоначално написано от amk933
хахахахахахаххахахахахахх ахахахахахахахха