.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

Връзка между съуеници

Здравейте! Значи искам да ви питам какво мислите за връзките м/у. съученици? Защото има едно момче в класа ми който е супер сладък и от известно време м/у нас прехвърчат искри /постоянно ме гушка и се върти около мен, целуна ме няколко пъти по-бузата, но не беше от онези приятелски целувки /, но се притеснявам да му разкрия, че изпитвам нещо към него само заради това, че сме в един клас.. и ако нещата не се получат ще стане супер криво, защото все пак ще сме 5год. в един клас .

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И какво като сте от един клас...действай

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Ооо давай!
    аз миналата година имах такъв шанс с едно момче от моя клас,но уви,реших че ще се скараме и го отрязах..е сега си имам сериозен приятел де,но пак малко съжалявам Иначе сега с момчето сме много добри приятели (:
    What i want is obvious , what i love is unique

Според мен трябва да действаш от написаното разбирам че момчето също те харесва аз бях така миналата година при мен нещата се провалиха но беше по моя вина
    sladkata_ani4ka

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Carpe diem..
    Не го мисли толкова, действай пък каквото стане..
    Имам приятел който тръгна с негова съученичка и са заедно от 5 години вече..

Re: Връзка между съуеници

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    прехвърчат искри
    От шлайфер ли?

Майтап... бля.. бля. Инак действай с това момче ; )
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Аз не бих.
    Но ако мислиш,че нещата между вас биха потръгнали, давай!
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Защо не?
    Аз бих, само дето няма никой свестен в цялото училище

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Бе действай, бе! Той те харесва, ти го харесваш, ама ще прецакаш нещата, само щото мислиш какво щяло да стане, ама какво нямало да стане... досадно. Съсредоточи се в настоящето, щом искаш да си с него - ми бъди.

Като не се получи - не се получи. И такива работи се случват. Ако не се държи като човек след евентуална раздяла, негов проблем.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Бе действай, бе! Той те харесва, ти го харесваш,

оо....страховете ти са оправдани

Оо действай ! И аз те съветвам както всички останали!!
    Аз имах същия проблем, но стана така, че той ми омръзна с неговите странни "чувства". От съседния клас има едни сладури които ходят вече 2 години и са супер готинки! Ако не стане - ок! Няма да се косиш
    В най- лошия случай да не си говорите, но пък то зависи от човека. С мойто момче си говорим и без туй. Така че мацка, взимайте се и това е!
    Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
    you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от TheBlueAvalanche
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Бе действай, бе! Той те харесва, ти го харесваш,

Няма смисъл да се притесняваш Хващай го това момче :P

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от Sweetlipss
    Няма смисъл да се притесняваш Хващай го това момче :P

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Не се преебавай ... днеска приключих такава връзка на 10 месеца ... мн ше е кофти така.Когато сте скарани и ходите на даскало е мн шит ...

Град
    Пловдив
    Благодаря на всички който отговориха. Все още се колебая какво да правя, макар че вече почти се навих да му кажа, че изпитвам нещо към него

Ако се прецака нещо, пращаш едно ЛС, отивам и го разпарчетосвам, нямаш проблеми

Като човек с опит в тая работа, ще ти кажа, че да, кофти си е да сте скарани и да е в същата стая. А и предполагам, че като ходите, дори ще искате да сте на един чин или един зад друг, тогава би станало още по-конфузно.
    Ама като казваш 5 години, предполагам, че си поне 8 клас и бих те посъветвала да опиташ - би трябвало да сте достатъчно големи, за да успеете да преодолеете евентуална раздяла, която би била много по-трудна, ако сте в един клас. 95% е вероятно да има продължения... поне при мен беше така

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Една моя приятелка в 10 клас си хвана гадже от нейния клас и си бяха супер. Скъсаха чак след като завършиха. Мисля, че ако и двамата сте свестни хора, а не с наклонности към малоумие и някакви интриги ще ви е супер яко. Освен това винаги съм ЗА любовта и това да й се дава шанс. Освен когато си неграмотен, разбира се . Сериозно, опитайте
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

ходих с момче от класа си и много се радвам,че сега пак сме си добри приятели

Град
    Варна
    Сериозно, следващата кучка с напомпано его, която откаже на някого, защото били от един клас, тревожила се какво мислели другите и да не би да им стане тъпо, ако се разделят ("Може да се скапят нещата след няколко месеца, ако скъсаме, затова дай да те отрежа и да прецакаме нещата още отсега, а?"), ще й разкатая фамилията майна!
    Какво щяло да стане, какво щели да си помислят другите, какво сте щели да правите заедно- ще ста щастливи, толкова ли е лошо това вече?
    Защо трябва повечето хора да са толкова малоумни, че като се скапе нещо с някого, да уверяват другите, че нищо няма и да отбягват другия, че така е най-лесно и да насират като *****, когато не могат да го избягват (като е от техния клас, например) и трябва да си наранят егото и лицемерието!

Град
    Пловдив
    ^^ амм нещо май не си шрпчел за какво става въпрос

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И какво като сте от един клас...действай
    Хахахахааххаха бруталния подпис, Фифтито каф е потресен Ххахахахаха
    Иначе щом те целува и прегръща приятелко моя, значи те харесва! Говори му каквото ти тежи на душата

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Какво те бърка от кой клас е, вземайте се Ако мислиш, че като го отрежеш ще си останете добри приятели и няма да е кофти Дано и за него не е проблем

ПС: Познавам една супер сладка двойка, които са заедно от около година и половина и са си в един клас
    Не мисля, че това е фактор как ще се развият нещата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си